Va, biker ir laukiau
Ish esmes tai neduriama ne del to,kad nesimato [beje vakar kalbejau su mergina, kuri studijuoja medicina ir atlika praktika ginekologijos ir akuserijos skyriu tai sake, kad anesteziologas nera minejas tokio, o vis tiek butu pasakes, jei tai butu taip svarbu , plius sake mate viena atveji kai dure ir su tattoo, bet sake pasiklausines daugiau], o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 02, 10:58)
Va, biker ir laukiau
Ish esmes tai neduriama ne del to,kad nesimato, o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,
Ish esmes tai neduriama ne del to,kad nesimato, o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,
aha,paciu laiku as cia
del rasalo sutinku tik siuo atveju ,jeigu tattoo yra padaryta svieziai...
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 02, 10:58)
o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,
Teisingai Būtent dėl to
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 02, 11:58)
Va, biker ir laukiau
Ish esmes tai neduriama ne del to,kad nesimato [beje vakar kalbejau su mergina, kuri studijuoja medicina ir atlika praktika ginekologijos ir akuserijos skyriu tai sake, kad anesteziologas nera minejas tokio, o vis tiek butu pasakes, jei tai butu taip svarbu , plius sake mate viena atveji kai dure ir su tattoo, bet sake pasiklausines daugiau], o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,
taip svaoju svajoju visa daug maz nugaryte turet o dar tikrai busiu;DD teks ir man kiaurarasciu pavaryt
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 02, 10:11)
Biker, na matai, aš tai pilnai tikiu, kad tai priklauso nuo daktaro požiūrio, ir jei nemoki gerai kalbos rėžt, tai gali ir nedaryti. Čia toks kaip patarimas buvo
Kaip tik esu ir lankiau kursus. Buvo anesteziologes paskaita. Tai patvirtino, kad daro epidura ir tuomet, jei yra tatoo.
Mano nuomone, kad atsisakyt leisti epidura gali tik del to, kad i kisene laukia, kol idesi. Mano draugei taip buvo. Atsisake leist epidura del tatoo, nors ta tatoo, tai tik konturai, o vidurys tuscias. Kai jos vyras gerai uzreke, kad darai epidura arba darai, tai tatoo nebemaise.
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 04 02, 08:56)
niekad neuzmirsiu,kaip paskutini karta guliausi i ligonine,ir turejo statyti lasine,ir sesute priejusi sako,gi sakiau jums nusirengti sakau tai kad as nusirengiau,o ji tokia nepatenkinta priejo,ir nori nusmaukt man rankove,sako o sita ,kam pasilikot tai kai paliete,ilgai soke buvo sako,vo tai tau,susimpoviau! bet siaip nors ir venu ten nesimato,labai puikiai pataike, ir ilgai dar juokesi is savo tupumo
QUOTE(aunietuke79 @ 2010 04 02, 22:22)
Na va as jau po Pauliaus adateliu. Likau suzaveta jo darbu ir tattoo begalo patenkinta
Ką paišeis? QUOTE(aunietuke79 @ 2010 04 02, 22:22)
Na va as jau po Pauliaus adateliu. Likau suzaveta jo darbu ir tattoo begalo patenkinta
sveikinimai na pasirodysi?