Aš į gimdyklą nešiausi rūbelius ir pampersą vaikeliui (būtinai vilnones kojinytes), o man naktinius ir chalatą davė. Buvau apsiavusi gumines šlepetes. Palatoje, jau po gimdymo, persirengiau savais drabužiais. Maistą atneša jau lėkštėse, puodelį taip pat duoda, tik peiliuką reiktų įsimest. Maistas man lb patiko Ai, aš dar savo vienkartinių paklotų buvau įsimetus, tai lovos nesuterlinau
Nu as i gimdykla imsiu crocsus man paskui ir palatoj galima bus u jom vaiksioti
O kaip ten tiesa yra tas saremiu kambarys...nu ten tas kamuolys ir t.t.? Mes buvom su vyru ana sestadieni apsilanke, bet apziurejom tik mokama palata, nes visos kitos buvo uzimtos, ir gimdyklos nepavyko apziureti...nes kaip sake "vyksta veiksmas"
O kaip ten tiesa yra tas saremiu kambarys...nu ten tas kamuolys ir t.t.? Mes buvom su vyru ana sestadieni apsilanke, bet apziurejom tik mokama palata, nes visos kitos buvo uzimtos, ir gimdyklos nepavyko apziureti...nes kaip sake "vyksta veiksmas"
gimdykla yra, joje kamuolys
QUOTE(Katuliux @ 2010 01 12, 18:47)
Nu as i gimdykla imsiu crocsus man paskui ir palatoj galima bus u jom vaiksioti
Man teko pabuvoti ir mažojoje, ir didžiojoje gimdyklose. Gana jauku, tik šalta (bent jau man buvo). Kamuolį mačiau pačioj gimdykloj. Vyras išpirko mokamą palatą - irgi super vien dėl dušo ir tualeto
QUOTE(Greta77 @ 2010 01 12, 20:20)
Man teko pabuvoti ir mažojoje, ir didžiojoje gimdyklose. Gana jauku, tik šalta (bent jau man buvo). Kamuolį mačiau pačioj gimdykloj. Vyras išpirko mokamą palatą - irgi super vien dėl dušo ir tualeto
Gimdziau geguzes men kai tik pagulde mane i gimdykla iskart ijunge sildytuva kad susiltu patalpa, tai po kiek laiko jau man buvo per karsta bet niekas jo neatjunge matyt del to kad gimusiam leliukui butu tinkama temperatura
Manau kad jei vasara junge ji tai dabar ir turetu
O del mokamos palatos su jumis visiskai sutinku Man dar buvo gerai ir telikas kai gulejau pirma diena be jegu neislipdama is lovos tai buvo prasiblaskimas
Čia ta mokama palata trim parom 300lt ir pan. ar čia ne ši?..
QUOTE(patrakusi @ 2010 01 13, 12:54)
Čia ta mokama palata trim parom 300lt ir pan. ar čia ne ši?..
aha cia sita as taip tikiuosi, kad kai man bus laikas gimdyti ji bus laisva
O kaip tos nemokamos palatos Budinti sake, kad tokios pat tik be duso ir teliko, ar tai tiesa ?
QUOTE(Katuliux @ 2010 01 13, 14:19)
aha cia sita as taip tikiuosi, kad kai man bus laikas gimdyti ji bus laisva
O kaip tos nemokamos palatos Budinti sake, kad tokios pat tik be duso ir teliko, ar tai tiesa ?
kad tos nemokamos irgi netgi labai tvarkingos, tik be dušo ir teliko
QUOTE(Enėja @ 2010 01 13, 15:21)
kad tos nemokamos irgi netgi labai tvarkingos, tik be dušo ir teliko
bet tai skyrius mažas ir jai jautiesi gerai, tai atstumas neatrodo toks ir didelis
o vietoje tv yra leliukas ir šiaip ten laikas neprailgsta
palatos tvarkingos, todėl ir net tos nemokamos liuks
QUOTE(Dalyte:) @ 2010 01 13, 14:31)
bet tai skyrius mažas ir jai jautiesi gerai, tai atstumas neatrodo toks ir didelis
tai jau tikrai,jau mane toookia ponia visi laiko ,bet gulejau as toj nemokamoj ir tikrai nereikejo man tos mokamos,i dusa pati po triju valandu nuejau,tikrai nera toli,o telikas kam tai nesuprantu,as nuo savo mazyles nesitraukiau,nematau uz ka moket,palatos tvarkingos
O tai nemokamose palatose irgi gulima po viena?? Ar po dvi? Man tai net smagiau butu tureti kaimyne pasikalbet, o be to, kai nueini i dusa, kas paziuri leliuka, juk nesinori jo visai vieno palikti net ir trumpam...
QUOTE(balsima @ 2010 01 13, 16:35)
O tai nemokamose palatose irgi gulima po viena?? Ar po dvi? Man tai net smagiau butu tureti kaimyne pasikalbet, o be to, kai nueini i dusa, kas paziuri leliuka, juk nesinori jo visai vieno palikti net ir trumpam...
vieana, bet man tai atrodo privalumas, na kartais jei nėra vietu dviese, bet man geriau vienai
pavargus būni, tai kalbėti nesinori, o į dušą nueiti galėsi, vistiek gi atsiranda jaučiančių pareigą aplankyti dar gimdymo namuose, na vyras, mama, sesuo,