Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

Gomerta, su nauja tatttoo 4u.gif Lauksim lauksim pasirodant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2010 04 12, 10:05)

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif lauksime foto mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gomerta sveikinimai... 4u.gif 4u.gif pasirodyk pasirodyk 4u.gif nesidrovek bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif Taigi, bandau rodytis blush2.gif , tik kazkokia foto susiliejusi gavosi, realiai uodega nesuplaukusi. O dariausi ne salone, privaciai.

user posted image
Atsakyti
Gomerta,o kuriame mieste? 4u.gif šiaip gražu,spalvos gražios,o paplaukus gal nuo kremo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 13, 07:58)
Gomerta,o kuriame mieste?  4u.gif  šiaip gražu,spalvos gražios,o paplaukus gal nuo kremo  g.gif

Vilniuje 4u.gif Del paplaukimo as irgi manau, kad nuo kremo, ir dar blykste padare savo darba smile.gif ,is tikruju konturai visur ryskus ir jokiu susiliejimu nerasta. Na, reikes pafotkinti kai busiu maziau prisitepliojus ir prie normalaus apsvietimo. O siaip labai malonu girdeti, kad patiko, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2010 04 12, 22:54)
..  Taigi, bandau rodytis  blush2.gif

O dariausi ne salone, privaciai.

sveikinimai pradejus 4u.gif

o va sitokio tipo frazes, tai mane gasdina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 13, 10:57)

o va sitokio tipo frazes, tai mane gasdina  unsure.gif

Privaciai tai visiskai nereiskia, kad dariausi pas bet ka pirma pasitaikiusi, koki nors saviveiklininka. Tiesiog dariausi ne salone. Yra meistru, kurie dirba salonuose, bet pazistamus priima ir namuose, tik apie tai viesai nekalbama. Seip tai ne pirmoji mano tattoo, viena esu dariusi ir salone, tiesa, ne kaip pagarsejusiame DZ smile.gif , tai palyginimui galiu pasakyti, kad veliau daryta ne salone atlikta daug kokybiskiau ir geriau, ir gijo zymiai lengviau smile.gif Seip as manau, kad tattoo kokybe priklauso nuo meistro kvalifikacijos ir igudziu, o ne nuo atlikimo vietos 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus paukštis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2010 04 13, 11:18)
Seip as manau, kad tattoo kokybe priklauso nuo meistro kvalifikacijos ir igudziu, o ne nuo atlikimo vietos 4u.gif

Teisingai pasakyta mirksiukas.gif Daili tattoo 4u.gif

Tik ir man smalsu, kas darė biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2010 04 13, 11:18)
Privaciai tai visiskai nereiskia, kad dariausi pas bet ka pirma pasitaikiusi, koki nors saviveiklininka...

aha... bet nuskambejo butent taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2010 04 13, 11:28)
Labai gražus paukštis  wub.gif

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 13, 12:11)
Teisingai pasakyta  mirksiukas.gif Daili tattoo  4u.gif

Tik ir man smalsu, kas darė biggrin.gif ax.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 13, 12:34)
aha... bet nuskambejo butent taip  biggrin.gif

Sorry, as tiesiog netiksliai issireiskiau 4u.gif
Atsakyti