QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 02, 16:55)
Mokslas nesuteikia jokio pagrindo manyti, kad egzistuoja pranašingi sapnai. šioj vietoj aš tikiu atsitiktinumu, sutapimu.
O ar mokslas tobulas, ar visas sritis jau ištyrinėjęs? Pvz. mokslas tik ką tik paskelbė dalį išvadų dėl gyvūnų (pabrėžiu - tik dalį), kurias aš jau žinojau vaikystėje, nes mano augintas gyvūnas tai darė
Sveiki Labai prašau man padėkit
Mano draugė(nu nelabai tiesiog mokomės vienoj klasėj)sapnavo labai keistą sapną
Taigi mes buvome vienoje patalpoje aš, ta draugė ir dar viena mano geriausia draugė ir aš turėjau kažkokį žaidimą jis buvo telefono dydžio.Aš paėmiau tą žaidimą atsidariau savo širdį(ta skylė dydžio kaip mažas langelis)ir įsidėjau tą žaidimą į savo širdį.Draugei šis sapnas pasikartojo antrą kartą.Beje iš karto po šio sapno ėmėm blogiau sutarti.
Nors visada tarp mūsų būdavo konkurencija ką tai galėtų reikšti?
Ačiū man tai labai svarbu
Taigi mes buvome vienoje patalpoje aš, ta draugė ir dar viena mano geriausia draugė ir aš turėjau kažkokį žaidimą jis buvo telefono dydžio.Aš paėmiau tą žaidimą atsidariau savo širdį(ta skylė dydžio kaip mažas langelis)ir įsidėjau tą žaidimą į savo širdį.Draugei šis sapnas pasikartojo antrą kartą.Beje iš karto po šio sapno ėmėm blogiau sutarti.
QUOTE(Braškytėlė @ 2016 01 22, 17:22)
Žaidžiate jūs su ta "drauge", nesate nuoširdi, konkuruojate ir pan. Ji tai tiesiog jaučia, yra imli aplinkai, tik kaip suprantu, ji nemoka iššifruoti savo sapnų, o tai jau jos bėda, nes pasakoja tai jums, klausia pas jus
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 23, 13:29)
Žaidžiate jūs su ta "drauge", nesate nuoširdi, konkuruojate ir pan. Ji tai tiesiog jaučia, yra imli aplinkai, tik kaip suprantu, ji nemoka iššifruoti savo sapnų, o tai jau jos bėda, nes pasakoja tai jums, klausia pas jus
Taip tikra tiesa aš jos niekada nemėgau,konkurencija tarp mūsų neturi galo
Mes kovojam dėl tos draugės mano geriausios draugės.Mano draugė nemato jos padarytų klaidų Nežinau ką daryti man ji nepatinka.Jau septinti metai taip Ką man daryti?
QUOTE(Braškytėlė @ 2016 01 23, 13:28)
Taip tikra tiesa aš jos niekada nemėgau,konkurencija tarp mūsų neturi galo
Mes kovojam dėl tos draugės mano geriausios draugės.Mano draugė nemato jos padarytų klaidų Nežinau ką daryti man ji nepatinka.Jau septinti metai taip Ką man daryti?
Nežinau. Elgtis taip, kaip sako širdis. Aš tai atsiriboju nuo tų, kurie man nepatinka ir gyvenasi tada ramiai, linksmai
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 23, 21:03)
Nežinau. Elgtis taip, kaip sako širdis. Aš tai atsiriboju nuo tų, kurie man nepatinka ir gyvenasi tada ramiai, linksmai
Nežinau norėtūs taip,bet dėja negaliu...dėl geriausios draugės Ji jai labai patinka aj man tai tas pats aš jos nemėgstu ji manęs irgi, bet gyvenam gražiai pasišnekam ir vėl ....
Vis tiek po kelių metų mokyklą pakeisiu ir ate Drauguže
QUOTE(Braškytėlė @ 2016 01 22, 17:22)
Manau, kad jusu sapnas labiausiai ir atspindi visa jusu dabartine situacija, o ne pranasyste
Draugyste ir konkurencija du nelabai suderinami dalykai. Jei ziuresite i drauges kaip i konkurentes, jas prarasite.
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 01 23, 23:21)
Manau, kad jusu sapnas labiausiai ir atspindi visa jusu dabartine situacija, o ne pranasyste
Draugyste ir konkurencija du nelabai suderinami dalykai. Jei ziuresite i drauges kaip i konkurentes, jas prarasite.
Tai ,kad ji man net ne draugė,bet pritariu Jum
Šiandien sapnavau sapną.Kad radau savo kieme sužeistą su žaizda besilaukiančia vaikelio moterį ir dar kelis žmones.Supratau,kad pasidarbavo kažkoks nusikaltėlis.Tada nubėgau su žmonėmis į namą moteriai padėjau aptvarsčiau ją.Ir visus paslėpiau(Spintoj ir t.t.)Atsimenu labai skubėjau,nes mačiau,kad nusikaltėlis jau ateina ir pati pasislėpiau tada tas nusikaltėlis(Vyras)Įėjo aš buvau su ginklu ir šoviau į jį ir dar kartą iškviečiau policiją ir greitąją tai moteriai.Jaučiausi kaip didvyrė.Ką tai reiškia?
QUOTE(Braškytėlė @ 2016 01 25, 19:55)
Šiandien sapnavau sapną.Kad radau savo kieme sužeistą su žaizda besilaukiančia vaikelio moterį ir dar kelis žmones.Supratau,kad pasidarbavo kažkoks nusikaltėlis.Tada nubėgau su žmonėmis į namą moteriai padėjau aptvarsčiau ją.Ir visus paslėpiau(Spintoj ir t.t.)Atsimenu labai skubėjau,nes mačiau,kad nusikaltėlis jau ateina ir pati pasislėpiau tada tas nusikaltėlis(Vyras)Įėjo aš buvau su ginklu ir šoviau į jį ir dar kartą iškviečiau policiją ir greitąją tai moteriai.Jaučiausi kaip didvyrė.Ką tai reiškia?
Manau, kad labai jautri siuo metu esi Gali sugerti kazkur tikrai ivykusi ivyki arba paprasciausiai kazkieno ziurima filma. Tai imanoma telepatiskai
O jei nori simbolikos, paieskok sapnininkuose, jei Monteverte neatrasys
pries gal pora savaiciu sapnuoju, kad gavau darbo pasiulyma, nuvaziavau i ta imone, kazkoks gan didelis cechas, salia ofisas ju, keli dedes, dave man uzduoti padaryti, lyg ir susitvarkiau (gerai padariau), bet jie pareiske, kad kitaip is manes tikejosi, mane kad esu meniskos sielos zmogus, o padariau uzduoti labai racionaliai, saltai. nors mano specialybe butent tokia ir as pretendavau butent i tokia vieta, kur siu savybiu reikia, ir net cv su gan aiskia informacija pries tai jiems siunciau...
praejo kiek laiko, sulaukiau skambucio butent toki darba siulancios imones, ieskojau internete info apie juos, radau ju biura, labai panasus i matyta sapne... bet atsiliepimai labai nekokie apie juos , tad greiciausiai ne nebandysiu ten darbintis.
praejo kiek laiko, sulaukiau skambucio butent toki darba siulancios imones, ieskojau internete info apie juos, radau ju biura, labai panasus i matyta sapne... bet atsiliepimai labai nekokie apie juos , tad greiciausiai ne nebandysiu ten darbintis.