QUOTE(laurriukas @ 2012 05 16, 16:12)
Man reiškė nėštumą, ale aš tas žuvis pastoviai sapnavau pusę metų prieš pastojant Sesė prieš pastodama irgi žuvis sapne gaudė.
ojoj nu saugotis reiks nors net nėra nuo ko antrą naktį sapnavau ir ryklį (Juk irgi žuvis) bet tas brudas man košmarą įvarė, apkandžiojo..tai gal skaudūs pletkai.. pagyvensiu,pamatysiu,bet geriau,kad nieko nė to,nė ano nebūtų..
Papildyta:
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 31, 13:16)
Daznai sapnuodavau buta,kur vaikysteje gyvenau,o issikraustymo pask.dienos buvo pazenklintos artimojo mirtimi.
Visad saone einu prie to namo,ziuredavau i langus,gal net ieidavau i laiptine,bet nieko daugiau.pabudus apnikdavo slogutis toks.
sianakt sapnavau,kad ieinu i laiptine,randu savo laisku dezute,o joje tieisog pilna prigrusta laisku,adresuotu butent man , tik tiek,kad tame bute niekas nemirė.. Papildyta:
Visad saone einu prie to namo,ziuredavau i langus,gal net ieidavau i laiptine,bet nieko daugiau.pabudus apnikdavo slogutis toks.
sianakt sapnavau,kad ieinu i laiptine,randu savo laisku dezute,o joje tieisog pilna prigrusta laisku,adresuotu butent man , tik tiek,kad tame bute niekas nemirė.. Papildyta:
šitokį sapną ir aš neretai gyvenime sapnuoju,nes nustebau perskaičiusi.. tą namą, kuriame užaugau vaikytėje, bute būnu, laiškų dėžutė būna pilna.. tai patenku į tą butą,tai ne,bet vis kažkas lyg nėra gerai, o taip ten traukia sapne..
būtų įdomu,jei kas pakomentuotų..