Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (9 tema)

Laukiam stebuklo, mes su vyro lankėm Šemetos kursus, tikrai dėl to džiaugėmės- verta buvo.
Bet nesijaudinkit, ką gi,neprapulsit ir be tų kursų, kad taip gavosi.Tiek, kiek liko laiko, gal daugiau pasiskaitinėkit literatūros gimdymo- žindymo- kūdikio priežiūros klausimais. Ypač dviejų pirmųjų, kad nebūtų sunkumų ir išgąsčio.
Svarbu nestresuoti ir ramiai sulaukti mažylio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 02 26, 11:17)
O jei ne VIP palatoj, tai ar vyras gali pasilikti nakvot, nes kaip supratau palatos vienvietes? Ar nera grieztu lankymo valandu?

nezinau gal kazkas pasikeite bet kai as gimdziau geguzes men pernai, tai vyras visas 3 dienas buvo su mumis ligoninej po gimdymo, ta prasme nakvojo, tiek kad iseinant israse saskaita po 70lt uz diena..... bet esu patenkinta labai kad vyras likdavo nakvot.
O siaip ten viskas super, antra kart tikrai tik Trakuose ir gimdysiu, o kas del lankymo valandu tai net nezinau... kadangi as nenorejau kad mane kazkas lankytu isskyrus vyra tai ir nesidomejau.

sekmes visoms kas lankysis ten artimiausiu metu, imkit balioneli 4u.gif
Atsakyti
Tai, jeigu nakvyne vyrui apie 60-70Lt para, tai gal verta VIP uz 300Lt visam laikui , tuomet kaip suprantu WC ten pat ir dusas butu, kaina mazai skiriasi, bet patogiau...?
Atsakyti
nelankiau jokiu kursų ir gimdžiau trakuose, nieks manęs nieko šia tema neklausė
del lankimo tai vyrą pamenu išleisdavo veliau, nei baigdavosi gimdymo valandos
Atsakyti
Dabar vyrui nakvyne 60 Lt. Sake vakar, kai lankemes smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 26, 15:10-->
QUOTE(laukiam stebuklo smile.gif @ 2010 02 26, 15:10)
Aga, Jus teisi  blush2.gif  Tiesiog dabar taip smegeneles susisuke, kad tik paskui pagalvoji, kaip reikejo daryt, ko nepadariau  4u.gif

O kaip del nestukiu kursu? Ar visos esat kazkokius lanke?


Aš niekonelankiau, nei pirmą kartą nei dabar, tesiog Trakuose jie labai gal žavisi to šiemetą, kad jai lankiai tai super.
Nor aš sakiau kad nelankiau, tai jjokio įšskirtinumo nepajaučiau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
buvom ir mes apziureti Traku ligonine. Mums aprode gimdykla, palatas, atsake i visus klausimus. Siaip ispudi gera paliko ir planuoju ten gimdyti. Pazistamos, kurios gimde sioje ligonineje liko patenkintos personalu ir prieziura. Bet neseniai teko girdeti neigiamus atsiliepimus apie ten dirbanti gyd.Kalinauska. Gal kam teko su juo susidurti ir gali pasidalinti savo ispudziais?
Atsakyti
Mes siandien vaziuosim pasiziureti, pasiklausineti. Bet kaip kosmariskai kainos skiriasi Lietuvos miestuose....va pvz. suzinojau,kad Kauno II ligonineje jei vyras pasilieka uz para moka 14Lt...skirtumas tikrai didelis
Atsakyti
vaidyte is kur pas tave tokia info? g.gif mano drauge pries menesi ten gimde, kaina vyrui 100 lt.. smile.gif
Atsakyti
Vakar drauge kursuose buvo, sake 14Lt (matyt uz patalyne) ir cia ne seimynine palata kur wc kartu patalpoje, tiesiog paprastoj palatoj
Atsakyti
tokiu atveju galbut, bet tada pigiai, nes Vilniuj tikrai brangiau uz 14 Lt negausi... smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Na ir mes siandien buvom ligonines apziureti.Telefonu pries tai pasiklausiau ar galim atvaziuoti, tai labai maloniai pakviete, bet atvykus prieme labai formaliai. Tris kartus isgirdau klausima ,,Tai ka jus norite suzinoti?,, chm...paklausiau man rupimus klausimus ir traukiau uz liezuvio darbuotoja, is jos pacios jokios iniciatyvos. Tipiskas lietuviskas personalo elgesys. Na zinoma, juk ir LT randuosi...Na tikiuosi reikiamu momentu formalumu neliks. Isiprasiau uzmesti aki i palatas, bet pamirsau apie gimdykla, ai...kai reiks ir pamatysiu. Na jei ne jusu rekomendacijos, tai suabejociau ar noriu ten vaziuoti.
Atsakyti