Papildyta:
QUOTE(MilDuXe... @ 2009 12 29, 01:30)
o as irgi perskaiciau ta riziku sarasa keista, bet rizika, jei yra du ir daugiau cezariu, o as tik viena turejau tai kodel as pakliuvau i ta rizikos sarasa juk visa kita kaip ir gerai buvo
ot buciau turejus ta sarasa po ranka - butu tiksliai manes is ten neiskrapste
nors aisku jau nebe tas galvoje buvo, kai jau primygtinai tave isvaro
dabar vis galvoju, o jei tada butu Rogalskis budejes, kuris dare pirma cezari, gal pasivedus ji i sona, buciau sutarus, kad ir antra priimtu, manau uz pinigelius jis butu sutikes
beto kai nuvaziavau dar 12 nebuvo, kiek pamenu, o kazkas rase, kad neontologas iki pietu buna, tai gal butu paoperave ir butu dar neisvaziaves tas neontologas, nors man aiskino kad jo nera ir kad tikrai neiskvies del manes, nors siuliau sumoketi per kasas...
jau visai galva man susisuko
ot buciau turejus ta sarasa po ranka - butu tiksliai manes is ten neiskrapste
nors aisku jau nebe tas galvoje buvo, kai jau primygtinai tave isvaro
dabar vis galvoju, o jei tada butu Rogalskis budejes, kuris dare pirma cezari, gal pasivedus ji i sona, buciau sutarus, kad ir antra priimtu, manau uz pinigelius jis butu sutikes
beto kai nuvaziavau dar 12 nebuvo, kiek pamenu, o kazkas rase, kad neontologas iki pietu buna, tai gal butu paoperave ir butu dar neisvaziaves tas neontologas, nors man aiskino kad jo nera ir kad tikrai neiskvies del manes, nors siuliau sumoketi per kasas...
jau visai galva man susisuko
manau jus visiskai nieko nepraloset,kad jus isiunte nes dabar supat savo suneli. zinoma ka teko patirti po to kai buvai daktaro uztikrintas kad viskas bus gerai ir gauti su slapiu skuduru per veida yra ziauriai slykstu.