Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

Turejo buti grazus sapnas, nes tokie nerealus vaizdai wub.gif Manau, kad butu labai grazu pasikalbeti su drauge 4u.gif Paprasciausiai paskambinti ir paklausti ar viskas gerai, papasakok ir jai sapna 4u.gif
Atsakyti
Kartą susapnavau, kad vienas žmogus, kuris buvo užsienyje, grįžo namo. Kitą dieną jis paskambino, ir pasakė kad grįžta blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mistyly: 30 spalio 2012 - 20:40
Sveikos 4u.gif ,
atėjau su savo sapneliu, kuris man neduoda ramybės...
Tą naktį buvo mistiškoji pilnatis. Kiek esu girdėjus, per pilnatį sapnuoti sapnai, visada kažką reiškia. Dažniausiai pati išsiaiškindavau...Na bet šiuo atveju, nelabai man ir eina kažką išsiaiškinti....
Prieš tai, sapnavau, jog pasaulio pabaiga. Tai, dažniausiai sapnuoju. Ir po to, staigiai, prieš akis, pasirodė žmogus. Tai buvo toks vyrukas, kuris man patinka. Tik va, nežinau kaip iš jo pusės... Jis žiūrėjo į mane...Taip įdėmei, kad net atsikėliau biggrin.gif
Daug kas sako, jog žmogaus veido, neįmanoma pamatyti sapne. Na, bet šiuo atveju, aš susapnavau to vyruko visas veido dalis. Net ir akis. Ir pagal jas, atpažinau, kad tai jis...
Ką galėtų tai reikšti?
Atsakyti
Karta sapnavau, kad laimejau loterijoje 10 000lt, tiesa, kitas zmogus uzbrauke tokius pat skaicius. susiradau ta zmogu, pasitikrinom abu bilietus, tikrai skaiciai sutampa, taigi pasidalinom po 5 000lt. irgi visai neblogai thumbup.gif , pabudusi atsiminiau visus laimingus skaicius,todel nieko nelaukus nusipirkau loterijos bilieta su tais skaiciais ir deja nieko schmoll.gif po to dar kelis kartus pirkau bilietus su tais paciais skaiciais ir buvo tusti doh.gif
nebetikiu sapnais doh.gif
Atsakyti
o gal zinot, ka reiskia, susapnuoti savo tikslia vestuviu data? zinau metus, menesi, ir diena. ka tai reiskia?????? aciu
Atsakyti
Draugas tiksliai susapnavo tikslu futbolo rungtyniu rezultata . Kita diena pastate siek tiek pastate
ir neblogai pasipelne biggrin.gif Sakau, jeigu dazniau tokie sapnai apsireikstu, dirbt nereiktu cool.gif
Atsakyti
Kartą sapnavau, kad mano artimas žmogus laukiasi. Ir ką jūs galvojate, pasiklausus, pasirodo tikrai tiesa buvo biggrin.gif Labai nustebusi buvau smile.gif
Atsakyti
Mane tokie sapnai kamuoja daznokai. Tik nevisada jie geri.... Po kai kuriu atsikelus bliaunu visa diena doh.gif .

Papasakosiu kraupoka toki lotuliukas.gif . Sapnuoju,kad kazkur einu,sutinku vyriski,kuris mires.Kadangi pats negali,praso kazka surast. Matau ji gulinti keistai,veido detaliu net nepasakosiu lotuliukas.gif . Knisuosi po jo daiktus,kelniu kisenes kratau,laikrodi radau ir dok. kazkokius,datos kazkokios, zodziai..Ir taip skubu,nes per miegus girdziu kaip dukryte jau zyzia. Ir jis taip keistai guledamas tyliai istaria- pagaliau mane rado. Atsikelus iskart vyrui papasakojau,paskui ramiau pasidaro blush2.gif . Po to kaimynus pasiurpinau lotuliukas.gif . Skambinu mamai i Lt (as ne LT ) . Na,pakalbejom,po to ji ir sako... zinai to ir ano tevas numire...Rado tik po savaites siandien swoon.gif . Turbut pirmiausia soko terapija suveike,nes kvatojausi. Pasakiau vel kaimynams,vyrui.Tie su tokiu siaubu i mane ziurejo,nepamirsiu lotuliukas.gif . O paskui jau kai viskas atslugo...paprasiau net 50gr blush2.gif . Taip baisu buvo.

Ir jei sapnuoju vandeni - visada kazkas suserga. Daznai juos ir sifruot reik. Bet visumoj musu sapnuose atsispindi musu isgyvenimai. Kas buvo,praeitu dienu ivykiai.Tik jie buna savaip uzsifruoti smile.gif
Atsakyti
Neperseniausiai susapnavau ,kad kaimyne mire ... vyras sako nanusisnekek ,o kita diena jos nebuvo... verysad.gif
dar esu sapnavus prie8-9 metus kad kaimynas mirsta ,mano mama ibego i kambari saukdama ,kad pasikore tas zmogus doh.gif labai nesmagiai jauciuos gal anksciau buciau prabudus butu viskas gerai {nes jis pasikore :tuomet mes gyvenom bendrabuti
Atsakyti
NA 4u.gif AS ASMENISKAI daznai susapnuoju tokius sapnus,tarkim jai stoviu vandenyje susipyksiu su vyru tikslei zinau,jai mesa kazkas susirgs is musu seimos,jai gaudau zuvi nescia bent jau abu nestumus taip buvo,jai sluoju kazkas mirsta i gimines,va paskutiniu metu sapnuodavau su vaikais toli vaziuoju vaziuoju kazkur i nezinoma vieta isvykau i uzsieni pas vyra su vaikais , lotuliukas.gif seniau nekreipdavau i tai demesio bet kazkas ira ko negaliu paaiskinti,buna kad labai supykusi ant ko nors pagalvoju kad jam taip ar anaip butu ir tikrai nutinka tai pradejau savo pykti ir mintis valdyt nes pati pradejau bijot saves...daznai buna jausmas tarkim nu jauciu kad drauge laukiasi nors esu toli nieko nezinau ,nu bet jauciu ir tikrai pasirodo kad taip ir yra...nu daug tokiu niuancu buna kad zinau o is kur zinau pati nezinau....gal galit paaiskinti ka tai reiskia... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelda1 @ 2013 01 17, 19:46)
NA  4u.gif AS ASMENISKAI daznai susapnuoju tokius sapnus,tarkim jai stoviu vandenyje susipyksiu su vyru tikslei zinau,jai mesa kazkas susirgs is musu seimos,jai gaudau zuvi nescia bent jau abu nestumus taip buvo,jai sluoju kazkas mirsta i gimines,va paskutiniu metu sapnuodavau su vaikais toli vaziuoju vaziuoju kazkur i nezinoma vieta isvykau i uzsieni pas vyra su vaikais , lotuliukas.gif seniau nekreipdavau i tai demesio bet kazkas ira ko negaliu paaiskinti,buna kad labai supykusi ant ko nors  pagalvoju kad jam taip ar anaip butu ir tikrai nutinka tai pradejau savo pykti ir mintis valdyt nes pati pradejau bijot saves...daznai  buna jausmas tarkim nu jauciu kad drauge laukiasi nors esu toli nieko nezinau ,nu bet jauciu ir tikrai pasirodo kad taip ir yra...nu daug tokiu niuancu buna kad zinau o is kur zinau pati  nezinau....gal galit paaiskinti ka tai reiskia... doh.gif  4u.gif

Perskaiciau tavas mintis ir jos man labai artimos. Mes kazkuo turbut panasios. As kartais vienaip ar kitaip issapnuoju artimu ar pazistamu zmoniu ateiti. Nenoriu cia perdaug detalizuoti, bet taip yra. Vienu atveju issapnavau zmogaus sveikatos sublogejima gal net pries 4 metus, kai jam tai nutiko. Jam tiesiog tai eme kauptis, kol net operavosi. O iki tol sveiku save laike. Esu issapnavusi stambios drauges sukudima, kurio ji pati neitare. Svoris nebegrizo, bet atsirado kitos problemos, nes tai butent del to. Esu issapnavus kaip grupiokas krenta nuo aukstu pastoliu, o jis tada pasirodo buvo gilioje depresijoje, apie savizudybe maste, nors pries visus dengdavosi juokeliais, linksmumu, niekas net neitartu, nebent psichologija ismanantys. Ir dar daug kitu dalyku. O baisiausia, kad kartais net nesapnuoju, o diena kazka isjauciu. Labiausiai sukretes dalykas buvo si rudeni, kai tiesiog maciau vaizdini, jog tai nutiks. Netikejau, vijau salin, galvojau, kad protas gal pasimaise ar kokia depresija kabinasi. Tik deja, viskas taip ir ivyko. Visi sveiki, laimingi, bet tuomet buvo baisu ir negera. Velgi, nenoriu detalizuoti.
Dar tokia idomybe, kad zalioje jaunysteje buvau isimylejusi vaikina, kuris apie tai nieko nezinojo. Jis buvo artistas, dazesi plaukus ivairiomis spalvomis smile.gif Juoda dar jo nebuvau maciusi. Guliu netoli jo namo sau ant lovos ir man staigus vaizdinys koks jis grazus butu juodais plaukais. Iseinu i lauka, tikiuosi gal jis eis is kur nors namo ar is namu. Iseina jis - juodi plaukai blink.gif
O neseniai ir as ant kai ko papykau, ant dvieju asmenu. Tai jau abeji sirgo, kitu nemalonumu buvo, pas vienus tai is viso nesmagiai. Bet tai ka as galiu daryti? Tegu nenervuoja lotuliukas.gif
Idomu ka galima daryti su tokiomis galiomis kaip musu? Gal lavinti kaip nors galima butu? Papildomo uzdarbio gal butu ar profesijas pakeistume? :lotuliukas
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 18, 01:27)
Bet tai ka as galiu daryti? Tegu nenervuoja lotuliukas.gif

Teisingai smile.gif
Atsakyti