Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

QUOTE(Inga666 @ 2008 02 04, 16:06)
2. Laukiausi savo Nojaus. Paguldė dėl gręsiančio priešlaikinio gimdymo. Nors mintyse galvojau, kad viskas bus gerai, naktį susapnuoju, kad per savo pilvą pamatau vaikučio veidelį (aptrauktas mano pilvo oda) ir sako man "Labas, mama". Nubūdusi iš karto surašiau ko gali prireikti, jei netyčia sugalvočiau pagimdyti ir perdaviau raštelį vyrui. Beje, mano nėštumui buvo tik 29 savaitės. Popiet pradėjo vis labiau mausti pilvą ir skaudėti nugarą. Užsiminiau sesutei. Ji netikėdama iškvietė gydytoja, kuri po apžiūros pasakė "Vaikeli, tu gimdai...". Naktį gimė mano sūnutis....

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o ka kazin gali reiksti,kad pagimdziau sunu? g.gif
Atsakyti
Paauglysteje pastebejau, kad visada pries savo draugystes/meiles su vaikinais sapnuodavau grybus. Vienakart sapnuoju, kad einu misko keliuku, aplink tokie grazus grybai auga, baravykai, raudonvirsiai, as tik i krepsiuka dedu, dedu, o jie akyse auga ir auga..ir stai savaites begyje susipazistu su vaikinu, draugaujam labai graziai..ir tada vel - sapnas, kad einu vel keliuku, tik sikart tie grazus grybai man nepatinka, toks pyktis ima, nesusilaikau ir spardyt pradedu..ir taip jau atsitinka, kad issiskyriam su tuo vaikinu..Kad vel atsiras kitas sirdies draugas, ispejo velgi grybai..tik sapnavau, kad grybai augo ant stataus slaito, bet tokie grazus, kad tiesiog atsiguliau ant slaito pilvu ir bandau siekti, pasiekiu ir i krepsiuka pas save. Taip visa nakti grybavau, vis bijodama nusiristi nuo slaito..Ir tada mano gyvenime Jis pasirode. Dabar ne uz ka nenoriu susapnuoti grybu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O neigiamų pranašingų sapnų ar galima išvengti? Man vis gaunas, kad viskas įvyksta, o tik paskui susigaudau, kad juk buvau perspėta, kodėl nepakeičiau scenarijaus? Bet veikiu kaip užprogramuota ir tuo metu būnu pamiršusi apie sapną doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atsitiktinai aptikau jusu temele.. Noreciau ir as jungtis prie jusu.. ax.gif
Labai noreciau kazka daugiau suvokti apie sapnus.. As dznai sapnuoju labai mistiskus ir simbolinius sapnus.. Deja, dazniausiai niekaip nepavyksta ju issifruoti, nes per daug keisti ir nesuvokiami.. Dar dazniau sapnuoju pasikartojancius sapnus, kurie kiek esu skaiciusi yra labai rimti perspejimai.. bet ir tu nesuprantu, taip ir nezinau apie ka jie mane ispeja.. Taip ir gyvenu, beprotiskai painu gyvenima, su dar painesniais sapnais..

Is viso to, ka yra pavyke issiaiskinti, tai visuomet zinau, kad susapnavusi vaikus susipyksiu su savo antra puse.. ir nesvarbu ar vaikai sapne piktuciai, ar linksmuciai - rezultatas vienas - pykstames.. Kad ir kaip veju nuo saves ta minti, daznai net pamirstu, kad sapnavau, bet savaites begyje atsitinka tai, kaip kokia baisi neisvengiamybe..

O sianakt sapnavau didziuli buri gulbiu su gulbiukais pievoje salia upelio.. Ir net nenutuokiu ka sis sapnas man nori pasakyti.. o atsimenu taip ryskiai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 11 27, 14:50)
O neigiamų pranašingų sapnų ar galima išvengti? Man vis gaunas, kad viskas įvyksta, o tik paskui susigaudau, kad juk buvau perspėta, kodėl nepakeičiau scenarijaus? Bet veikiu kaip užprogramuota ir tuo metu būnu pamiršusi apie sapną doh.gif

Skaitau Joseph Murphy ir mintyse šviesiau lotuliukas.gif Sapnai, tai mano pasąmonės filmukai apie tai, kokios mano mintys ir emocijos mane lydi per dienas ir kokius rezultatus neša. Taigi, žinau, kas manęs laukia su dabartinėmis emocijomis ir minitims, galiu atitinkamai ir pakeisti eigą. biggrin.gif
Atsakyti
prieš keletą metų aš susapnavau, kad man kliba dantis. Išsiaiškinau, kad tas sapnas gali reikšti artimo žmogaus ligą. Kadangi niekas aplinkui nesirgo, tai nelabai ir kreipiau dėmesio. Paskui tas sapnas pasikartojo. Sužinojom, kad pusbrolio sūnelis, dar metukų neturintis, serga leukemija verysad.gif ilgą laiką tas sapnas apie klibantį dantį vis kartojosi, ir dantis sapne klibėjo vis labiau. Kol vieną naktį susapnavau, kad tas dantis iškrito. Atsibudau, ir išsigandus nulėkiau pas mamą, o ji pasakė, kad kaip tik tą naktį vaikiukas numirė verysad.gif
Paskui po kiek laiko susapnavau vėl klibantį dantį, tada netrukus brolis sunkiai susirgo. Bet laimei pasveiko greitai.
Anksčiau man kartais sapnuodavosi mirusi močiutė, kad sėdi kur nors susirūpinusi. Paprastai tuoj po to turėdavom rūpesčių su dėde, jos sūnumi.

Draugas neseniai susapnavo, kad kartu buvom kažkokioj šventėj prie jūros, aš įsėdau į valtį, atitrūkau ir nuskendau, o jis liko ant kranto. Kitoj temoj klausiau, ką tai galėtų reikšti. Internete viena iš reikšmių buvo, kad nutrūks ryšys su tuo žmogumi. Taip ir nutiko.
Atsakyti

sianakt sapne atejau i darba,o ten mano darbo stalo nebera,bendradarbes sedi savo vietose,tik stalai perstatyti,kad mano vietos nebera,o mano asmeniniai daktai sudeti i du stalcius ir pastatyti prie lango.
Siame darbe realiai nebedirbu daug metu. g.gif
Atsakyti
Sapnus aš priskiriu prie saviįtaigos...jei tvirtai tiki savo nustatytom reikšmėm (gal ir ne taip išsireiškiau), tuomet visada išsipildo, nes tiesiog žmogus pats sau įsikala, kad taip bus...kalbu iš savo patirties, nes pagal kiekvieną savo sapną aš tiksliai žinau kas manęs laukia rolleyes.gif tačiau, tas pats sapnas kitam žmogui jau galėtų reikšti visai ką kita smile.gif
Atsakyti
Gal galite padeti, sianakt sapnavau sapna,negaliu po jo atsigauti verysad.gif nerandu sau vietos. sapnavau,kad drauge man dave popieriaus lapa kuriame buvo keturi paveiksliukai. Atsimenu tik viena,karstas,kuriame guli zmogus,numirelis,bet tai piesinukas.ir as sakau draugei tai ka mane slaukia mirtis,o ji man sako: na gal ne tavo,gal tavo artimuju,giminiu... verysad.gif as dar niekad nesu sapnavus tokio sapno keisto.ir butent nemaciau to karsto tikro,tai piesinukas buvo,ant popieriaus lapo. As kaip nesava,ir taip esu jautri,kai tik pabudau,teko isgerti raminamu.nebezinau ko tiketis. ziurejau menulio kalendoriu,anos nakties sapnai parasyta pildosi atvirksciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 12 16, 15:23)
Skaitau Joseph Murphy ir mintyse šviesiau lotuliukas.gif Sapnai, tai mano pasąmonės filmukai apie tai, kokios mano mintys ir emocijos mane lydi per dienas ir kokius rezultatus neša. Taigi, žinau, kas manęs laukia su dabartinėmis emocijomis ir minitims, galiu atitinkamai ir pakeisti eigą. biggrin.gif

O kaip tada itakoti pranasingus sapnus apie tai, kas ivyks kitiems, pvz., artimuju mirti?...
Atsakyti
gal kas galit man padet issiaiskint mano sapna, na sapnavau savo mociute, kad jai nuo peciu kyla gulbe placiai issketusi sparnus, man mociute, kazka sake, bet neatsimenu ka ax.gif tam paciam sapne sapnavau senai mirusi kaimyna, jo paties nemaciau, bet zinojau, kad ten jo kapas ir jis atkastas, o kazkas sako tuoj ji atlydes laidoti...nemaciua kapavietes tik kapines is tolo... taip pat tam paciam sapne matau is tolo tas kapines, ir nesu uz kapiniu aiksteles papilu bulves, jos tokios smulkios, ir ten daug israusta duobiu, kad tos mano papiltos bulves ir subyrejo i tas duobutes. o kazkas man sako, kad jas reikia sudeti graziai ant keliuko, bet kai pradedam deti jos virsta smeliu ir pro kazkoki sieteli subyra, tada as sakau, ot gerai bus geresnis, tvirtesnis kelias.... ir prabudau, labai jau nejaukiai jauciausi...ir jauciuosi. Gal kas galetu paaiskint ka cia visa tai galetu reiksti...nes jau labai neramu ax.gif
Atsakyti