Gomerta, su nauja tatttoo Lauksim lauksim pasirodant
Gomerta sveikinimai... pasirodyk pasirodyk nesidrovek
Gomerta,o kuriame mieste? šiaip gražu,spalvos gražios,o paplaukus gal nuo kremo
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 13, 07:58)
Gomerta,o kuriame mieste? šiaip gražu,spalvos gražios,o paplaukus gal nuo kremo
Vilniuje Del paplaukimo as irgi manau, kad nuo kremo, ir dar blykste padare savo darba ,is tikruju konturai visur ryskus ir jokiu susiliejimu nerasta. Na, reikes pafotkinti kai busiu maziau prisitepliojus ir prie normalaus apsvietimo. O siaip labai malonu girdeti, kad patiko, aciu
QUOTE(Gomerta @ 2010 04 12, 22:54)
sveikinimai pradejus
o va sitokio tipo frazes, tai mane gasdina
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 13, 10:57)
Privaciai tai visiskai nereiskia, kad dariausi pas bet ka pirma pasitaikiusi, koki nors saviveiklininka. Tiesiog dariausi ne salone. Yra meistru, kurie dirba salonuose, bet pazistamus priima ir namuose, tik apie tai viesai nekalbama. Seip tai ne pirmoji mano tattoo, viena esu dariusi ir salone, tiesa, ne kaip pagarsejusiame DZ , tai palyginimui galiu pasakyti, kad veliau daryta ne salone atlikta daug kokybiskiau ir geriau, ir gijo zymiai lengviau Seip as manau, kad tattoo kokybe priklauso nuo meistro kvalifikacijos ir igudziu, o ne nuo atlikimo vietos
Labai gražus paukštis
QUOTE(Gomerta @ 2010 04 13, 11:18)
Seip as manau, kad tattoo kokybe priklauso nuo meistro kvalifikacijos ir igudziu, o ne nuo atlikimo vietos
Teisingai pasakyta Daili tattoo
Tik ir man smalsu, kas darė
QUOTE(Gomerta @ 2010 04 13, 11:18)
Privaciai tai visiskai nereiskia, kad dariausi pas bet ka pirma pasitaikiusi, koki nors saviveiklininka...
aha... bet nuskambejo butent taip
QUOTE(Lūšis @ 2010 04 13, 11:28)
Labai gražus paukštis
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 13, 12:11)
Aciu
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 13, 12:34)
aha... bet nuskambejo butent taip
Sorry, as tiesiog netiksliai issireiskiau