Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 01, 14:57)
Kas toks? g.gif
Įtariu turėjo būti Danis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 01, 10:11)
Beje, mintis apie skausmą: jei pirma pagalvoji apie skausmą, o ne apie tattoo, vadinasi, tau tattoo dar nereikia  mirksiukas.gif

mmm.... koks saliamoniskas atsakymas wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

Ch CH, kad neplanuoju artimu metu tai nereishkia, kad ju neplanuoju tureti niekada, uz tai ir susirupinau ir cover up'o daryma nukelsiu, geriau tegu buna taip, nes didesne tikimybe bus, kad galima epiduro prashytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 01, 13:57)

Kas toks? g.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 01, 13:59)
Įtariu turėjo būti Danis biggrin.gif

Taip taip taip doh.gif blush2.gif ...Klaipėdoje, Danis 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o nuuu tai kaip bus su mano nugarine dalim tada g.gif reik apacia blem kiaurarasciu pavaryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

del skausmo ant pedos... nu ka as zn, nu neskaudejo man, zurnala skaiciau beveik visa laika... biggrin.gif kita puse laiko su meistru apie SM tattoomanes prasnekejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 04 01, 22:06)
reik apacia blem kiaurarasciu pavaryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
A va man del sito jau spakaina. Gimdyt nebeplanuoju, per sena, tai galiu liuosiai uzsispalvot. Bet blin, dabar ir kitokias smulkesnes operacijas su tokia nejautra daro g.gif belieka tiketis, kad jokia isvarza neissiverz, bamba neatsiris ir drasiai spalvotis smile.gif Nors siaip... mano planai tai vietai trukdyt neturetu g.gif Nu cia dabartiniai planai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mano planai nzn kaip su ta vieta g.gif nebent kelt viska i virsu ir kaip sake Eddy "uzkalsim nafik ta vora ir netrukdys" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 04 01, 11:03)
ne mitas.
jeigu tie slaksteliai kur daro epidūrą (ten tarp kažkurių duria, nežinau kelinti) nuspalvinti, nedaro, na neduria tiesiog.
arba ieško "plyno laukelio" biggrin.gif

taigi jei nusispalvins visa stuburą nuo juosmens į viršų kokius 5cm (atrodo panašiai ta vieta), - gali būt rami - gimdysi tik natūraliai  smile.gif

Sveikos,na sia tema galiu ir as pasisakyti... cool.gif
Esu po epiduru,ir po daug kitu operaciju,kurioms buvo reikalingas epiduras.
Nei vienas nesake ,kad nedurs ,ar negali durti. visi dure,kaip dideli,ir pataikydavo...o jei nepataikydavo tai ne del to ,kad turiu tattoo ,o del to kad netaiklus anesteziologas pasitaikydavo doh.gif
taip ,kad cia daug kas priklauso nuo daktaru poziurio i tattoo...
niekad neuzmirsiu,kaip paskutini karta guliausi i ligonine,ir turejo statyti lasine,ir sesute priejusi sako,gi sakiau jums nusirengti blink.gif sakau tai kad as nusirengiau,o ji tokia nepatenkinta priejo,ir nori nusmaukt man rankove,sako o sita ,kam pasilikot doh.gif lotuliukas.gif tai kai paliete,ilgai soke buvo blink.gif sako,vo tai tau,susimpoviau! lotuliukas.gif bet siaip nors ir venu ten nesimato,labai puikiai pataike, ir ilgai dar juokesi is savo tupumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Biker, na matai, aš tai pilnai tikiu, kad tai priklauso nuo daktaro požiūrio, ir jei nemoki gerai kalbos rėžt, tai gali ir nedaryti. Čia toks kaip patarimas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 02, 10:11)
Biker, na matai, aš tai pilnai tikiu, kad tai priklauso nuo daktaro požiūrio, ir jei nemoki gerai kalbos rėžt, tai gali ir nedaryti. Čia toks kaip patarimas buvo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Na as tiesiog pasidalinau sava patirtimi... mirksiukas.gif
ir tiesa,nei vienam daktarui i kisene nedejau... tikejimas neleidzia biggrin.gif
Atsakyti