Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Gomerta @ 2010 04 12, 23:54)

grazus paukstukas:> 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
noriu tattoo..... g.gif ir kas gi cia man unsure.gif zinau ir ko.... beveik ir del vietos esu tikra..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 14, 00:23)
noriu tattoo.....  g.gif ir kas gi cia man  unsure.gif zinau ir ko.... beveik ir del vietos esu tikra.....  g.gif

Tai ko lauki bigsmile.gif
Atsakyti
to paties, kaip ir dauguma..... kol dantuku feja pinigu po pagalve pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 14, 01:06)
to paties, kaip ir dauguma..... kol dantuku feja pinigu po pagalve pades  biggrin.gif

unsure.gif Ui... ji pries tai dantis islupa unsure.gif Gal geriau kur kitur ju gaut biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu, bet jau net nebežinau kur.. ant kaklo musiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 04 14, 06:31)
unsure.gif  Ui... ji pries tai dantis islupa  unsure.gif  Gal geriau kur kitur ju gaut  biggrin.gif

scare.gif swoon.gif negasdink..... as vis dar viliuosi, kad siaip atnes ir nelups dantu... unsure.gif

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 14, 14:12)
Aš irgi noriu, bet jau net nebežinau kur.. ant kaklo musiau mastau.gif

tu kentek, zinau, kad nori, bet kentek flirt.gif
Atsakyti
O kas nenori sad.gif bet man jau siemet nesviecia sad.gif(( Ramo tai nera sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 14 balandžio 2010 - 14:22
tai gi gris tas Ramas irnesakyk.gif jo ir pernai situo metu nebuvo biggrin.gif ir uzpernai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 14, 15:30)
tai gi gris tas Ramas  irnesakyk.gif jo ir pernai situo metu nebuvo  biggrin.gif ir uzpernai  biggrin.gif

jis tai grys o manes tai nebus
Atsakyti
aa... nu jo.... cia beda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 14 balandžio 2010 - 15:38
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 14, 16:37)
aa... nu jo.... cia beda  g.gif

Noriu dabaigt esama, pas kita meistra tikrai neeisiu del dabartines. tada belieka susigalvoti nauja, nes noras begalinis bigsmile.gif Nu ka jauciu i Siaulius reiks lekti smile.gif thumbup.gif Jei priims kas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 14 balandžio 2010 - 15:50