QUOTE(Beža @ 2011 07 25, 09:58)
Tiramisu siūlau dar kartą o jei nenorit,tai galima paprasčiausiai mėgitn pertept su grietine maišyta su želatinu,uogų dėti..
o galima be to maskorponės sūrio,nu kaip tie sūriai man nesiderina su saldžiais patiekalais,gal kažkuo kitu galima pakeisti?Ir dar žalių kiaušinių nemėgstu
QUOTE(mamytė23 @ 2011 07 25, 10:26)
o galima be to maskorponės sūrio,nu kaip tie sūriai man nesiderina su saldžiais patiekalais,gal kažkuo kitu galima pakeisti?Ir dar žalių kiaušinių nemėgstu
tai jie nėra sūrus,kodėl nesiderina? Nors dėl skonio nesiginčijama o ir receptų galima pasieiškot ir be kiaušinių,būna visokių
Sveikos,
vakar MaxCoffe valgiau laaaabai skanų šokoladinį sausainį, man jis toks angliškas didelis biscuit'as. Gal kuri pasidalintų receptu?
Kažkas panašaus kaip nuotraukoje
vakar MaxCoffe valgiau laaaabai skanų šokoladinį sausainį, man jis toks angliškas didelis biscuit'as. Gal kuri pasidalintų receptu?
Kažkas panašaus kaip nuotraukoje
QUOTE(Beža @ 2011 07 25, 19:26)
tai jie nėra sūrus,kodėl nesiderina? Nors dėl skonio nesiginčijama o ir receptų galima pasieiškot ir be kiaušinių,būna visokių
jau radau išeitį, ačiū už pagalbą
http://www.supermama...;#entry48582015
QUOTE(Muscade @ 2011 07 26, 12:02)
Sveikos,
Pabandysiu padeti kaip tik atsiverciau saldumynu knyga ir radau panasius sausainius
"Chocolate chip cookies" (pati dar nebandziau artimiausiu laiku isbandysiu)
20-25 sausainiams
100 g. minksto sviesto
50 g cukraus
100 g rudojo cukraus
1 kiausinis
0,5 a.s. vaniles ekstrakto
100 g. miltu
75 g skrudintu smulkintu zemes riesutu
1 a.s. kepimo milteliu
150 g. sokolado gabaliuku
Eiga:
Sviesta, abejus cukrus issukyti iki purios mases. Imusti kiausini, vaniles ekstrakta - ismaisyti. Taip pat ipilti miltus, riesutus, kepimo miltelius. Iberti sokolada.
kepimo skarda iskloti kepimo popieriumi. Saukstu kabinti mase ir deti ant kepimo popieriaus. Kepti 180 laipsniu orkaiteje apie 10 -15 min.
Ačiū *Keila*
laba diena kepejeles
sugalvojom siandien su dukryte kepti sausainiukus, turim graziu formeliu, tik va ka ismeginti nezinau. noretusi kazko nesudetingo, trapaus ir kad pavyktu padaryti su stai tokiom formelem, gal ka patarsit buciau labai dekinga
sugalvojom siandien su dukryte kepti sausainiukus, turim graziu formeliu, tik va ka ismeginti nezinau. noretusi kazko nesudetingo, trapaus ir kad pavyktu padaryti su stai tokiom formelem, gal ka patarsit buciau labai dekinga
Merginos, gal pagelbėsit. anksčiau būdavo pirkti sausainių Cukrinukų. tokie kieti blyniukai, vos vos blizgiu paviršiumi. dabar jau kelinti metai neberandu. gal kuri receptą žinot, išsikepčiau pati.
Sveikos kepejeles
Atsiprasau jei praziopsojau,bet nerandu receptuko sausainiu,man atrodo sviestiniu kur buna su sezamo,moliugo,saulegrazu seklom ant virsaus,gal galit pagelbet,aciu
Atsiprasau jei praziopsojau,bet nerandu receptuko sausainiu,man atrodo sviestiniu kur buna su sezamo,moliugo,saulegrazu seklom ant virsaus,gal galit pagelbet,aciu
Issikepiau sokoladiniu sausainiuku. Labai neblogas skonis
Sokoladiniai sausainiai su graikiniais riesutais
2 st. miltų
2/3 st. kakavos
1 a.š. sodos
1/2 a.š. druskos
2/3 st. aliejaus
1 st. cukraus
2 v.š. vanilinio cukraus
4 v.š. maltų linų sėmenų
1/2 st. sojos pieno arba vandens
3/4 st. nedideliais gabalėliais susmulkinto šokolado
3/4 st. graikinių riešutų
Sumaišyti miltus, kakavą ir sodą. Suberti smulkintą šokoladą, graikinius riešutus.
Atskirame inde sumaišyti sojos pieną arba vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, druską, maltus linus ir aliejų.
Maišant skystį supilti į miltus; kai tešla taps tiršta, pradėti minkyti rankomis.
Formuoti nedidelius (maždaug delno dydžio) sausainius ir dėti į truputį miltais pabarstytą skardą.
Kepti 10 min iš anksto iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Tiesa, as vietoj graikiniu naudojau zemes riesutus. Pakepinau juos keptuveje ir sukapojau.
Sausainiukai gavosi minksti ir purus, sutirpo tiesiog visi.
Sausainiukai pasiskolinti is cia: Sausainiukai
Sokoladiniai sausainiai su graikiniais riesutais
2 st. miltų
2/3 st. kakavos
1 a.š. sodos
1/2 a.š. druskos
2/3 st. aliejaus
1 st. cukraus
2 v.š. vanilinio cukraus
4 v.š. maltų linų sėmenų
1/2 st. sojos pieno arba vandens
3/4 st. nedideliais gabalėliais susmulkinto šokolado
3/4 st. graikinių riešutų
Sumaišyti miltus, kakavą ir sodą. Suberti smulkintą šokoladą, graikinius riešutus.
Atskirame inde sumaišyti sojos pieną arba vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, druską, maltus linus ir aliejų.
Maišant skystį supilti į miltus; kai tešla taps tiršta, pradėti minkyti rankomis.
Formuoti nedidelius (maždaug delno dydžio) sausainius ir dėti į truputį miltais pabarstytą skardą.
Kepti 10 min iš anksto iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Tiesa, as vietoj graikiniu naudojau zemes riesutus. Pakepinau juos keptuveje ir sukapojau.
Sausainiukai gavosi minksti ir purus, sutirpo tiesiog visi.
Sausainiukai pasiskolinti is cia: Sausainiukai
Sveikos,
Gal galite kuri nors man pagelbėti ir parašyti kokį neblogą sausainių receptuką, kur būtų iš tešlos sausainukai spaudžiami formelėmis (mėnuliukai, žvaigždutės ir t.t. )
Ačiūū
Gal galite kuri nors man pagelbėti ir parašyti kokį neblogą sausainių receptuką, kur būtų iš tešlos sausainukai spaudžiami formelėmis (mėnuliukai, žvaigždutės ir t.t. )
Ačiūū