Labuka. Aš nuo pat vaikystės labai daug ką nusapnuoju. Labai bijodavau numireliu, tai visi giminaičiai kas bemirdavo imdavo mane lankyti
.
Prieš senelio mirtį sapnavau kad mane persekiojo būrys varnų su raudonomis akimis ir kapojo man nugarą.
Tą patį varną sapnavau, kai pati sirgau, - jis kapojo mano kambario langą ir norėjo pas mane įskristi. Aš jo paniškai bijojau, bet kažkodėl priėjusi prie stiklo bandžiau jį paliesti. Laimei, neįsileidau aš jo...
Kai buvau
su pirmuoju, sapnavau, kad nuėjau apžiūrai pas ginekologę, o jinai išėmė mano vaiką iš pilvo, apžiūrėjo... O jis toks mažytis, negali pats kvėpuoti, matau kaip baigia sušalti... Paskui įdavė man vaiką ir visogero. Aš sakau ką man daryti su juo, juk jis numirs??? Sako, - bandyk jį kaip nors įkišti atgal, o aš jau nebepadėsiu. Išėjau, naktis, verkiu, ant rankų šąląntis, gestantis mažulytis leliukas...
O buvo taip - išties nuėjau pas ginekologę ir ji nusprendė daryti man apžiūrą (nors tokiais mėnesiais niekas nebedaro). Po apžiūros pradėjau kraujuoti. Kažkas pasidarė. O paskui pagimdžiau neišnešiotą savo vaiką...
Ir dar daug daug išsipildžiusių sapnų.. Deja, susapnavusi nė vieno karto neįvertinau jų kaip pranašiškų, nors pagal sapnų reikšmes turėjau suprasti. Prieš artimo draugo mirtį kelis mėnesius sapnavau tokius sapnus, kad dabar stebiuosi, kaip aš nesupratau.
Bet kas iš to, jei negali to pakeisti? Kažkas bando įspėti, bet kas iš to?