QUOTE(elenuxus @ 2011 12 17, 14:47)
Na, mamos ir tetos sapnai pildosi.
Jau panasiai ir as pradejau sapnuot...Tik ne viska suprantu ar moku paaiskinti
Jau panasiai ir as pradejau sapnuot...Tik ne viska suprantu ar moku paaiskinti
Na, aš tai manau, kad tikrai turit tokią "dovaną" (rašau kabutėse, nes žinau kad tai toli gražu dažnai nebūna malonu). Ir tik jūsų pasirinkimas, ar ją vystysit, lavinsit, ar tiesiog užgniaušit. Irtaitikrai yra paveldima (na bent ja udalina).
Pati sapnuoju pranašiškus sapnus, o po truputį pradeda juos sapnuoti ir sesuo. Nors ankščiau tai man sakydavo "kad aš kažkokia nenormali" - susapnuoju ir atsitinka. Ir tai paveldėta iš tėčio pusės. Kaip pats tėtis nežinau, bet jo mama taip pat sapnuoja (močiutė), ir kiek žinau net užkalbėtojas giminėje buvo (ar tai mano prosenelis, ar jo brolis). TIk vat bėda su tokiais sapnais, kad dar toli gražu ne visada sugebu iššifruoti juos (tik papstai net jei nežinau kas, bet jaučiu į kurį sapną nekreipt dėmesio, o kuris tikrai svarbus). O kitas dalykas, kuris erzina, tai kad susapnuoji ką nors, supranti kad nieko gero nežada, ir tada sedi "kaip ant adatų" ir lauki
Vat kas geria padeda iššisaiškinti, kas ir kaip tai savotiškas "sapnų dienoraštis" - užsirašai sapną, datą, nuotaikas po jo ir pan. O po kurio laiko peržiūri, pažymi įvykius kurie galėjo būti su jais susiję ir t.t. Na žodžiu po truputį pradedi suprasti sekas, ženklus ir kt. (nes ypač ženklai dažnai yra kiekvienam vis kitokie). Tik deja pati jau kurį laiką nebežsirašinėju, nors reiktų pratęsti...
O nekreikti dėmesio kaip kad patarė milda1956, deja deja - neišeina, kad ir kaip norėčiau... Nes tikrai kartais nejauku būna...