dauguma mano sapnu pildosi...patikekit, pavargau nuo to, bet is kitos puses stogas nenuvaziuoja kaip jie issipildo...
paskutini karta sapnavau, kad vaikas mano po palange vaiksto - tik is kitos lango puses sapne galvojau, prieisiu tyliai, kad tik jo neisgasdinciau....aciu Dievui as ji pagavau. Papasakojau mamai, krikstamotei apie si sapna, tai jos atsake, kad labai pergyvenu del savo vaiko delto tokios nesamones ir sapnuoju...Po savaites viska isgyvenau realybeje...kaip pamaciau savo vaika stovinti uz lango vos neisprotejau, pribegau, paciupau ir blioviau be pertraukos...paskui prisiminiau, kad sapnavau tai ir pagalvojau, kad galbut del to ir nesusukau, nes psichologiskai as buvau paruosta tokiai situacijai... Nezinau ar suprasit ka as cia parasiau, tiesiog nesugebu dar sios situacijos aprasyti be asaru...Dekoju Dievui, kad mano vaikas su manimi
QUOTE(Nikota @ 2005 11 11, 09:50)
Sia nakti susapnavau viena zmogu kurio jau gal puse metu nera siam pasaulyje
Bet as jo nei maciau sapnae, nei tas zmogus mane kviete...Pamenu kad laukeme jo atvaziuojant...
Prabuduid pagalvojau kad sapne laukeme zmogaus kurio nera tarp musu...Hmm ka tai galetu reiksti....
Bet as jo nei maciau sapnae, nei tas zmogus mane kviete...Pamenu kad laukeme jo atvaziuojant...
Prabuduid pagalvojau kad sapne laukeme zmogaus kurio nera tarp musu...Hmm ka tai galetu reiksti....
Is savo patirtie zinau, ir mociute daznai sakydavo jog kai sapnuoji mirusius tai jie nori kad juos aplankytum,ta prasme nueitumi kapus, pasimelstum zvakute uzdegtum. Man buvo kad kokia savaite sapnavau savo prosenele (amzina atilsi) kai nuejau uzdegiau zvakute sapnai liovesi.
Mano viena drauge tevui bunant gyvam slapcia pasidare tatuiruote, po jo mirties lb del to pergyveno,kad jam neparode. Po kuriolaiko susapnavo teva kuris jai pasake, kad tatuiruote grazi, nuo to laiko ji apsiramino.
vis del to yra kazkoks rysis tarp siu pasauliu
Pamenu, prieš pora metų sapnavau tokį keistą sapną, jog esu kažkokiam paupy, ten prie manęs pribėga tokia šviesiaplaukė mergytė, šviesia suknyte, prašosi ant rankų, pasisodinu ja ant kelių, ji ima mano rankas, glaudžia savo delnus prie manųjų ir linksmai sako: "Aš jau miriau", o aš ją glaudžiu prie savęs ir sakau: "Myliu myliu". Ji juokdamasi pašoka pamojuoja ranka ir nubėga prie jos laukiančio tamsiaplaukio vyro.
Tada tais pačiais metais, tarp spalio 10-15 pastojau, bet vaikučiui nebuvo lemta gimti. Ir daktarės asistentas buvo tas pats vyras iš sapno.
O lygiai po metų, vėl tarp spalio 10-15 pastojau antrą kartą. Ir dabar turiu dukrelę - tą pačią mergaitę iš sapno.
Tada tais pačiais metais, tarp spalio 10-15 pastojau, bet vaikučiui nebuvo lemta gimti. Ir daktarės asistentas buvo tas pats vyras iš sapno.
O lygiai po metų, vėl tarp spalio 10-15 pastojau antrą kartą. Ir dabar turiu dukrelę - tą pačią mergaitę iš sapno.
Sako, kad visi sapnai pildosi susapnuoti per pilnati.
QUOTE(Nikota @ 2005 11 11, 07:50)
Sia nakti susapnavau viena zmogu kurio jau gal puse metu nera siam pasaulyje
Tokiais atvejais dar sako, kad oras keisis
Sapnuoju ir aš visokių išsipildančių sapnų, kartais kai pagalvoji, kaip ir kodėl čia taip, tai net nejauku darosi nežinoma gyvenimo pusė, tsakant...
prisimenu vieninteli, bet toooki gera...tai va, bendravau takart su simpatisku vaikinu, kurio vardas buvo gediminas. sapnuoju sapna, kad ateina jis pas mane, atidaro duris ir sako " as pamelavau, mano vardas vaidas". atsibudusi ryte ilgai sukau galva, nes viskas buvo taip rysku kaip niekad. vakare jis man skambina ir sako " turiu prisipazinti, sumelavau tau savo varda", o as uzbaigiau, sakau "zinau, tavo vardas vaidas"
tai va, man geriau nereikia meluoti
tai va, man geriau nereikia meluoti
Sveikutes
mano gyvenyme irgi buvo keli pranasinngi sapnai, su liudna pradzia ir laimingu galu.
noriu viena labai gera pataryma duoti, jai susapnuosit labai ka nemalonaus ar negero, reikia is ryto iki 12 valandeles atsisukti vonioje krana su vandeniu ir tekanciam vandeneliui papasakoti savo liudna sapna ir parasyti vandeneli,kad jis nunestu ji toli toli, vat ir viskas. Ir tada niekam nepasakoti tai ka susapnavot.
Zinot viena nakti sapnavau, kad parejau nakti namo ir bandau duris uzdaryti ir girdziu artejancius vyru balsus. As taip noriu kuo greiciau duris uzdaryti, o tie vyrai jas isplese is manes ir mane issitempe... pabudau visa virpanti, nes pirma karta toki bjauru sapna sapnavau. Ir zinokit ta paca diena, man i masina ivaziavo kita masina... ir tu netikek tais sapnais
Mano sapnas buvo neypač pranašingas...bet kažkada sapnavau , kad laukiaus ir pagimdžiau dukrą ir puskė taip nuolat smėžčiojo sapne...pabuvau sakau turbūt ta puskė pagimdė/pagimdys mergaitę , nes nėštumas ėjo į pabaigą.... po kurio laiko sužinau, kad pagimdė mergaitė....bet su pačia puske nelabai bendraujam o vis dar tetos nepaklausiau kelintą būtent dieną gimė jos dukra....o aš net turiu užsirašius kažkur kelintą dieną sapnavau tą sapną...
kai nežinojau kad nėščia, susapnavau 3 vaikiškas lovytes. tik iki šiol neaišku kodėl 3
prieš kalėdas sapnavau daug lavonų. išsipildė - atsirado daug sniego
prieš kalėdas sapnavau daug lavonų. išsipildė - atsirado daug sniego
aš visada susapnuodavau savo mmm prieš joms ateinant
pries pora metu susapnavau savo liga....sapnuoju,kad stoviu pries veidrodi nuoga iki puses ir matau ,kad mano desinioji krutis ir pazastis visiskai juoda.Atsibudusi viska papasakojau vyrui,jis tik nusijuoke ir pasake kad as galiu rasyti siaubo filmams scenarijus....po dvieju savaiciu ,mano nelaimei diagnoze pasitvirtino,kruties vezys...
Praejus geram pusmeciui po visu operaciju,ryte vyras pasakoja savo sapna,kad jis susitiko ziniuone labai skvarbiom akim ir jis jos klause kiek mes gyvensim,tada ji paeme man uz mazojo pirstelio ir pasake kad as gyvensiu 94m,ovyras sako kaip ji gali tiek ilgai gyventi juk ji serga nepagydoma liga? Jam ispranasavo 43metus....gal jis mane taip tik norejo nuraminti,bet savo sapnu labai tiki,nes sako kad jis buvo kazkoks ne toks kaip visi,labai tikroviskas,iki tol jis tik juokdavosi is sapnu...pamatysim
Praejus geram pusmeciui po visu operaciju,ryte vyras pasakoja savo sapna,kad jis susitiko ziniuone labai skvarbiom akim ir jis jos klause kiek mes gyvensim,tada ji paeme man uz mazojo pirstelio ir pasake kad as gyvensiu 94m,ovyras sako kaip ji gali tiek ilgai gyventi juk ji serga nepagydoma liga? Jam ispranasavo 43metus....gal jis mane taip tik norejo nuraminti,bet savo sapnu labai tiki,nes sako kad jis buvo kazkoks ne toks kaip visi,labai tikroviskas,iki tol jis tik juokdavosi is sapnu...pamatysim