QUOTE(Zabyte @ 2013 01 18, 00:27)
Perskaiciau tavas mintis ir jos man labai artimos. Mes kazkuo turbut panasios. As kartais vienaip ar kitaip issapnuoju artimu ar pazistamu zmoniu ateiti. Nenoriu cia perdaug detalizuoti, bet taip yra. Vienu atveju issapnavau zmogaus sveikatos sublogejima gal net pries 4 metus, kai jam tai nutiko. Jam tiesiog tai eme kauptis, kol net operavosi. O iki tol sveiku save laike. Esu issapnavusi stambios drauges sukudima, kurio ji pati neitare. Svoris nebegrizo, bet atsirado kitos problemos, nes tai butent del to. Esu issapnavus kaip grupiokas krenta nuo aukstu pastoliu, o jis tada pasirodo buvo gilioje depresijoje, apie savizudybe maste, nors pries visus dengdavosi juokeliais, linksmumu, niekas net neitartu, nebent psichologija ismanantys. Ir dar daug kitu dalyku. O baisiausia, kad kartais net nesapnuoju, o diena kazka isjauciu. Labiausiai sukretes dalykas buvo si rudeni, kai tiesiog maciau vaizdini, jog tai nutiks. Netikejau, vijau salin, galvojau, kad protas gal pasimaise ar kokia depresija kabinasi. Tik deja, viskas taip ir ivyko. Visi sveiki, laimingi, bet tuomet buvo baisu ir negera. Velgi, nenoriu detalizuoti.
Dar tokia idomybe, kad zalioje jaunysteje buvau isimylejusi vaikina, kuris apie tai nieko nezinojo. Jis buvo artistas, dazesi plaukus ivairiomis spalvomis Juoda dar jo nebuvau maciusi. Guliu netoli jo namo sau ant lovos ir man staigus vaizdinys koks jis grazus butu juodais plaukais. Iseinu i lauka, tikiuosi gal jis eis is kur nors namo ar is namu. Iseina jis - juodi plaukai
O neseniai ir as ant kai ko papykau, ant dvieju asmenu. Tai jau abeji sirgo, kitu nemalonumu buvo, pas vienus tai is viso nesmagiai. Bet tai ka as galiu daryti? Tegu nenervuoja
Idomu ka galima daryti su tokiomis galiomis kaip musu? Gal lavinti kaip nors galima butu? Papildomo uzdarbio gal butu ar profesijas pakeistume? :lotuliukas
Dar tokia idomybe, kad zalioje jaunysteje buvau isimylejusi vaikina, kuris apie tai nieko nezinojo. Jis buvo artistas, dazesi plaukus ivairiomis spalvomis Juoda dar jo nebuvau maciusi. Guliu netoli jo namo sau ant lovos ir man staigus vaizdinys koks jis grazus butu juodais plaukais. Iseinu i lauka, tikiuosi gal jis eis is kur nors namo ar is namu. Iseina jis - juodi plaukai
O neseniai ir as ant kai ko papykau, ant dvieju asmenu. Tai jau abeji sirgo, kitu nemalonumu buvo, pas vienus tai is viso nesmagiai. Bet tai ka as galiu daryti? Tegu nenervuoja
Idomu ka galima daryti su tokiomis galiomis kaip musu? Gal lavinti kaip nors galima butu? Papildomo uzdarbio gal butu ar profesijas pakeistume? :lotuliukas
va ir as mastau gal tai kazkaip galima lavinti,bet pagalvojus gerai nelabai noreciau matyt kitu bedas,ligas,pakanka savu problemu...dar vienas keistas dalykas kad elektroniniai prietaisai daznai genda kur as bunu,tarkim pas drauge buvau ir vienu metu sugedo skalbimo masina ir indaplove,paciai velgi skalbimo masina,vazevau su seimos draugais masina ir ta sugedo,tai sakykit kas cia yra su manimi? ir siaip paskutiniu metu neitiketinai viskas pradejo blogai sektis...gal nusimanote kas cia per dalykas su manim?