QUOTE(Bagira19 @ 2010 03 05, 20:59)
as i trakus atvaziavau jau suejus terminui ir be jokiu gimdymo zenklu tik su savo gines siuntimu,kad GN nusprestu del mano gimdymo. tai mane apziurejes rogalskis nusprende palikti ligoninej stebejimui nors mano atsidarymas buvo tik 2,5 cm.pagulejau nuo treciadienio iki penktadienio jokio judejimo nebuvo tai man leido pasirinkti ar likti ligonine ar galejau vaziuoti i namus, bet likau ligoninej nes pabijojau del to kad galeciau nespeti atvaziuoti i GN is savo namu. Ligoninej kiekviena diena sulaukdavau gydytoju. zinoma kasdien manes ant stalo neguldydavo ir neziuredavo kas ten vyksta. bet pirmadieni po variakojienes ir liuboves vaitoskienes (berods tokia pavarde) apziuros ir kamsciai visokie isejo ir saremiaut po truputi pradeja.
manau kiekviena suejus terminui palieka stacionare bent parai stebejimui, o paskui kaip dievas duos.
na jau ta Vrijakojienė kai pakrapšto tai ir prasideda gimdymas
man įdomu ar ji čia specialai taip apžiūri kad greičiau visk
as vyktu
Papildyta:
QUOTE(mamuciukas77 @ 2010 03 07, 13:51)
gal kuri gimdziusi trakuose galetu patarti man. .. esu is vilniaus , bet noreciau gimdyti trakuose, terminas mano kovo 11d. , ar galima ten vaziuoti jei ateis ta kovo 11 ir nebus jokiu gimdymo pozymiu, kad kas nors apziuretu ar ka, nes siaip lankausi pas gine vilniuj poliklinikoj, tik kad per sventes ji nedirbs. ar butinai reik to siuntimo kazkokio? kaip cia daryti nezinau , ar vaziuot ten anksciau ir tartis su kazkuo??
patarkittttt!!!!!!!!!!!
pasiimk iš savo gydytojos siuntymą, BŪTINAI
MANO ATVĖJIS TOKS PAATS, TIK AŠ IŠ TRAKŲ, TEN IR SU GYDYTOJA SUSITARUSI. TAI PAS TA KURIA GIMDYTI RUOŠIUOSI, PASAKĖ JAI TERMINAS PER ŠVENTĖS TAI PASIIMK SIUNTYMA IŠ POLIKLINIKOS, IR ATVARYSI, KAD AP-IŲRĖTU
Papildyta:
QUOTE(Mažytė @ 2010 03 07, 14:05)
As kai buvau Trakuose apsiziureti klausiau del epiduro, ar pas juos yra anesteziologas kuris padarytu reikalui esant, tai pasake, kad yra vienas gydytojas kuris nemoka ir nenori daryti, ir jei teks gimdyti jo budejimo metu tai nelabai butu galimybe gauti epidura, nebent kviestis kita gydytoja.
KIEK ŽINAU KAI GIMDŽAI PIRMĄ VAIKĄ TAI SAKĖ KAD REIKAI IŠ PRADŽIU NUSPRESTI DĖL EPIDURO, JAI TIPO NORĖSI TAI KAI ATVAŽIUOSI GIMDYTI TAI JIE IŠKVIES TĄ GYDYTOJĄ KURIS DARO EPIDURA, TIK REIKAI JEMS IŠ ANKSTO PRANEŠTI