O čia kurioj vietoj taskolibris? Nugara?
...Mano draugė pasidarė kolibrį apatinėj nugaros daly...snapas tiesiai į bulkučių praskiepą įsmeigtas buvo gėrė syvus Ištaisė ji šitą klaidą,nuėjo ir dasipiešė gėlę... gaila foto neturiu jei kada pagausiu ją pasilenkusią,parodysiu dailiai atrodo.... tattoo spalvota.
Turiu klausimą
Noriu ant senos tattoo kontūrų (maždaug 2 degtukų dėžučių dydžio, jau gerokai išblukusi) pasidaryti naują. Gal turite kokių gerų psl nuorodų, kur būtų perdarytų tattoo foto?
Noriu ant senos tattoo kontūrų (maždaug 2 degtukų dėžučių dydžio, jau gerokai išblukusi) pasidaryti naują. Gal turite kokių gerų psl nuorodų, kur būtų perdarytų tattoo foto?
su velykom!!!
QUOTE(Twiggy @ 2010 04 04, 10:10)
Turiu klausimą
Tokių kaipo puslapių kažin ar yra .... įvesk gūglėn 'tattoo cover up'
QUOTE(Twiggy @ 2010 04 04, 11:10)
Turiu klausimą
so, taigi tau meaistras padarys, išsirink tik tavo manymu dengianti piešinį o toliau viską dadirbs
aš dariausi cover up'ą - puikiai gavosi
vistiek tą tattoo būčiau darius, ir paskui pagalvojau, kad ir aną vistiek būčiau perdarinėjus kadanors.. so du zuikius vienu šūviu
Dėkui, dabar intensyviai googlinsiu, ieškosiu gero piešinio
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2010 04 04, 21:07)
Sėkmės
Man ta kaspinas is metrines juostos
truputi kudoka;D bet nieko;DD
Valenthe būk gera, dėk tarpelius tarp foto, kad taip tragiškai neištampytų puslapio
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 06, 11:48)
Valenthe būk gera, dėk tarpelius tarp foto, kad taip tragiškai neištampytų puslapio
atsiprasau man jo neistampo>.< tai nematau ....