QUOTE(Aukselis35 @ 2009 07 03, 23:52)
Mano buves vyras mires jau 4met.Mirtis nebuvo netiketa jos jau laukeme nes labai sunkei sirgo ir labai kankinosi.Taigi po mirties zinoma buvo labai sunku,bet laikui begant skausmas atlegsta ir gyvenimas tesesi
Na sugrysiu prie sapno.Sapne jis visada gryzta pas mane ir prabudusi nie kaip nesuprantu kaip jis gali gryzti jai yra mires.Ir taip du metai tas pats sapnas.Na su juo mirtimi jau senai susitaikiau kuriu nauja seima ir i praeiti stengiuosi negryzti svarbu eiti i prieki.Gal kas galetu paaiskinti ka galetu reiksti sis sapnas?
Na sugrysiu prie sapno.Sapne jis visada gryzta pas mane ir prabudusi nie kaip nesuprantu kaip jis gali gryzti jai yra mires.Ir taip du metai tas pats sapnas.Na su juo mirtimi jau senai susitaikiau kuriu nauja seima ir i praeiti stengiuosi negryzti svarbu eiti i prieki.Gal kas galetu paaiskinti ka galetu reiksti sis sapnas?
Manau tavo vyras per sapnus būna su tavimi,tiesiog gal tu jam buvai labai svarbi,žinau,kad jei tave žmogus lb mylėjo realiai,tai miręs dažnai aplanko sapnuose. aišku čia kas tiki,aš tikiu.O sapne gerai su tavimi elgiasi?