QUOTE(pipsė @ 2009 07 07, 10:31)
Senokai sapnavau jau šį sapną (preiš kokius 1,5 metų), bet vis dar prisimenu. Įtariau,kad vyras turi meilužę. Ir vieną naktį aš ją susapnuoju: Ilgi šviesųs plaukai, apvalutė, ilgi lakuoti nagai. Ir matai kaip ji eina (mačiau tik iš nugaros). Sapnavau ir vardą,bet pabudus jis išgaravo... Neilgai laukiau kol šis sapnas pasitvirtino...
SIAUBAS,VA KĄ DARO MOERIŠKA INTUICIJA .
Papildyta:
QUOTE(Genovaite 121 @ 2009 07 19, 13:56)
Sveikos merginos,
Gal kas galetu man paaiskinti sapnus?Sapnuoju kiniecius ar panasios tautos zmones,kad toje salyje plaukiu laivu,turiu nama,einu apsipirkti i turgu,matau juos vaziuojancius dviraciais ir t.t.Apie Kinija tikrai negalvoju ir nieko bendro su ta salim neturiu.Sapnai ryskus,pasikartojantys.Ka tai galetu reiksti?
Is anksto dekoju.
Gal kas galetu man paaiskinti sapnus?Sapnuoju kiniecius ar panasios tautos zmones,kad toje salyje plaukiu laivu,turiu nama,einu apsipirkti i turgu,matau juos vaziuojancius dviraciais ir t.t.Apie Kinija tikrai negalvoju ir nieko bendro su ta salim neturiu.Sapnai ryskus,pasikartojantys.Ka tai galetu reiksti?
Is anksto dekoju.
Na jei netiki kitias gyvenimais tada nežinau,bet manau,kad praeitame gyvenime tu gyvenai kinijoje,todėl dabar tai sapnuoji,per tv vienas extrasensas taip sakė.