Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

Daznai sapnuodavau buta,kur vaikysteje gyvenau,o issikraustymo pask.dienos buvo pazenklintos artimojo mirtimi.
Visad saone einu prie to namo,ziuredavau i langus,gal net ieidavau i laiptine,bet nieko daugiau.pabudus apnikdavo slogutis toks.

sianakt sapnavau,kad ieinu i laiptine,randu savo laisku dezute,o joje tieisog pilna prigrusta laisku,adresuotu butent man (ne tevams ar pan),bet visi laiskai lyg praplesti vienoje ir toj pacioj vietoj,o as visus juos imu i delnus,noredama pasiimti visus ir veliau perdskaityti,bet neiseina,ne sju daug:kiek imu tu laisku,tiek ju yra..
iejus i buta viskas atrodo kitaip,nei seniau,sapne tai pagrindziu,jog naujuju seiminninku skonis ir reikalas,kaip buta sutvarkyti,bet mano kambarys isleika toks pat :leles, zinau,mano,bet jos tokios baisios,suniokotais veidukais,kad ziurint i jas man daresi siurpoka,buto isplanavimas pasikeites.

nesuvokiu siu sapno pasikartojimo priezasciu.del slogios atmosferos,tai galiu pagristi tuo,ka jau minejau,issikraustymas,artimojo mirtis.o laiskai?

busiu labai dekinga,kas padetu uzeiti ant kelio
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 01 01, 23:50)
kai vaikas sapnuodavau balionus,atvygdavo svečiu  blink.gif

man asmeniskai kirminai visad liga reiskia.kiek sapnavau,tiek tvirtinos ir ligos budavo sunkios,su komplikacijomis.
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 31, 13:16)
...sianakt sapnavau,kad ieinu i laiptine,randu savo laisku dezute,o joje tieisog pilna prigrusta laisku,adresuotu butent man (ne tevams ar pan),bet visi laiskai lyg praplesti vienoje ir toj pacioj vietoj,o as visus juos imu i delnus,noredama pasiimti visus ir veliau perdskaityti,bet neiseina,ne sju daug:kiek imu tu laisku,tiek ju yra..

Va tokia situacija ir as daznai sapnuoju g.gif kad einu i namo, kuriame gyvenau laiptine, arba negaliu uzlipti laiptais, nes jie kuo auksciau, tuo labiau sugriuve, arba einu prie pasto dezutes ir traukiu laiskus, ju tiek daug, kai kurie atplesti, iskrite tie laiskai, bet vistiek imu, saujom, kruvom, adresuoti man... g.gif

Turetu but kazkokios naujienos?Nepastebejau nieko desningo po ju...
O va kai wc pasapnuoju, visad pinigu gaunu.Pries pora dienu vel pasitvirtino 100%, kai mama netiketai nusprende papildyti man saskaita bigsmile.gif Kita diena po sapno parase, kad pasitikrinciau saskaita smile.gif Net kai sapnavau, kad tiesiog stoviu salia wc, ir tai loterijoj laimejau 7 lt biggrin.gif Geras reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Kad jau men kaip tv nematau.emigravau tai nuomojamam name jo nera biggrin.gif
Atsakyti
Prieš dvi savaites susapnavau sapną,labai ryškų sapną :"Ruduo.Aš su dar keliais neįvardintais asmenimis einu lauko keliuku.Visi paukščiai jau išskridę.Šalia mūsų prisigretina baltas gandras ir seka paskui mus.Aš suprantu ,kas visi gandrai jau išskridę ir ateinanti žiema jį pražudys.Todėl bandau tą gandrą prisikalbinti ,prisijaukinti.Man tai sunkiai sekasi ,paukštis baugštus ,bet pagaliau aš jį paėmiau į rankas.Jis priglaudė galvą man prie kūno ir pajutau tokią neapsakomą palaimą ,kad iki šiol (praėjus dviem savaitėm) esu kaip nesavas.
Netrukus po to prasidėjo -visi eilė įdomių įvykių ir situacijų ,kurias reikia spręsti . Ir nežinau ,kaip elgtis.
Perskaičiau visus lietuviškus,rusiškus sapnininkus ir ši bei tai suprantu.Bet gal čia forume yra kas galėtų nuodugniau ką nors man papasakoti arba gal žinote kas tai galėtų padaryti.Niekados nebuvau pas jokias būrėjas ,žiūriu į tai nepalankiai.Norėčiau išsiaiškinti pats.
Beje esu vyras.
Galėčiau pasipasakoti ir apie tuos mane užgriuvusius įvykius ,bet gal vėliau.
Padėkit kas galit smile.gif !!!
Atsakyti
Gandras yra pokyčiai, rimtos permainos, gali reikšti persikėlimą gyventi į kitą vietą.
Atsakyti
as dar mokyklos laikais, paskutinese klasese sapnavau 3 naktis iseiles visiskai indentiska sapna: kazkoks mokslininkas i kolbas pilsto visokiausius skyscius. sapnas kaip prasidedavo, taip pasibaigdavo, be jokiu ivykiu, jis paprasciausiai pilstydavo... net praejus 6 metams sita sapna atsimenu, bet niekada taip ir nepavyko jo issiaiskinti, tyliai sau pasidariau isvada, kad tai paprasciausia perkrova nuo ruosimosi egzaminam. bet siaip, kai susapnuoju artima zmogu is pat ryto jam skambinu, kad bent jau balsa isgirsciau... kazkaip nusiraminu tada. mociute turejo gera pasakyma, kai atsibusdavo sapnavos bloga sapna: kur nueina naktis, tegu eina ir sapnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 02 02, 10:45)
as dar mokyklos laikais, paskutinese klasese sapnavau 3 naktis iseiles visiskai indentiska sapna: kazkoks mokslininkas i kolbas pilsto visokiausius skyscius. sapnas kaip prasidedavo, taip pasibaigdavo, be jokiu ivykiu, jis paprasciausiai pilstydavo... net praejus 6 metams sita sapna atsimenu, bet niekada taip ir nepavyko jo issiaiskinti, tyliai sau pasidariau isvada, kad tai paprasciausia perkrova nuo ruosimosi egzaminam. bet siaip, kai susapnuoju artima zmogu is pat ryto jam skambinu, kad bent jau balsa isgirsciau... kazkaip nusiraminu tada. mociute turejo gera pasakyma, kai atsibusdavo sapnavos bloga sapna: kur nueina naktis, tegu eina ir sapnas smile.gif

Būna, kad sapnuojam savo praėjusius gyvenimus arba kitas esybes, kurios yra mes patys, bet gyvena kitur, kitame lygmenyje ir pan...
Atsakyti
Na, as pries keleta metu sapnavau viena sapna. Jis pranasauti nieko gal nepranasavo, bet svarbi detale ta, kad as miegojau pas mociute kaime ir po to sapno praejus kuriam laikui mociute kunigui pasakojo pries kuri laika miegojusi lovoje ir sapnavusi lygiai toki pati sapna. blink.gif As jai savojo sapno nepasakojau ir pagal jos pasakojimus, ji pirmiau ta sapna susapnavo.

O sapnas ne is maloniuju:

Sapnuoju, kad miegu butent tame kambaryje ir butent toje lovoje. Po langais auga paparciai ir per langa nuo gatves puses (beje, uz keletos metru stovi ir sventintas kruzius) braunasi kazkoks neakstas, apie 50-60 metu apvalokas vyriskis. Matau tiesiog tamsu silueta. Ilipes i kambari uzgula, nes nori isprievartauti. doh.gif Jauciu, kaip spaudzia krutine, darosi sunkoka kvepuoti ir stengiuosi saukti...

Sapnas baigesi tuo, kad is tiesu dusliai saukiau ir prizadinau mociute. Ji issigando, kad kas prievartauja ir atejo paziureti, ar viskas gerai. Iki siol nezinau, ka tas sapnas galejo reiksti. g.gif
Atsakyti
sia nakti sapnavau toki labai jau keista sapna, kad dar kuri laika atsikelus kaip nesava vaiksciojau.
pas tevus kieme(jau 7 metus ten negyvenu, tik retarciais lankausi),prie manes prieina ryskiai oranziniais plaukais ir ryskiai zaliom akim moteris su juoda kate ir kate pradeda draskyt mano krepsi, as juos pavariau salin, o ta moteris man pasake, kad as nevarineciau jos ir toliau leido katei draskyt. tada ieinu i namus ir negaliu uzdaryt duru. vel iseinu i kiema, o ten stovi labai grazi moteris (mano mociute jaunystej,daba jos jau nebera) su ryskiai raudonu paltu ir mazu berniuku.paduoda ji man 4 nuotraukas:vienoj ziauri avarija, kurioje matosi, kad zuvo jauna moteris, antros vaizdo nematau, bet zinau, kad kazkas susije su ta zuvusia moterim, trecioj tas pats mazas berniukas, su kuriuo ji stovi prie duru ir ketvirtoj mamytes senelis numires guli (tas mazas berniukas ir yra tas mires senelis).tada grazi moteris man sako:taip negalima elgtis su zmonem (kaip kad pavariau ta moteri su kate), nes kitaip jusu vaikai gims nesveiki.ir tada jau uzdariau duris.
labai noreciau patarimu, ka galetu reiksti tas sapnas. aciu is anksto labai.
Atsakyti
Pasipasakosiu ir aš savo kelis sapnus, nes vis neduoda ramybės doh.gif vienas jau išsipildė, kito laukiu ar pasitvirtins tie mano sapnai sad.gif

Sapnas toks: susapnavau olą, kurioje buvo 17 raitelių, jie buvo kruvini, grūdosi tarpusavyje, netilpo, žirgai šokinėjo, kraujas, prieblamda, žirgų žvengimas, kai kurie raiteliai be galvų. Vis skambėjo skaičius 17...17 raitelių, 17 tonų... spaudžia 17 tonų tuos raitelius. Nubudau labai išsigandusi, širdis daužėsi, išpilta prakaito. Tuo metu mano mamos sesuo jau sirgo vėžiu... papasakojau šeimai, vis sukosi galvoje tas skaičius... Praėjo nuo sapno vienas mėnuo, kitas mėnuo. Trečias. Po sunkios ligos teta mirė 7 mėnesio 17dieną 17 val. 15min.

Kitas sapnas, kurį susapnavau per praėjusių metų Visu Šventų naktį: būnu namuose su vaikais. Užsidarę. Atbėga mano mama. Aplink langus sukasi daugybė laukinių plėšrių žvėrių. Bandom užsirakinti visas duris, bet kažkur jau prasibrovė. Užtrenkiam kitas duris. Vis matom, kad apie langus slampinėja liūtai, tigrai. Žvėrys egzotiški. Skamba skaičius 3. 3 liūtai, 3 tigrai, 3 žvėrys...Trys, trys, trys...nors jų buvo daugiau, bet tas skaičius vienintelis. Vėl nubundu iš siaubo išpilta prakaito, širdis daužosi, keletą dienų niekam apie sapną nesakau, bet mane jis išmuša iš vėžių - neramu, kažkokia emocinė krizė. Išsipasakojus palengvėjo. Dabar tokia situacija, kad mamos tėtis serga vėžiu. Nuo gruodžio pradžios labai silpnas. Paskutinis sapnas man vėl siejasi su data. Kovo 3d. Bijau jos, nes jeigu išsipildys ir šis sapnas...nenoriu tokių sapnų sapnuoti! Sako, kad jeigu išpasakosi savo sapnus, jie neišsipildys. Tikiuosi...

Gal kas kitaip galėtu paaiškinti šiuos sapnus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linele**: 13 vasario 2012 - 10:30
mergaitės,ką reiškia sapnuoti dideles žuvis prisigaudžiau..Buvau pas aiškiaregę, pribūrė,kad turėsiu dar vieną vaiką,ir dar ne nuo sutuoktinio,siaubą įvarė smile.gif o dabar sapnuojasit os žuvys.. skaičiau,kad reiškia arba nėštumą arba pletkus..ką manote?
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2012 05 16, 10:25)
mergaitės,ką reiškia sapnuoti dideles žuvis prisigaudžiau..Buvau pas aiškiaregę, pribūrė,kad turėsiu dar vieną vaiką,ir dar ne nuo sutuoktinio,siaubą įvarė smile.gif o dabar sapnuojasit os žuvys.. skaičiau,kad reiškia arba nėštumą arba pletkus..ką manote?

Man reiškė nėštumą, ale aš tas žuvis pastoviai sapnavau pusę metų prieš pastojant smile.gif Sesė prieš pastodama irgi žuvis sapne gaudė.
Atsakyti