Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

QUOTE(Zabyte @ 2013 01 18, 00:27)
Perskaiciau tavas mintis ir jos man labai artimos. Mes kazkuo turbut panasios. As kartais vienaip ar kitaip issapnuoju artimu ar pazistamu zmoniu ateiti. Nenoriu cia perdaug detalizuoti, bet taip yra. Vienu atveju issapnavau zmogaus sveikatos sublogejima gal net pries 4 metus, kai jam tai nutiko. Jam tiesiog tai eme kauptis, kol net operavosi. O iki tol sveiku save laike. Esu issapnavusi stambios drauges sukudima, kurio ji pati neitare. Svoris nebegrizo, bet atsirado kitos problemos, nes tai butent del to. Esu issapnavus kaip grupiokas krenta nuo aukstu pastoliu, o jis tada pasirodo buvo gilioje depresijoje, apie savizudybe maste, nors pries visus dengdavosi juokeliais, linksmumu, niekas net neitartu, nebent psichologija ismanantys. Ir dar daug kitu dalyku. O baisiausia, kad kartais net nesapnuoju, o diena kazka isjauciu. Labiausiai sukretes dalykas buvo si rudeni, kai tiesiog maciau vaizdini, jog tai nutiks. Netikejau, vijau salin, galvojau, kad protas gal pasimaise ar kokia depresija kabinasi. Tik deja, viskas taip ir ivyko. Visi sveiki, laimingi, bet tuomet buvo baisu ir negera. Velgi, nenoriu detalizuoti.
Dar tokia idomybe, kad zalioje jaunysteje buvau isimylejusi vaikina, kuris apie tai nieko nezinojo. Jis buvo artistas, dazesi plaukus ivairiomis spalvomis smile.gif Juoda dar jo nebuvau maciusi. Guliu netoli jo namo sau ant lovos ir man staigus vaizdinys koks jis grazus butu juodais plaukais. Iseinu i lauka, tikiuosi gal jis eis is kur nors namo ar is namu. Iseina jis - juodi plaukai blink.gif
O neseniai ir as ant kai ko papykau, ant dvieju asmenu. Tai jau abeji sirgo, kitu nemalonumu buvo, pas vienus tai is viso nesmagiai. Bet tai ka as galiu daryti? Tegu nenervuoja lotuliukas.gif
Idomu ka galima daryti su tokiomis galiomis kaip musu? Gal lavinti kaip nors galima butu? Papildomo uzdarbio gal butu ar profesijas pakeistume? :lotuliukas

4u.gif va ir as mastau gal tai kazkaip galima lavinti,bet pagalvojus gerai nelabai noreciau matyt kitu bedas,ligas,pakanka savu problemu...dar vienas keistas dalykas kad elektroniniai prietaisai daznai genda kur as bunu,tarkim pas drauge buvau ir vienu metu sugedo skalbimo masina ir indaplove,paciai velgi skalbimo masina,vazevau su seimos draugais masina ir ta sugedo,tai sakykit kas cia yra su manimi? doh.gif ir siaip paskutiniu metu neitiketinai viskas pradejo blogai sektis...gal nusimanote kas cia per dalykas su manim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2013 01 24, 16:08)
.dar vienas keistas dalykas kad elektroniniai prietaisai daznai genda kur as bunu,tarkim pas drauge buvau ir vienu metu sugedo skalbimo masina ir indaplove,paciai velgi skalbimo masina,vazevau su seimos draugais masina ir ta sugedo,tai sakykit kas cia yra su manimi? doh.gif ir siaip paskutiniu metu neitiketinai viskas pradejo blogai sektis...gal nusimanote kas cia per dalykas su manim? g.gif

Pas mane nuo stiprių emocinių iškrovų taip dedasi, įsitikinau ne kartą, taigi,kai ,,banguoju" kiek įmanoma jų vengiu.
Atsakyti
As cia kitoje temoje rasiau apie kisimasi i kitu reikalus, tai va sapnais irgi nenoreciau niekam nieko patarineti. Tarkime susapnuoji draugus, kad jiems kazkokios problemos, na tai gal netgi kazkaip uzsilike samoneje, nes juk bendrauji su draugais ir pastebi kai ka, arba pasiguodzia 4u.gif Bet tikrai ne nezadu kistis ir sakyti, va sapnavau, kad tu susirgai, arba tavo vyriski su kita doh.gif Ar dar kazka panasaus 4u.gif
Pastebejau kazka, jei susapnavau, pagalvojau ir tiek, tai tik sapnas, netgi ne apie mane ir tiek 4u.gif Nesikisiu niekada, bus kazkam sunku, paprasys pagloboti vaikus, padeti persikraustyti, nuvaziuoti kur nors padeti, paklaus patarimo, bet niekada nelisiu niekam i akis sakydama, sapnavau, kad turi tokia problema ax.gif Visi gyvename savo gyvenimus, visi turime savu problemu ir visi mokame savaip jas spresti , mokame ir paprasyti pagalbos, kai jos reikia 4u.gif
Atsakyti
Susapnavau pranasiska sapna apie savo artimo mirti,po pusmecio sapnas issipilde verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2013 01 24, 17:08)
4u.gif va  ir as mastau gal tai kazkaip galima lavinti,bet pagalvojus gerai nelabai noreciau matyt kitu bedas,ligas,pakanka savu problemu...dar vienas keistas dalykas kad elektroniniai prietaisai daznai genda kur as bunu,tarkim pas drauge buvau ir vienu metu sugedo skalbimo masina ir indaplove,paciai velgi skalbimo masina,vazevau su seimos draugais masina ir ta sugedo,tai sakykit kas cia yra su manimi? doh.gif ir siaip paskutiniu metu neitiketinai viskas pradejo blogai sektis...gal nusimanote kas cia per dalykas su manim? g.gif

Matai, kad tapti didžiuliu aiškiaregiu, jei tokie apskritai egzistuoja ir tai ne blefas ir žmonių mulkinimas, tai turbūt reikia labai daug darbo įdėti, tai gali rinktis to nori ar ne. Bet jei būtų įmanoma pasilavinti čiut daugiau dėl savęs ir artimųjų, neliečiant svetimų ir nematant jų bėdų vien į juos pažvelgus, tai manau tik į naudą. Manau, kad atsirastų tokių atvejų, kad netgi išgelbėtumei gyvybę. Jei vaizdinys tiesioginis, tai juk galima jį pakeisti. Tarkime jei aš būčiau iki galo patikėjusi savo avarija, tai būčiau nevažiavusi, bet aš pati nepatikėjau. Durna, žinau, bet taip atsitiko todėl, kad per retai išsapnuoju ar per retai kažką tokio pamatau. Dabar aišku jau tai žinosiu, bet iki tol, tai galėjo tragiškai baigtis.
Atsakyti
Sveiki, kazin ka gali reiksti sapnuoti kuniga, jis atejo i mano namus, sypsojosi ir sake man ,,perduok, visiems linkejimus" unsure.gif dar nesenai sapnavau, kad kazkokios moters vaikas skendo ir ji niekaip negalejo jo sugriebti as tada neriau jo gelbeti, bet irgi niekaip negalejau jo sugriebti nes tamsus vanduo...nemaciau jo. Zodziu labai nerima keliantis sapnai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 01 24, 20:17)
As cia kitoje temoje rasiau apie kisimasi i kitu reikalus, tai va sapnais irgi nenoreciau niekam nieko patarineti. Tarkime susapnuoji draugus, kad jiems kazkokios problemos, na tai gal netgi kazkaip uzsilike samoneje, nes juk bendrauji su draugais ir pastebi kai ka, arba pasiguodzia  4u.gif  Bet tikrai ne nezadu kistis ir sakyti, va sapnavau, kad tu susirgai, arba tavo vyriski su kita  doh.gif Ar dar kazka panasaus  4u.gif
Pastebejau kazka, jei susapnavau, pagalvojau ir tiek, tai tik sapnas, netgi ne apie mane ir tiek  4u.gif  Nesikisiu niekada, bus kazkam sunku, paprasys pagloboti vaikus, padeti persikraustyti, nuvaziuoti kur nors padeti, paklaus patarimo, bet niekada nelisiu niekam i akis sakydama, sapnavau, kad turi tokia problema  ax.gif Visi gyvename savo gyvenimus, visi turime savu problemu ir visi mokame savaip jas spresti , mokame ir paprasyti pagalbos, kai jos reikia  4u.gif

Aš dabar pasakyčiau. Tegu daro su tomis žiniomis ką nori, bet man būtų ramu. Tam tikrus dalykus tikrai dar galima pakeisti, bent jau mano sapnų atveju, nes aš galiu išsapnuoti ir kelis metus į priekį. Tarkime kaip buvo vienam šeimos draugui. Jo ligos buvo nuo jo nesveiko gyvenimo būdo. Jei jis anksčiau būtų pradėjęs sveikiau gyventi, gal bent nusitolintų savo operaciją, kuri buvo rizikinga, o gal visai nereiktų. Kai jau išsioperavo, tai išmoko valgyti, o iki tol doh.gif Jei nebūtų reagavęs į įspėjimą, kagi, jo bėda, bet mano pareiga padaryta - įspėta.
Papildyta:
QUOTE(Jaguare @ 2013 01 30, 15:07)
Sveiki, kazin ka gali reiksti sapnuoti kuniga, jis atejo i mano namus, sypsojosi ir sake man ,,perduok, visiems linkejimus" unsure.gif dar nesenai sapnavau, kad kazkokios moters vaikas skendo ir ji niekaip negalejo jo sugriebti as tada neriau jo gelbeti, bet irgi niekaip negalejau jo sugriebti nes tamsus vanduo...nemaciau jo. Zodziu labai nerima keliantis sapnai g.gif

Gerai, kad perduoda linkėjimus, tai teikia vilčių, kad nenutiks kas nors labai blogo. Vaikas ir skendimas manau tiesiog rūpesčiai, bėdos kokios nors, jei nematėte konkretaus vaiko ir jo nepažįstate. Apjungus viską į visumą, sakyčiau, kad bėdos giminėje (dėl to pasakymo visiems) ar draugu tarpe. Žodžiu toje aplinkoje, su kuria esate artimiausia. Galbut tai bus tik žinia, kur jau nieko negalėsite padaryti, nes vaiko neišgelbėjote.

Žinoma, tikiuos, kad klystų, nes nežinau jūsų, sapną aiškinu pagal save ir savo potyrius. Bet jei ką, būkite budri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 30, 14:16)

Gerai, kad perduoda linkėjimus, tai teikia vilčių, kad nenutiks kas nors labai blogo. Vaikas ir skendimas manau tiesiog rūpesčiai, bėdos kokios nors, jei nematėte konkretaus vaiko ir jo nepažįstate. Apjungus viską į visumą, sakyčiau, kad bėdos giminėje (dėl to pasakymo visiems) ar draugu tarpe. Žodžiu toje aplinkoje, su kuria esate artimiausia. Galbut tai bus tik žinia, kur jau nieko negalėsite padaryti, nes vaiko neišgelbėjote.

Žinoma, tikiuos, kad klystų, nes nežinau jūsų, sapną aiškinu pagal save ir savo potyrius. Bet jei ką, būkite budri 4u.gif

Aciu, kad pakomentavote 4u.gif o tai negaletu buti tiesiogiai susije su manimi, kad kazkas man atsitiks?
Papildyta:
O vaiko neisgelbejau nes pabudau...sapnas liko nebaigtas...tas pats ir su kunigu, zadintuvas prikele ir nezinau ka dar jis butu man sakes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2013 01 30, 15:21)
Aciu, kad pakomentavote 4u.gif o tai negaletu buti tiesiogiai susije su manimi, kad kazkas man atsitiks?
Papildyta:
O vaiko neisgelbejau nes pabudau...sapnas liko nebaigtas...tas pats ir su kunigu, zadintuvas prikele ir nezinau ka dar jis butu man sakes ax.gif

Aišku, gali būti ir bėdos jums, o po to skambins giminės, draugai ir guos. Be abejo, gali būti visaip. Tai tiesiog gairės, konkrečiai tikrai to nežinos niekas. Kitas dalykas dar mėnulio įtaka ir fazės. Jei šiandien buvo tas sapnas, tai daug kur tegiama, kad šiandien sapnai tušti. O kiek tame teisybės, kas tas visas fazes sutikrino aš nežinau. Bet galbūt tikslinga būtų negalvoti ir bandyti patikėti šiuo atveju, kad tai niekai, pagal mėnulį netikri sapnai. Dar per langą galite jį išvyti, nors jau ne rytas. Sakykit, kad nešdintųsi ir pasiliktų naktyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesiog juodas etapas mano gyvenime, tai laukiu kas dar gali blogo nutikti...juk kaip taisykle bedos po viena nevaiksto, o dar nuotauja negera persekioja ir su sveikata prastai jau kuri laika...gal tiesiog per daug prisigalvoju, viskas turi but gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2013 01 30, 14:46)
laukiu kas dar gali blogo nutikti..

sulauksi jei lauki.
Atsakyti
QUOTE(Pabaiga @ 2013 01 30, 15:05)
sulauksi jei lauki.

na taip, pernelyg negatyvus nusistatymas, kad ivyktu kazkas gero, reikia radikaliai ir skubiai keisti poziuri ir nusistatymus unsure.gif
Atsakyti