Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

QUOTE(elenuxus @ 2011 12 17, 14:47)
Na, mamos ir tetos sapnai pildosi.
Jau panasiai ir as pradejau sapnuot...Tik ne viska suprantu ar moku paaiskinti

Na, aš tai manau, kad tikrai turit tokią "dovaną" (rašau kabutėse, nes žinau kad tai toli gražu dažnai nebūna malonu). Ir tik jūsų pasirinkimas, ar ją vystysit, lavinsit, ar tiesiog užgniaušit. Irtaitikrai yra paveldima (na bent ja udalina).

Pati sapnuoju pranašiškus sapnus, o po truputį pradeda juos sapnuoti ir sesuo. Nors ankščiau tai man sakydavo "kad aš kažkokia nenormali" - susapnuoju ir atsitinka. Ir tai paveldėta iš tėčio pusės. Kaip pats tėtis nežinau, bet jo mama taip pat sapnuoja (močiutė), ir kiek žinau net užkalbėtojas giminėje buvo (ar tai mano prosenelis, ar jo brolis). TIk vat bėda su tokiais sapnais, kad dar toli gražu ne visada sugebu iššifruoti juos (tik papstai net jei nežinau kas, bet jaučiu į kurį sapną nekreipt dėmesio, o kuris tikrai svarbus). O kitas dalykas, kuris erzina, tai kad susapnuoji ką nors, supranti kad nieko gero nežada, ir tada sedi "kaip ant adatų" ir lauki doh.gif
Vat kas geria padeda iššisaiškinti, kas ir kaip tai savotiškas "sapnų dienoraštis" - užsirašai sapną, datą, nuotaikas po jo ir pan. O po kurio laiko peržiūri, pažymi įvykius kurie galėjo būti su jais susiję ir t.t. Na žodžiu po truputį pradedi suprasti sekas, ženklus ir kt. (nes ypač ženklai dažnai yra kiekvienam vis kitokie). Tik deja pati jau kurį laiką nebežsirašinėju, nors reiktų pratęsti... blush2.gif

O nekreikti dėmesio kaip kad patarė milda1956, deja deja - neišeina, kad ir kaip norėčiau... Nes tikrai kartais nejauku būna...
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2011 12 18, 12:09)
Kazkokius zenklus duoda sapnas bet isifruoti sunku. Sapnavau save su vaiku ir kitu vyru tai gal reiskia kad taip ir bus,nemanau.. Ir dabar sapnavau dukra ji skina pievoj geles ir uosto. Sapnas siltas ir grazus bet kazkodel nerima kelia. Esu dabar emigravusi ir ji su mama..

Sapnų negalima suprasti tiesiogine prasme, nes pasąmonė su mumis kalba simbolių kalba.
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2011 12 18, 13:57)
Vat kas geria padeda iššisaiškinti, kas ir kaip tai savotiškas "sapnų dienoraštis" - ...

Aha, man mama irgi sake rasytis.
Atsakyti
Sveikos sapnuotojos 4u.gif

Jau ne vieną kartą (kokius 5) sapnavau, jog mano vyras man prisipažysta esąs neištikimas. Gal žinote, ką tai galėtų reikšti? Sapnai ne identiški, bet esmė ta pati.
Atsakyti
QUOTE(_zuwedra_ @ 2011 12 20, 11:22)
Sveikos sapnuotojos  4u.gif

Jau ne vieną kartą (kokius 5) sapnavau, jog mano vyras man prisipažysta esąs neištikimas. Gal žinote, ką tai galėtų reikšti? Sapnai ne identiški, bet esmė ta pati.

Gal tie sapnai iškelia į paviršių tavo baimes, kad taip galėtų būti?
Nemanau, kad tie sapnai pranašiški...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 20, 14:52)
Gal tie sapnai iškelia į paviršių tavo baimes, kad taip galėtų būti?
Nemanau, kad tie sapnai pranašiški...

Aš lygiai apie tą patį galvoju, kad tai susiję tik su mano baimėmis... Tik norėjau paklausinėt ar neklystu, gal kas kitaip būtų paaiškinęs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _zuwedra_: 20 gruodžio 2011 - 14:07
keletas mano sapnu, kurie visada isipildo:
-jei susapnuoju gyvates arba, kad turiu vaikuti maza- uzklumpa liga arba mane arba mano sunu.
-jei susapnuoju ismatas- pasiseka loterijoj, ar siaip is finansines puses
-jei zuvis- lietus

ir tai nutinka butent sekancia diena.
Karta sapnavau kaip mano tetis aria juodzemi. Skambinu ryte- ar viskas gerai. Pas tevus viskas ok. Bet ta diena suzinojau, kad mire kaimynas gyvenantis salia manes, kuris turejo panasumu su mano teciu unsure.gif
Atsakyti
kai vaikas sapnuodavau balionus,atvygdavo svečiu blink.gif
Atsakyti
Ka reiskia kai nuolat sapnuoji jog begi nuo keliu vyru kurie seka mane i as ju nepazistu.juodais kostiumais. Ir nuolat.baisu net miegot.isigandus bunu
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2012 01 28, 23:55)
Ka reiskia kai nuolat sapnuoji jog begi nuo keliu vyru kurie seka mane i as ju nepazistu.juodais kostiumais. Ir nuolat.baisu net miegot.isigandus bunu

Sapnuose bėgi nuo savo kasdieninių stresų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 29, 13:59)
Sapnuose bėgi nuo savo kasdieninių stresų.

Dekoju uz atsakyma. Galbut. Bet kodel tas sapnas toks durnas. As begu nuo keliu vyru kueie man kaip seneliai juodais kostiumais. Realiai tai net nera tokiu aplink mane.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2012 01 29, 14:52)
Dekoju uz atsakyma. Galbut. Bet kodel tas sapnas toks durnas. As begu nuo keliu vyru kueie man kaip seneliai juodais kostiumais. Realiai tai net nera tokiu aplink mane.

Išmesk TV, nežiūrėk filmų, tokių senelių su juodais kostiumais nesapnuosi biggrin.gif
Atsakyti