QUOTE(Duti @ 2010 03 18, 11:37)
na manau kad be 1000 ir taip nepajudėsi, nes stavkės tik nuo 1000 lt. už gimdymą prasideda, pas tavo minėtą gydytoją gal ir daugiau, nes ji skyriaus vedėja.
Dėl tų kasų - aš labai skeptiškai žiūriu, nes man regis sugeba tie gydytojai ir be jokių kasų paimti ir tiek, taip kad tu jos ir paklausk gal tiesiai - ar jei tartumeisi, dar reikia i kasas mokėti, ar tik gydytojai.
Privaciai, jei ji tikrai baltupiuose dirba (prieš tai lyg ir kalba ejo kad ji dirba Baltijos Amerikos klinikoj), tai echo tau maždaug kainuos 90 Lt. + ginekologo konsultacija 90 Lt., tai apie 200 Lt. manau paliksi už vieną vizitą.
Nu blamba ar jus skaitot ar ne, na nesigauna susitrati tesiai gydytojui, be kasos mokėti
nebent tas gimdymas bus jos darbo laiku, tokiu atvėju niekas nedraudžai atsidekuoti gydytojui jai nori
Stavkės jos tikrai ne tokios, o be to kiek tesiai klausiau, tai niekad nesako sumos, sako čia jusų reikalas, norit galit atsidekuoti, ne norit nereikia.
Taip ji turi privačia kabineta. nežinau kiek ten kosnsultacijos kainuoja, kadangi pati Trakiškie, tai man iš poliklinikos siunčia, man priklauso, tai teik
o be to mokant per kasas tos 600, tai gydytojai kažkur atitenka tik 250 lt, tai kaip manot ra kas nors už 250 lt, nakti, ar savaitgali, ar taip ne darbo metų važiuotu iš Vilniau pvz į Trakus. reikia tesiai klausti ar guydytoja apsiimtu