Kitur vis tiek reikalinga svari, ne is gatves apranga. Manau, kad toks svaros priziurejimas pliusas
spec drabuzelius galima nusipirkti paciuose trakuose netoli ligonines esancioj vaistinej, priemeime yra adresiukas vaistines. as asmeniskai nuejau i paprasta vaistine ir man dave toki zalia chalata uz 2 Lt ir dar ligoninej nusipirko vyras tuos batus specialius uz 1 Lt ir daugiau nieko vyrui nereikejo. buvo kepure uzsidejes tai liepe nusiimt matyt juokingai atrode maziau jus pergyvenkit del tu drabuzeliu blogiausiu atveju paprasysit sanitare parupins vyrui drabuzeliu aisku geriau nepiknaudziaut
As paprastoj vaistinej vyrui pirkau chalata ten sterilus chirurginis tipo, tai apie 15 Lt kainavo... O kitas vyras maciau ejo su tuo daktarisku kombinezonu - kelnes ir maike irgi tiko tokia apranga...
Norejau pasiteirauti ar paciose gimdyklose yra dusai? Na zinau, kad vonios Trakai neturi, bet kaip reikalai su dusais saremiu metu??
Norejau pasiteirauti ar paciose gimdyklose yra dusai? Na zinau, kad vonios Trakai neturi, bet kaip reikalai su dusais saremiu metu??
ir dar klausimiukas...ar reikia i gimdykla imti is karto savus drabuzelius naujagimiui ar is pradziu aprengia ligonines?
QUOTE(Alchemie @ 2010 02 25, 13:47)
Kitur vis tiek reikalinga svari, ne is gatves apranga. Manau, kad toks svaros priziurejimas pliusas
Na savaime suprantama, kad reikalingi svarus rubai, taciau ne sterilus, juk vaikelis ateina jau i ne sterilia aplinka ir bet kokiu atveju uzsikrecia tam tikra mikroflora. As pamaniau,kad kitaip neileis be aprangos...
QUOTE(kangurelesj @ 2010 02 25, 16:31)
ir dar klausimiukas...ar reikia i gimdykla imti is karto savus drabuzelius naujagimiui ar is pradziu aprengia ligonines?
nu su dusais man atrodo ten sudetinga as bent jau nemaciau gimdykloje.
As emiau savus drabuzelius vaikiukui i gimdykla ir sauskelne (ale viskas buvo per dideli )
QUOTE(vaidyte @ 2010 02 25, 16:53)
Na savaime suprantama, kad reikalingi svarus rubai, taciau ne sterilus, juk vaikelis ateina jau i ne sterilia aplinka ir bet kokiu atveju uzsikrecia tam tikra mikroflora. As pamaniau,kad kitaip neileis be aprangos...
Tai Bagira parase. mano vyras pasieme savo gydytojo chalata, batai vietoje, o kepures neturejo (as supratau, kad jos reik, tik per saremius vaikstinedama koridorium ir skaitinedama taisykles ir buvo jau 1 val. nakties )
+2010 02 25, 18:29-->
Gal gimde kas to laiku?
Kai mes buvome (penktadieni po pietu), tai maloniai parode viska: ir gimdyklos (2 ten yra, antra tokia paprasta - naudoja kai baby-bumas yra), ir VIPine palata, ir paparasta. Ir papasakojo labai maloniai - gal pusvalandi prasnekejome
Tik tai akusere negalejo aiskiai sakyti, ar tuoje VIP palatoje reikia uz vyra papildomai moketi, ar ne...
QUOTE(laukiam stebuklo @ 2010 02 25, 18:29)
O mes buvom va Trakuose apsiziuret.. bet kazkaip nei palatu, nei gimdyklos neparode Koridoriuj pakalbejom tik, paklause, kas domina, papasakojo, ko klausinejom ir viskas
Gal gimde kas to laiku?
Kai mes buvome (penktadieni po pietu), tai maloniai parode viska: ir gimdyklos (2 ten yra, antra tokia paprasta - naudoja kai baby-bumas yra), ir VIPine palata, ir paparasta. Ir papasakojo labai maloniai - gal pusvalandi prasnekejome
Tik tai akusere negalejo aiskiai sakyti, ar tuoje VIP palatoje reikia uz vyra papildomai moketi, ar ne...
QUOTE(kangurelesj @ 2010 02 25, 15:31)
Dušo gimdykloje nėra, tik priėmime, bet jis penki žingsniai nuo gimdyklos, tai nesunku nueiti Ir leidžia eiti, jei nori, nors man pati akušerė pasiūlė
Maniškį iš pradžių tik suvystė, o aprengė jau palatoje mūsų drabužėliais (aš po CP buvau). Šiaip ten skyrius yra mažiukas, keli žingsniai ten, keli ten, tai mes į pačią gimdyklą išvis nieko nesinešėm, ko reikėjo, vyras atnešdavo iš palatos