QUOTE(iremas @ 2010 02 26, 15:25)
as lankaiu Semetos kursus
superiniai, tikrai buvo verta lankyti
, o Trakai apie ji zino, tai ir klausineja ar lanket kursus ar ne
as pries 10 metu lankiau
bet manes neklause, nes jau turiu sunu..taigi ir praktikos turiu. is viso mane pavadino, tipo ta, kur problemu neturi
nu tikrai mums gerai sekesi ir su zindymu ir su kitasi reikalais
QUOTE(vaidyte @ 2010 02 26, 16:55)
Tai, jeigu nakvyne vyrui apie 60-70Lt para, tai gal verta VIP uz 300Lt visam laikui , tuomet kaip suprantu WC ten pat ir dusas butu, kaina mazai skiriasi, bet patogiau...?
jo dusas ir WC tirkai patogiau, nes jei siuta, norisi nusiprausti ir apacioje ir po kiekvieno ejimo i WC, akd greiciau gytu ir vaika nebaisu palikti..o tai kai eini i ta priimamojo dusa ir sakysim vyro ner, tai tada sunkoka
QUOTE(vaidyte @ 2010 03 01, 13:11)
Mes siandien vaziuosim pasiziureti, pasiklausineti. Bet kaip kosmariskai kainos skiriasi Lietuvos miestuose....va pvz. suzinojau,kad Kauno II ligonineje jei vyras pasilieka uz para moka 14Lt...skirtumas tikrai didelis
gal cia pvz. po Cezario
negaliu nieko sakyti, gal krizines kainos
QUOTE(vaidyte @ 2010 03 01, 22:43)
Na ir mes siandien buvom ligonines apziureti.Telefonu pries tai pasiklausiau ar galim atvaziuoti, tai labai maloniai pakviete, bet atvykus prieme labai formaliai. Tris kartus isgirdau klausima ,,Tai ka jus norite suzinoti?,, chm...paklausiau man rupimus klausimus ir traukiau uz liezuvio darbuotoja, is jos pacios jokios iniciatyvos. Tipiskas lietuviskas personalo elgesys. Na zinoma, juk ir LT randuosi...Na tikiuosi reikiamu momentu formalumu neliks. Isiprasiau uzmesti aki i palatas, bet pamirsau apie gimdykla, ai...kai reiks ir pamatysiu. Na jei ne jusu rekomendacijos, tai suabejociau, ar noriu ten vaziuoti.
pabandykit nuvaziuoti i Antakalni, kaip ten aprodys palatas
Manau tiesiog ant zmogaus tokio pataiket, nes man tai labai mielai butu viska aprode, tik viskas buvo uzimta isskyrus mazaja gimdykla