Šiąnakt susapnavau gana keistą sapną: pačiame sapne regiu save gimdančią, bet ar tai užmiegu ar prisnūstu, o pabudus (sapne) išsigąstu ,kad nesu nieko pagimdžiusi, bet pajuntu, kad tarpkojyje jaučiu kažką tokio ,,neišgimdyto, nuogąstauju, kad būsiu uždusinusi kūdikį begimdant, ir išstumiu lengvai, tai kas dar liko neišgimdyta: tai kažkas panašaus į pliką mažutį gyvūnėlį- kūdikį , kuris sukruta: apsidžiaugiu, kad jis gyvas ir iš karto priglaudžiu jį prie krūties žįsti.
P.S.Birželio mėnesį esu patyrusi ankstyvą persileidimą, o prieš dvi savaites buvau tai susapnavusi: sapnas išsipildė.
aš va,prieš porą dienų irgi tokį sapniuką susapnavau
Sapnavau,kad po ilgo nesimatymo susitinku su buvusia bendradarbe, labai miela ir gera moterimi...susitinkam gatvėj,aplink daug žmonių.Mes apsikabinam pasisveikinam (aš taip apsidžiaugiau ją sutikus),o mano bendradarbė tokia liūdna...ji manęs klausia: "pasakyk man, kodėl žmonės manęs nemato?"... Ir aš jaučiu kaip kraupstu sapne,nes kažkaip suvokiu,kad jos iš tiesų nemato,o mane mato...ir taip pat ateina suvokimas,kad nematomi yra mirę žmonės...
Taip ir pabudau...
Ryte susirašiau su buvusiom bendradarbėm, ir sužinojau,kad ta mano bendradarbė turi sveikatos problemų, dėl j išėjo iš darbo...taip pat sužinojau,kad jai depresija buvo (o gal dar ir yra)...
Bet mane tiesiog krato nuo tos minties,kad gyvieji nemato miriusių..Brrr
Sapnavau,kad po ilgo nesimatymo susitinku su buvusia bendradarbe, labai miela ir gera moterimi...susitinkam gatvėj,aplink daug žmonių.Mes apsikabinam pasisveikinam (aš taip apsidžiaugiau ją sutikus),o mano bendradarbė tokia liūdna...ji manęs klausia: "pasakyk man, kodėl žmonės manęs nemato?"... Ir aš jaučiu kaip kraupstu sapne,nes kažkaip suvokiu,kad jos iš tiesų nemato,o mane mato...ir taip pat ateina suvokimas,kad nematomi yra mirę žmonės...
Taip ir pabudau...
Ryte susirašiau su buvusiom bendradarbėm, ir sužinojau,kad ta mano bendradarbė turi sveikatos problemų, dėl j išėjo iš darbo...taip pat sužinojau,kad jai depresija buvo (o gal dar ir yra)...
Bet mane tiesiog krato nuo tos minties,kad gyvieji nemato miriusių..Brrr
As esu sapnavusi, kad mano draugas issiskyre su zmona, o jie labai gerai ir laimingai gyveno, papasakojau mamai ir ji sako jie istikruju siriasi, tik nenorejo man sakyt, nes niekas nezinojo dar, tai turbut pranasiskas sapnas buvo
o man patinka "protingus" sapnus sapnuoti . kartais sapnuoju problemu sprendimus, o jei mano artimai draugei ar sesei kas nutinka- suzinau tai per sapna. o visai neseniai sapnavau vienaragi, jis visas svytejo ir toks tikras buvo, nubudusi labai gerai jauciausi, manau kad tai geras zenklas
Radau ,kad kirpti kitam plaukus sapne gerai ,o jei aš juos nupjoviau jai ,paėmiau peilį ir nupjoviau iki šaknų
O as pastoviai sapnuoju, kad laipioju, vaikstau kazkur aukstai ir labai bijau nukristi arba krentu tik va niekaip dar neissifravau ka tai galetu reiksti
ir dar prisiminiau toki keista sapna: su mylimu zmogum dviese valtyje plaukiojame juroje ir vanduo toks purvinas purvinas...gal sapnu zinovai galetu pakomentuoti ?
ir dar prisiminiau toki keista sapna: su mylimu zmogum dviese valtyje plaukiojame juroje ir vanduo toks purvinas purvinas...gal sapnu zinovai galetu pakomentuoti ?
Jau kitoje temoje esu minėjus tokią svetainėlę http://www.sapnas.xz.lt/ . Gal ten paaiškintų?.. Tiesą sakant pati dar nebandžiau. Klausiau mamų, gal kuri ją žino, bent nieks neatsakė, tai va kol kas smalsu, bet nekišu ten nosies, nors jaučiu, kad ilgai neiškęsiu..
Is pirmadienio i antradieni visa nakti sapnavau cigone. lyg ji mano drauge, kazkur einam i kavine kartu, zodziu neoykta cigone. Antradieni 17val apvoge musu nama
kalbejau su mama, tai sake kad ta pacia nakti sapnavo zaiba, dar ryte atsibudo ir patevui pasake kad bus zaibiska naujiena.... ir prasau...mus zaibiskai apvoge...
zodziu, labai tikiu sapnais! kartais sapnuoju toki sapna, kad visas sapnas iki menkiausios detales issipildo, o kartais buna tokie, kad reikia issifruoti, gaila tik kad neturejau laiko sifruot, buciau nors pora dienu pries vagyste susapnavusi, tai gal buciau galejusi kazka pakeisti.....
kalbejau su mama, tai sake kad ta pacia nakti sapnavo zaiba, dar ryte atsibudo ir patevui pasake kad bus zaibiska naujiena.... ir prasau...mus zaibiskai apvoge...
zodziu, labai tikiu sapnais! kartais sapnuoju toki sapna, kad visas sapnas iki menkiausios detales issipildo, o kartais buna tokie, kad reikia issifruoti, gaila tik kad neturejau laiko sifruot, buciau nors pora dienu pries vagyste susapnavusi, tai gal buciau galejusi kazka pakeisti.....
Sveikutes,
Gal kuri paasikinsit, ka reiskia sapnuoti vandeni.Labai daznai sapnuoju. Pavyzdziui, kad murkdausi vandeni viena ar su seima, ar su artimais zmonemis. O vanduo tai toks, kaip pieva pazliugusi ir uzlieja arba ikrenti ir pan. Svarbiausia labai daznai sapnuoju.
KAs galetu paasikinti?
Aciu
Atsiprasau, itariu ne i ta tema pataikiau, tuo perkelsiu kitur.
Gal kuri paasikinsit, ka reiskia sapnuoti vandeni.Labai daznai sapnuoju. Pavyzdziui, kad murkdausi vandeni viena ar su seima, ar su artimais zmonemis. O vanduo tai toks, kaip pieva pazliugusi ir uzlieja arba ikrenti ir pan. Svarbiausia labai daznai sapnuoju.
KAs galetu paasikinti?
Aciu
Atsiprasau, itariu ne i ta tema pataikiau, tuo perkelsiu kitur.
As viena karta sapnavau, kad viesejau pas drauge. Uzsimaniau i tuoleta, nuejau.. o ant duru rastelis: atsargiai, ziurke!. As uzejau i tuoleta, atsisedau, ish kazkur atsirado ziurke ir pradejo man ant koju lipt, kandziot.. Sapnininke buvo parashyta, kad ziurke reishkia priesha... Ir taip jau atsitiko, kad ta drauge ish sapno, pas kuria buvau tuolete su mano jau dabar ex'u pavare va taip va ;p
Labas.
Savaitės bėgyje du kartus sapnavau,kad esu su ilgais plaukais.Taip jie man patiko.Antrame sapne nusprendžiau,kad jei reikės truputi patrumpinsiu,bet taip ir nešiosiu ilgus.
Gal žinote,ka galėtu reikšti?
Savaitės bėgyje du kartus sapnavau,kad esu su ilgais plaukais.Taip jie man patiko.Antrame sapne nusprendžiau,kad jei reikės truputi patrumpinsiu,bet taip ir nešiosiu ilgus.
Gal žinote,ka galėtu reikšti?