Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

Va, biker ir laukiau biggrin.gif

Ish esmes tai neduriama ne del to,kad nesimato [beje vakar kalbejau su mergina, kuri studijuoja medicina ir atlika praktika ginekologijos ir akuserijos skyriu tai sake, kad anesteziologas nera minejas tokio, o vis tiek butu pasakes, jei tai butu taip svarbu , plius sake mate viena atveji kai dure ir su tattoo, bet sake pasiklausines daugiau], o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 02, 10:58)

Ish esmes tai neduriama ne del to,kad nesimato, o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,

aha,paciu laiku as cia lotuliukas.gif
del rasalo sutinku tik siuo atveju ,jeigu tattoo yra padaryta svieziai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 02, 10:58)
o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,

Teisingai smile.gif Būtent dėl to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 02, 11:58)

Ish esmes tai neduriama ne del to,kad nesimato [beje vakar kalbejau su mergina, kuri studijuoja medicina ir atlika praktika ginekologijos ir akuserijos skyriu tai sake, kad anesteziologas nera minejas tokio, o vis tiek butu pasakes, jei tai butu taip svarbu , plius sake mate viena atveji kai dure ir su tattoo, bet sake pasiklausines daugiau], o del to,kad duriant i nugaros smegenis gali patekti rasalo,,,

taip svaoju svajoju visa daug maz nugaryte turet verysad.gif verysad.gif o dar nestuke.gif tikrai busiu;DD teks ir man kiaurarasciu pavaryt thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 02, 10:11)
Biker, na matai, aš tai pilnai tikiu, kad tai priklauso nuo daktaro požiūrio, ir jei nemoki gerai kalbos rėžt, tai gali ir nedaryti. Čia toks kaip patarimas buvo mirksiukas.gif

Kaip tik esu nestuke.gif ir lankiau kursus. Buvo anesteziologes paskaita. Tai patvirtino, kad daro epidura ir tuomet, jei yra tatoo.
Mano nuomone, kad atsisakyt leisti epidura gali tik del to, kad i kisene laukia, kol idesi. Mano draugei taip buvo. Atsisake leist epidura del tatoo, nors ta tatoo, tai tik konturai, o vidurys tuscias. Kai jos vyras gerai uzreke, kad darai epidura arba darai, tai tatoo nebemaise. biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 04 02, 08:56)
niekad neuzmirsiu,kaip paskutini karta guliausi i ligonine,ir turejo statyti lasine,ir sesute priejusi sako,gi sakiau jums nusirengti  blink.gif  sakau tai kad as nusirengiau,o ji tokia nepatenkinta priejo,ir nori nusmaukt man rankove,sako o sita ,kam pasilikot  doh.gif  lotuliukas.gif  tai kai paliete,ilgai soke buvo  blink.gif sako,vo tai tau,susimpoviau! lotuliukas.gif  bet siaip nors ir venu ten nesimato,labai puikiai pataike, ir ilgai dar juokesi is savo tupumo  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va as jau po Pauliaus adateliu. Likau suzaveta jo darbu ir tattoo begalo patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2010 04 02, 22:22)
Na va as jau po Pauliaus adateliu. Likau suzaveta jo darbu ir tattoo begalo patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ką paišeis? bigsmile.gif
Atsakyti
aunietuke ,didžiuliai sveikinimai 4u.gif ... vaizdų...vaizdų.... ploja.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2010 04 02, 22:22)
Na va as jau po Pauliaus adateliu. Likau suzaveta jo darbu ir tattoo begalo patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na pasirodysi? smile.gif
Atsakyti
tuoj ikelsiu nuotraukyte biggrin.gif
Atsakyti