aciu uz sweikinimus
siaip del depiliacijos as ir buvau susitvarkiusi ir jokiu priekaistu ar komentaru nesulaukiau
del lesiu tai palaikau alchemie nuomone, nes kai teks stumti tai ne tik lesiai gali isgriuti
vyras sake kad mano akiu dar tokiu nemate kai per gimdyma
beja del vyru dalyvavimo gimdyme. pirmame gimdyme vyras nedalyvavo ir buvo nusteikes si kart nedalyvauti, bet akusere su gydytoja primigtinai prase, kad vras butu salia manes, nes kai jis tik uzejo i gimdykla ir pradejo su manimi bendrauti vaikiuko tonai pagerejo
man zinoma jokio skirtumo bet girdejau kad taip pasake gydytoja.ir beto man kas patiko kad tuo metu kai gydytoja dirbo su manimi, t.y. masazavo gimdos kakleli
, vyra visuomet isprasydavo, kas tik galedavo sukelti pasaliniam asmeniui pasislykstejima ar kazka panasaus gydytoja visada paprasydavo iseidi uz duru, o paskui pakviesdavo.vyras bet kokiu atveju buvo salia nes gimdyklos durys stiklines o ir langelis i gimdykla yra jei norejo galejo stebeti
O Bagira kokiu nuskausminancius tau leido per gimdyma?? As atsimenu, kad tas gimdos kaklelio masazas buvo kazkas baisaus man per pirma gimdyma... Todel man suleido epidura... Uztat dabar as zuikis drasuolis vel bijau be epiduro Trakuose gimdyt...