Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

O čia kurioj vietoj taskolibris? g.gif Nugara?

...Mano draugė pasidarė kolibrį apatinėj nugaros daly...snapas tiesiai į bulkučių praskiepą įsmeigtas buvo biggrin.gif gėrė syvus biggrin.gif Ištaisė ji šitą klaidą,nuėjo ir dasipiešė gėlę... gaila foto neturiu g.gif jei kada pagausiu ją pasilenkusią,parodysiu biggrin.gif dailiai atrodo.... tattoo spalvota.
Atsakyti
Ant nugaros apacios sone biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimą 4u.gif
Noriu ant senos tattoo kontūrų (maždaug 2 degtukų dėžučių dydžio, jau gerokai išblukusi) pasidaryti naują. Gal turite kokių gerų psl nuorodų, kur būtų perdarytų tattoo foto?
Atsakyti
su velykom!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 04 04, 10:10)
Turiu klausimą  4u.gif
Noriu ant senos tattoo kontūrų (maždaug 2 degtukų dėžučių dydžio, jau gerokai išblukusi) pasidaryti naują. Gal turite kokių gerų psl nuorodų, kur būtų perdarytų tattoo foto?

Tokių kaipo puslapių kažin ar yra g.gif .... įvesk gūglėn 'tattoo cover up' wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 04 04, 11:10)
Turiu klausimą  4u.gif

so, taigi tau meaistras padarys, išsirink tik tavo manymu dengianti piešinį o toliau viską dadirbs wink.gif
aš dariausi cover up'ą - puikiai gavosi smile.gif
vistiek tą tattoo būčiau darius, ir paskui pagalvojau, kad ir aną vistiek būčiau perdarinėjus kadanors.. so du zuikius vienu šūviu smile.gif
Atsakyti
Dėkui, dabar intensyviai googlinsiu, ieškosiu gero piešinio smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 04 04, 21:07)
Dėkui, dabar intensyviai googlinsiu, ieškosiu gero piešinio  smile.gif
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ta kaspinas is metrines juostos thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image truputi kudoka;D bet nieko;DDuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 05 balandžio 2010 - 22:23
Valenthe būk gera, dėk tarpelius tarp foto, kad taip tragiškai neištampytų puslapio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 06, 11:48)
Valenthe būk gera, dėk tarpelius tarp foto, kad taip tragiškai neištampytų puslapio mirksiukas.gif

atsiprasau doh.gif man jo neistampo>.< tai nematau ....
Atsakyti