QUOTE(Karina123 @ 2010 03 18, 13:57)
Nu blamba ar jus skaitot ar ne, na nesigauna susitrati tesiai gydytojui, be kasos mokėti nebent tas gimdymas bus jos darbo laiku, tokiu atvėju niekas nedraudžai atsidekuoti gydytojui jai nori
Stavkės jos tikrai ne tokios, o be to kiek tesiai klausiau, tai niekad nesako sumos, sako čia jusų reikalas, norit galit atsidekuoti, ne norit nereikia.
Taip ji turi privačia kabineta. nežinau kiek ten kosnsultacijos kainuoja, kadangi pati Trakiškie, tai man iš poliklinikos siunčia, man priklauso, tai teik
o be to mokant per kasas tos 600, tai gydytojai kažkur atitenka tik 250 lt, tai kaip manot ra kas nors už 250 lt, nakti, ar savaitgali, ar taip ne darbo metų važiuotu iš Vilniau pvz į Trakus. reikia tesiai klausti ar guydytoja apsiimtu
Stavkės jos tikrai ne tokios, o be to kiek tesiai klausiau, tai niekad nesako sumos, sako čia jusų reikalas, norit galit atsidekuoti, ne norit nereikia.
Taip ji turi privačia kabineta. nežinau kiek ten kosnsultacijos kainuoja, kadangi pati Trakiškie, tai man iš poliklinikos siunčia, man priklauso, tai teik
o be to mokant per kasas tos 600, tai gydytojai kažkur atitenka tik 250 lt, tai kaip manot ra kas nors už 250 lt, nakti, ar savaitgali, ar taip ne darbo metų važiuotu iš Vilniau pvz į Trakus. reikia tesiai klausti ar guydytoja apsiimtu
taip, mes skaitom, daugybę kartų tą pakartojot jau šitoj temoj.
Bet mes skaitom ir matom ir šiom dienom gimdžiusių ir gimdančių atsiliepimus, kol kas visos susitaria tiesiogiai be jokių kasų. Kai bent viena parašys, kad taip, jos gydytoja be TIESIOGINIO SUSITARIMO SU JA PACIA dar liepe sumoketi ir i kasą - tada diskusija ir suksim ta linkme.
ir ką reiškia "stavkės jos tikria ne tokios", o sakot kad "niekad nesako sumos" - tai iš kur žinot kad ne tokios, jei sumos neva nesako?; aš kiek skaičiau interneto forumus ir šiiap kalbėjau su mamom, tai yra aiškios sumos už susitarimą su gydytoja.
-ir "sako čia jusų reikalas, norit galit atsidekuoti, ne norit nereikia" - nelabai suprantu, neva susitari su gydytoja kad ji atvažiuoja priimti gymdymo ir "nori duodi nori ne"?
nesupykit už mano kritiškumą, tiesiog išsakot savo mintis, o man kyla papildomų klausimų, nesupykit už abejojimus.