Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (9 tema)

QUOTE(Kuitulienė @ 2010 05 19, 06:52)
Remdamasi savo patirtimi, microlaxo nenaudočiau smile.gif "Tradicinė" klizma man patiko labiau. Šitas microlaxas tik tai, kas arti išvalo, o po to dar ilgai dirgina ten viską. Fi fi fi, nepatiko man  schmoll.gif
O, apie ananasą dar negirdėjau biggrin.gif Jis tipo irgi skatina gimdymą?

oi blin....na aciu 4u.gif reikes dar bunant vietoje su seselem pasitarti kas geriau.
o del ananaso tai jo...girdejau tokiu dalyku, bet kiek tiesos yra....tai nezinau rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2010 05 19, 07:06)
O klausyk, aš kaip tik kraustausi į naujus namus, daug vitrininių langų  biggrin.gif . Jeigu noras vis dar bus langus pavalyti, tai prašom užsukti  lotuliukas.gif . O nuo manęs jau ir Trakai visai netoli  lotuliukas.gif . Tik užsuk su visais ligoninei skirtais krepšiais  biggrin.gif  thumbup.gif

cha cha super 4u.gif sutarta....greitai susimatysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 05 19, 15:06)
oi blin....na aciu 4u.gif  reikes dar bunant vietoje su seselem pasitarti kas geriau.
o del ananaso tai jo...girdejau tokiu dalyku, bet kiek tiesos yra....tai nezinau rolleyes.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Man tai močiutė sakė, kad reikia aguonų užvalgyti - tada gimdymas greičiau ateina ir lengvesnis būna biggrin.gif . Bet nebandžiau, tai negaliu pasakyti, ar kažką lemia biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 05 19, 15:23)
Man tai močiutė sakė, kad reikia aguonų užvalgyti - tada gimdymas greičiau ateina ir lengvesnis būna  biggrin.gif . Bet nebandžiau, tai negaliu pasakyti, ar kažką lemia  biggrin.gif .

Aha, pas mus giminėj irgi yra toks "prietaras", paremtas patirtimi - per kūčias tokia bobulė visus maitindavo aguonpieniu, o nėščiosios po to važiuodavo gimdyti biggrin.gif
Atsakyti
Lairam,
gal netycia kokiose Daniliskese gyvenat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 05 18, 19:41)
na man sake,kad pagreitina kaklelio atsidaryma ax.gif

aha man su antru klizma darant ir vandenys nubego, tai jau tada buvo 7 cm atsidarymas, o po klizmos tai eme atsidarineti kaip metro durys doh.gif
QUOTE(simusim @ 2010 05 18, 20:42)
as jau juokais draugam sakau 38sav. ir fsio laipiosiu laiptais be sustojimo,valgysiu ananasa, plausiu langus, pjausiu zole.....kojas, rankas kelnosiu lotuliukas.gif ir dar i sokius nueisiu lotuliukas.gif kad tik greiciau.

ei ei, dar savaitele palauk, ka 4u.gif

QUOTE(Kuitulienė @ 2010 05 19, 07:52)
Remdamasi savo patirtimi, microlaxo nenaudočiau smile.gif "Tradicinė" klizma man patiko labiau. Šitas microlaxas tik tai, kas arti išvalo, o po to dar ilgai dirgina ten viską. Fi fi fi, nepatiko man  schmoll.gif
O, apie ananasą dar negirdėjau biggrin.gif Jis tipo irgi skatina gimdymą?

aha dar Rududu, cepelinai ir sampanas lotuliukas.gif

QUOTE(lairam @ 2010 05 19, 15:23)
Man tai močiutė sakė, kad reikia aguonų užvalgyti - tada gimdymas greičiau ateina ir lengvesnis būna  biggrin.gif . Bet nebandžiau, tai negaliu pasakyti, ar kažką lemia  biggrin.gif .

nu siaip aguonos turi gi raminanciu svaiginanciu medziagu - opiatai, tai gal ir lengviau gimdyti, tik ar skatina abejoju biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau supuoju savo maziuka,bet pagalvot apie Traku GN net nesinori,mano kojos ten daugiau nebus,aciu dievui,kad susiprato vedeja ir po dvieju dienu kanciu TGN issiunte i RK.Nera ten taip jau kaip cia isgyrta.o vedeja tik pinigu ir laukia,fui...
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2010 05 21, 17:49)
Pagaliau supuoju savo maziuka,bet pagalvot apie Traku GN net nesinori,mano kojos ten daugiau nebus,aciu dievui,kad susiprato vedeja ir po dvieju dienu kanciu TGN issiunte i RK.Nera ten taip jau kaip cia isgyrta.o vedeja tik pinigu ir laukia,fui...

o kas blogai buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2010 05 21, 16:49)

O gal gali truputį plačiau papasakoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2010 05 21, 14:49)

aha tikrai papasakok, labai smalsu pasidare g.gif gal tikrai cia neverta gimdyti g.gif
Atsakyti
na va as siandien irgi aplankiau TGN.. ispudziai:

* kai kur dar remontai vyksta.. bet cia pacioje ligonineje, ne akuserijos skyriuje;
* palatos pakankamo dydzio.. yra dvi gimdymo vietos.. viena tokia didele, o kita mazesne (nenoreciau i ja pakliuti, nes klaustrofobija gali issivystyti) Viso yra 6 palatos, viena mokama palata 300 LTL visam buvimo laikui.. bet ji laabai mazute.. kazkodel sake nerekomenduoju jos (mokamoje palatoje yra dusas, tulas, telikas)..
* bendri yra du tulai ir dusai.. vienas is ju restauruotas visai neseniai..
* jei noresi, kad vyras butu salia jam kainuos tas 60 LTL dienai..
* beje kaip jau kazkas ir minejo vyras per gimdyma turi tureti chalata (yra vaistineje salia pirkti)..
* pirmai dienai duoda ir naktinius ir chalata bei palutes.. kitoms dienoms aisku savo reik jau tureti.. na tiek.. berods
* beje cia 2 lygio ligonine ir i ja priima tik jei nestumas ir visa kita vyko be komplikaciju.. cia tipo poliklinikoje israsys lapa, ar nereik nestukei butinai 3 lygio ligonines... bent jau as taip supratau.. jei kas dar domins klauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2010 05 21, 16:49)

Na, gaila, kad konkrečiau nepapasakoji kodėl ten kojos nebūtų, o kad vedėja mėgsta pinigelius ir jų laukia - tai seniai tai žinoma, ir ne naujiena. Ne viena mano pažįstama būtent tai akcentavo. Na, bet visas kitas personalas nekaltas, dėl vedėjos nekompetetingumo ir pinigų "mylėjimo".
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 05 22, 12:57)
Na, gaila, kad konkrečiau nepapasakoji kodėl ten kojos nebūtų, o kad vedėja mėgsta pinigelius ir jų laukia - tai seniai tai žinoma, ir ne naujiena. Ne viena mano pažįstama būtent tai akcentavo. Na, bet visas kitas personalas nekaltas, dėl vedėjos nekompetetingumo ir pinigų "mylėjimo".

o kaip ta vedeja atrodo? g.gif ir ar duosit kazkiek pinigeliu gydytojams? rolleyes.gif
Atsakyti