QUOTE(balsima @ 2010 02 23, 11:39)
Sveikos Neseniai Trakuose pagimdziau dukryte, tai noreciau pasidalinti atsiliepimais Gimdziau nesitarusi, papuoliau pas gyd. Rogalski, t i jis toks grieztokas, zodziu i vata nevynioja, bet man to ir nereikia, dar burbuliavo, kad as jam nepadedu dirbt ir neturiu kantrybes visiskai, bet kirpima uzsiuvo Kita diena jau beveik ir neskaudejo, Streiziene apziurejo, sake, kad Rogalskis labai profesionaliai susiuva Akusere pasitaike Vida Staneviciene irgi jinai labai maloni o gimdymo i palata atnese sildytuva, pakroveja telefonui parupino kai paprasiau, atsalusius pietus pasilde pati nubegus, jau nekalbant kad parode kaip praust maze, keist pampersa, maitint ir viska dare be atsidekojimo, tai paskui pati jai daviau vokeli uz toki "pilna servisa" Tai va, personalas Nepatiko tik kad dusas priemimo kambary, tai reikia labai taikyti kad tuo metu neuzimtas butu akuseriu kai gimdyves ruosia gimdymui, o daugiau kaip ir viskas
Aha, Rogalskis man susiuvo ir uzgarantavo, kad niekas neisirs . Man praejo skaudet ir jau norejosi sestis i trecia diena. Tai as jo paklausiau ar butina laikytis draudimo 2 savaites nesedet tiesiai. Atsake, kad butina, nu bet nusileido iki 10 dienu, nes graziai gijo. Taip supratau, kad turbut del gero audiniu susiejimo butina laikytis nurodymu nesedeti ir netampyti tu susiuvimu.
O ten priemimo kambary ir dushas? Jo, man ten ir vandenis nuleido, ir klizma padare . Nu bet tuoj pat ir sutvarke viska ten patalpoj, kai jau iseidinejau po tokiu proceduru.
O man akusere Staneviciene tokia labai keista pasirode, bet nesakau, kad nemiela. Labai jau idomiai mokino vaikuti zindyt . Ir vis klause, ar Shemetos kursu nelankiau. Matyt, ten jiem "prapudrintos" smegenys is Shemetos mokyklos .
QUOTE(balsima @ 2010 02 23, 12:39)
Gimdziau nesitarusi, papuoliau pas gyd. Rogalski, t i jis toks grieztokas, zodziu i vata nevynioja, bet man to ir nereikia, dar burbuliavo, kad as jam nepadedu dirbt ir neturiu kantrybes visiskai, bet kirpima uzsiuvo Kita diena jau beveik ir neskaudejo, Streiziene apziurejo, sake, kad Rogalskis labai profesionaliai susiuva
Nu va, o man kaip tik vidutiniškai su tuo siuvimu pasisekė - liko kažkoks mažas siūliukas (a la binto), tai ir skaudėjo ilgokai, ir papūliavo biškį, tai abu su vyru (medikas) darėm "operaciją"
Bet aišku visko būna, tikrai nenoriu pasakyti, kad Rogalskis ne profesionalas
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 23, 18:29)
Nu va, o man kaip tik vidutiniškai su tuo siuvimu pasisekė - liko kažkoks mažas siūliukas (a la binto), tai ir skaudėjo ilgokai, ir papūliavo biškį, tai abu su vyru (medikas) darėm "operaciją"
man Rogalskis siuvo irgi ir nemažai, man ilgai randą tą tempė, bet kažkokių siūlų tai nepastebėjau, aiškų grižus namo dar kokia savaitę jie man išeidinėjo, bet daugiau nieko
QUOTE(Dalyte:) @ 2010 02 23, 18:10)
man Rogalskis siuvo irgi ir nemažai, man ilgai randą tą tempė, bet kažkokių siūlų tai nepastebėjau, aiškų grižus namo dar kokia savaitę jie man išeidinėjo, bet daugiau nieko
Tai jei būtų būtum pastebėjus. Gal aiškiau parašysiu - žaizdoje buvo likęs svetimkūnis.
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 23, 19:21)
Tai jei būtų būtum pastebėjus. Gal aiškiau parašysiu - žaizdoje buvo likęs svetimkūnis.
aa, tai čia jau turbūt kitas dalykas, nes tie siūlai, tai jie patys ištirpsta
bet tai gerai, kad jus patis susitvarkėte ir uždegimas neprasidėjo o tokių dalykų, na gi gali pasitaikyti visiems
QUOTE(Dalyte:) @ 2010 02 23, 18:25)
aa, tai čia jau turbūt kitas dalykas, nes tie siūlai, tai jie patys ištirpsta
bet tai gerai, kad jus patis susitvarkėte ir uždegimas neprasidėjo o tokių dalykų, na gi gali pasitaikyti visiems
Tai jo, nedramatizuoju ir Rogalskio nekaltinu, tiesiog "o man buvo taip..."
Uždegimas tai kaip suprantu buvo prasidėjęs - siūlė pūliavo
Mindaugo gatve yra i desine posukis tarp IKI ir Maximos vaziuojant pagrindine gatve. , o skyrius per priemima eikite ir parodys kur
labukas,,,as ir gimd. trakuose pas vedeja Variakojiene ir akusere Lina Matyzonkiene
tai likau 100% patenkita man vedeja labai patiko kai israsinejo pasake jei kils problemu tai kad atvaziuociau pas ja ji daziures iki paskutinio, o ne taip kad pagimd.ir varik pas ka nori
kur ji siuvo tai viskas ok.uzgijo jokiu problemu nebuvo rando jokio ne liko
palaoj buvau su vyru visa savaite mes ten gyvenom sustumem lovas ir nieks mums ne zodzio ne pasake kad negalima ar dar ka
o akusere tai vyras pogimdimo net isbuciavo ir gera vokeli dave nes ji viska dare ne paliko ne minut.buva kartu ir aiskino ka daryt kaip pampersa keist kaip bamba tvarkyt viska kol gulejom tai ateidavo vis
Papildyta:
po manes ten ir mano drauges gimde pas vedeja ta ir liko 100%
tai likau 100% patenkita man vedeja labai patiko kai israsinejo pasake jei kils problemu tai kad atvaziuociau pas ja ji daziures iki paskutinio, o ne taip kad pagimd.ir varik pas ka nori
kur ji siuvo tai viskas ok.uzgijo jokiu problemu nebuvo rando jokio ne liko
palaoj buvau su vyru visa savaite mes ten gyvenom sustumem lovas ir nieks mums ne zodzio ne pasake kad negalima ar dar ka
o akusere tai vyras pogimdimo net isbuciavo ir gera vokeli dave nes ji viska dare ne paliko ne minut.buva kartu ir aiskino ka daryt kaip pampersa keist kaip bamba tvarkyt viska kol gulejom tai ateidavo vis
Papildyta:
po manes ten ir mano drauges gimde pas vedeja ta ir liko 100%
Mamytes, sakykit o kur galima tu spec.drabuziu vyrui i gimdykla nusipirkti? Kuriose vaistinese buna? Zinau kad ten pat vaistinej yra, bet ieskosiu Vilniuj, nes dar nezinia gal nakti teks vaziuoti. Arba nors kaip tie drabuziai vadinami kad paieskociau internete...
As nusipirkau Lazdynuose rubelius, bet ten tokie paprastuciai Net be rankoviu halatukas, kepure ir bahilos. O vadinasi gal "vienkartine operacine apranga"...