QUOTE(lanaa @ 2009 02 28, 11:00)
jei tai butu netiesa, puse mano giminaiciu ir draugu nebutu ismire panasu, kad ner vienos tiesos
Reikėtų pripažinti, kad simboliai negali būti visiems vienodi...Tarkim, man katė sapne visuomet reiškia nemalonumus. Būna, kad net pabudus iš konteksto suprantu, su kokiu žmogumi tai susiję. O va viena moteris pasakojo, kad jai susapnuoti katę reiškė nėštumą.
"Gal mergaites zinot ka reiskia sapnuoti labai purvina vonia ir tualeta?
As bandziau juos sveisti bandziau bet niekaip man jie neissivale"
Sirenita, vonia- tai yra mūsų vidinė švara. (Klausau dabar R.Banienės paskaitų apie sapnus. ) Jei ten nešvaru, vadinasi, tavo viduje yra noras valytis. O tualetas- tai tai, ką mes tenai paliekame. O paliekame tai, kas yra mums nereikalinga.
Apibendrinčiau taip: viduje turi poreikį valytis ir atsisakyti to, kas tavyje yra pasenę ir jau nebetarnauja.
Papildyta:
QUOTE(gaika78 @ 2009 02 27, 20:16)
Esu sapnavus.Labiausiai įsiminė,kai sapnavau tokį namą,prie namo senovinį suolą riestom kojom,o aš stoviu kieme.Pakeliu akis aukštyn,o virš mano galvos skrenda daug gandrų - bet tiek daug,kad per sparnus dangaus nesimato - balta balta ir neaukštai.O žeme eina pulkai kažkokių baltų žvėriukų - ar kiaunių,ar šermuonėlių,nežinau,bet irgi tiek,kad per juos žemės nebesimato.Eina,glaustosi apie kojas,o man gera gera širdy.Po kiek laiko nusipirkom butą tam name,yra ir senovinis suolas,ir leliuką gandrai atnešė,bet tų gyvuliukų reikšmės dar nežinau.Dar esu savo vaiką sapnavus - tokį raudonžandį su raudonai - baltai dryžuotais marškinukais,labai smagiai krykštaujantį.Kai pusmetinukas buvo,buvo tiksliai toks,kaip sapnavau,ir marškinukus tokius turėjo.
Man šis sapnas panašus į kompensacinį sapną, t.y., sapnuoji tai, ko neturi, bet norėtum turėti...
Gandrai- tai motinystė.