QUOTE(Riviera Maya @ 2013 12 18, 15:52)
Suprask, kaip nori, Zabyte, bet jokios sensacijos neturiu . Rasau tai ka pati patyriau, kiek prasiaiskinau, o ne kazka sensacingo
Labai atsibosta kartotis, matau, kad nespejote daug ko perskaityti, nes vakar daug ka istryne
Kazkam butu labai patogu manipuliuoti zmonemis , mano paminetais budais, zinau, kad tokie dalykai tikrai vyksta
Cia velgi nera jokios sensacijos .
Patikek, jei patiks knaisiotis sapnuose apie kaimynus, tai reiskiu uzuojauta is anksto
CIA YRA TIK MUSU PACIU PASIRINKIMAS
Nors tikrai stengiamasi, kad mes kuo maziau to pasirinkimo turetume .
Kas čia ką trina, kokiu tikslu? jūs rimtai?
Nekalbu apie patikimą. Aš apie vieną, kuriam išsapnavau net negalvojau, seniai mačiusi buvau ir pan. Tai kaip tai reiškia, jog aš knaisiojuosi? Aš tuomet nei gilinausi nei supratau. Tik pabuvau sukrėsta, nes kai apie pažįstamą blogai susapnuoju, tai tiesiog ant dūšios pabūna negera. Bet diena įsidienoja ir viskas, pamirštu, jei tai ne šeimos narys. Todėl nesuprantu kam jūs man kaimynus prikišate. O kad dabar įspėčiau pažįstamą, kad taip ir taip jį sapnavau ir galbūt ti gali reikšti tai ir tai, tai taip, būtinai tą padaryčiau. Ir kaip minėjau anksčiau, ką jis su tuo darys ar ne, tai jo reikalas, visi turim savų bėdų.
Kas stengiasi mus riboti? Galima į asmeninę, jei čia kažkokios valdžios trina. Pastebėjau, kad čia valdžia nekokia, nubaus mažiausiai kaltus.
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 12 18, 16:43)
As tikiu Dievu, todel ir lankausi siame skirelyje
Kažkuo tikėti reikia, ypač savimi
Tai kas mums siunčia sapnus ir kam, nekėlėte sau klausimo, jei jų reikšmingumą norite paneigti? Ir nepamenu ar šnekėjome su jumis apie tai, bet ką tada pasakysite apie tuos sapnus, kai žmonės išsisapnuoja savo ar artimo mirtį? Negi negirdėjote apie tuos sapnus, kur mirusieji šaukiasi, moja pas save? Vienai pažįstamai, kuri buvo nužudyta išsipildė po 7 dienų. Taip taip Seven deizzzzzzzz. Jos mama sakė, kad ji prieš 7 dienas sapnavusi, kad miręs tėvelis ją šaukė. Po 7 dienų ir prisišaukė. Tokių ir panašių pavyzdžių aš turiu daug, pas skirtingus žmones, tik negaliu tiek plepėti, ne mano sapnai, ne man ir dėstyti juos.
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2013 12 18, 21:28)
cia apie dvasiukus pakalbejote,ir prisiminiau
vat ir vyras sapnavo apie busta: kad mes kazkokiame name ,lyg savo ir sako kazkokios dvasios mumis nori paveikti, mes sako atsilaikeme pries jas,bet vat vaikai vis verkdavo joms sunkiau buvo ,bet paskui sako vistiek mes gyvenome ten laimingai.jis tai skeptikas konkretusapie visokius burimus ir sapnus ,ir.... bet ziuriu susirupines buvo
o as ta nakti sapnavau gybus,sakau oho kiek cia grybuuu... ir mociute mirusi sako ateinu ir as paziureti ,gal ir man nuskils. sakau neik mociute cia mano grybai,ir kad pradejo lyti ant grybu su saule , sungrybius lietus naikino o geri grybai dar didesni ir dar gausiau pradejo augti
Viena milijonierė pasakojo, kad prieš laimint sapnavo labai daug grybų. Ruoškitės į naują namą, linkiu jums sėkmės