Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

QUOTE(laurriukas @ 2012 05 16, 16:12)
Man reiškė nėštumą, ale aš tas žuvis pastoviai sapnavau pusę metų prieš pastojant smile.gif Sesė prieš pastodama irgi žuvis sapne gaudė.

ojoj biggrin.gif nu saugotis reiks biggrin.gif nors net nėra nuo ko biggrin.gif antrą naktį sapnavau ir ryklį (Juk irgi žuvis) biggrin.gif bet tas brudas man košmarą įvarė, apkandžiojo..tai gal skaudūs pletkai.. pagyvensiu,pamatysiu,bet geriau,kad nieko nė to,nė ano nebūtų..
Papildyta:
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 31, 13:16)
Daznai sapnuodavau buta,kur vaikysteje gyvenau,o issikraustymo pask.dienos buvo pazenklintos artimojo mirtimi.
Visad  saone einu prie to namo,ziuredavau i langus,gal net ieidavau i laiptine,bet nieko daugiau.pabudus apnikdavo slogutis toks.

sianakt sapnavau,kad ieinu i laiptine,randu savo laisku dezute,o joje tieisog pilna prigrusta laisku,adresuotu butent man , tik tiek,kad tame bute niekas nemirė.. Papildyta:

šitokį sapną ir aš neretai gyvenime sapnuoju,nes nustebau perskaičiusi.. tą namą, kuriame užaugau vaikytėje, bute būnu, laiškų dėžutė būna pilna.. tai patenku į tą butą,tai ne,bet vis kažkas lyg nėra gerai, o taip ten traukia sapne..

būtų įdomu,jei kas pakomentuotų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 17 gegužės 2012 - 10:42
laisku neesu sapnavusi niekada, bet ZUVYS man----- lietus--- ir kaip taisykle!! tik zinoma ziurint kokia menulio faze. O buvusiu vaikystes namu dvasia tai kamuoja ir kamuoja kuo toliau labiau, net kartais nepasakyciau,kad sapnas. Tas jausmas toks isgyventas tarsi pabundi ir tarsi nemiegojau atrodo.
Atsakyti
Dėl tų vaikystės namų, man kilo tokia mintis:

Kadangi namai simbolizuoja tave pačią ir tavo dvasinį pasaulį, gal tai žinutė, kad kažkas iš vaikystės, trukdo gyventi toliau, suaugti ir subręsti? Gal kokios sielos žaizdos iš vaikystės? O pilna pašto dėžutė, tai lyg ir žinutės iš praeities, kurių tu neperskaitai? Gal tai žinia kad reikia spręsti psichologines problemas, kylančias iš vaikystės?

Seniau ir aš dažnai sapnuodavau vaikystės namus, prieš kelis metus sapnai baigėsi. Turbūt natūralu turėti sielos žaizdų iš vaikystės, todėl toks sapnas dažnas daug kam.
Bet čia tik mano neprofesionali nuomonė ax.gif
Atsakyti
gal visame kame ir yra tiesos..
Atsakyti
Sveikos,
paskutiniu metu labai daug galvoju apie nėštumą ir kad labai norėčiau vaikelio. Pati jokių įspūdingų sapnų nesapnuoju, na kartais save nėščią (bet čia turbūt dėl to, kad daug apie tai galvoju). Bet vakar nutiko labai keistas dalykas - atėjo pas mane bendradarbė, su kuria paprastai beveik nebendraujam, ir ji man pasakė, kad sapnavo mane nėščią ir, kad aš jau seniai nėščia tik dar niekas nežino. Nežinau kokiu būdu,bet jai įėjus į kambarį aš jau nujaučiau, kad ji būtent tai ir pasakys... Kažin kaip interpretuot tokius sapnus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2012 05 19, 22:02)
Sveikos,
paskutiniu metu labai daug galvoju apie nėštumą ir kad labai norėčiau vaikelio. Pati jokių įspūdingų sapnų nesapnuoju, na kartais save nėščią (bet čia turbūt dėl to, kad daug apie tai galvoju). Bet vakar nutiko labai keistas dalykas - atėjo pas mane bendradarbė, su kuria paprastai beveik nebendraujam, ir ji man pasakė, kad sapnavo mane nėščią ir, kad aš jau seniai nėščia tik dar niekas nežino. Nežinau kokiu būdu,bet jai įėjus į kambarį aš jau nujaučiau, kad ji būtent tai ir pasakys... Kažin kaip interpretuot tokius sapnus... ax.gif

As pati pernai sapnavau, kad mano drauge laukiasi. Pasakiau jai tai, o ji "kaip cia, eisiu kaiptik siandien pasitikrint del nestumo". Ir ka siemet jau supuoja leliuka : )

O siaip kiek zinau nestumas sapne gali reiksti ir nauja projekta, naujus planus, galbut ketini igyvendinti kokias noras idejas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 05 20, 09:40)
As pati pernai sapnavau, kad mano drauge laukiasi. Pasakiau jai tai, o ji "kaip cia, eisiu kaiptik siandien pasitikrint del nestumo". Ir ka siemet jau supuoja leliuka : )

O siaip kiek zinau nestumas sapne gali reiksti ir nauja projekta, naujus planus, galbut ketini igyvendinti kokias noras idejas g.gif

hmm... gal ir man vis gi reiktu jau pasitikrint g.gif
Atsakyti
AgathaGray, tęsiant pokalbį- turbūt reikia atsirinkti,kam ką sakyti smile.gif ir ar tas žmogus nori žinoti.

Galvoju ir pati nenorėčiau žinoti,kam ten blogai prisisapnavau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 25 birželio 2012 - 09:40
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 02, 12:32)
Būna, kad sapnuojam savo praėjusius gyvenimus arba kitas esybes, kurios yra mes patys, bet gyvena kitur, kitame lygmenyje ir pan...

Nebutinai 4u.gif Kartais stalkeriai bando taip zaisti, jei neturi kaip prikibti prie dabartinio gyvenimo , paprasciausiai sukurdami zmoniu praeiti, kad suklaidinti 4u.gif
QUOTE(por-for @ 2012 02 03, 22:37)
Na, as pries keleta metu sapnavau viena sapna. Jis pranasauti nieko gal nepranasavo, bet svarbi detale ta, kad as miegojau pas mociute kaime ir po to sapno praejus kuriam laikui mociute kunigui pasakojo pries kuri laika miegojusi lovoje ir sapnavusi lygiai toki pati sapna.  blink.gif As jai savojo sapno nepasakojau ir pagal jos pasakojimus, ji pirmiau ta sapna susapnavo.

O sapnas ne is maloniuju:

Sapnuoju, kad miegu butent tame kambaryje ir butent toje lovoje. Po langais auga paparciai ir per langa nuo gatves puses (beje, uz keletos metru stovi ir sventintas kruzius) braunasi kazkoks neakstas, apie 50-60 metu apvalokas vyriskis. Matau tiesiog tamsu silueta. Ilipes i kambari uzgula, nes nori isprievartauti.  doh.gif  Jauciu, kaip spaudzia krutine, darosi sunkoka kvepuoti ir stengiuosi saukti...

Sapnas baigesi tuo, kad is tiesu dusliai saukiau ir prizadinau mociute. Ji issigando, kad kas prievartauja ir atejo paziureti, ar viskas gerai. Iki siol nezinau, ka tas sapnas galejo reiksti.  g.gif

Tikrai nemalonus sapnas 4u.gif
Mums su mama yra kartojesis vienas sapnas irgi 2 naktu skirtumu 4u.gif
Atsakyti
Anksčiau sapnuodavau daug pranašingų sapnų, kalbėdavaus su žmonėm apie juos pačius... dabar kažkodėl tai beveik dingo...
NUtolau nuo dangaus, matyt... smile.gif
Atsakyti
Zose, arba ne nuo dangaus biggrin.gif
Man geriausias rytas, kai pabundu ir neatsimenu ka sapnavau thumbup.gif
Atsakyti
Daznai sapnuoju pasaulio pabaiga, kad ji tuoj tuoj ivyks, baisus tie sapnai buna ir tesiasi ne vienerius metus, tikiuosi neissipilsys g.gif
Atsakyti