Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

CH CH, ash galvojau, kad cia mitas del tos tattoo ant stuburo, reiktu klausti tatuiruota nugara ir gimdziusiu su epiduru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 01, 09:11)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 01, 11:16)
CH CH, ash galvojau, kad cia mitas del tos tattoo ant stuburo, reiktu klausti tatuiruota nugara ir gimdziusiu su epiduru  g.gif

Gin ne mitas...
patys gydytojai taip sako...
Ch Ch visiskai teisi.. rolleyes.gif
Atsakyti

Ash tai netikiu vien del to,kad labai daug merginu siais laikais butent toj vietoj turi tattoo...Nu blem, einu googlint kur tiksliai ta epidura leidzia g.gif O gydytoju tokia nuomone gali buti kilus ish nezinojimo, nes pas mus i tattoo ish vis dar ziurima kaip i siauba, ypac senosios kartos akimis.
Atsakyti
Piemenaitė nebeesu...Čia greičiau jau mano atveju pasakys - ta tai ant senatvės sublūdo biggrin.gif O man taip reikia adrenalino, kad uch biggrin.gif ... blush2.gif

Darysiuos būtent toj vietoj, nugaros apačios centre...Turėjau net du cezarius, taip kad ir du epidūrus...Mano supratimu, mano tatoo bus žemiau nei duriama vieta g.gif Šiaip leidžia vaistukus truputį aukščiau...Jei jau kartais reiktų trečio(ko neplanuoju...), tai gal netrukdys... ax.gif

Nepasirodysiu originali turbūt, bet noriu saulės...Tik dar vis esu apmąstymuose kokios...Nenoriu saldžios tatooo, noriu kažko tokio...subtilaus, gražaus wub.gif
Gal idėjų turit? ax.gif Sutariaus su Deniu...Gal kas darėtės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 01, 12:11)
Sveika  4u.gif Jei tattoo nori visiškai naują darytis, t.y. uždengt senąją, tai kainuos kaip nauja tattoo, dėl tokių dalykų reikia konsultuotis su geru meistru, nes gerą cover'į ne kiekvienas padarys.. Gal turi foto to, kas jau nusibodo ir turi būti paslėpta? 4u.gif
1. Nesąmonė  biggrin.gif
2. Pas meistrą reikia eit, o ne pas meniniką. Tie "prie meno" neretai prasilenkia su tuo, ką galima padaryti ant kūno  mirksiukas.gif
Malonu, kad jungiesi  4u.gif O kuri vieta tiksliau, juosmuo juk eina aplink smile.gif

Beje, čia niekad nesu užsiminusi apie tokį dalyką, kad jaunos mergaitės, būtent negimdžiusios, kurios užsimano tattoo ant strėnų gerai pagalvotų, nes gimdymo metu, jei norėtų/prireiktų nuskausminimo, daktarai jo nedaro, jei dengia tą vietą kurioje reikia daryti dūrį. Tiesiog perspėju  4u.gif

user posted image

Beje, mintis apie skausmą: jei pirma pagalvoji apie skausmą, o ne apie tattoo, vadinasi, tau tattoo dar nereikia  mirksiukas.gif

Na, apie menininką tai turėjau galvoje tai,kad aš turiu simbolį, bet dar kolkas nežinau, kaip jį įprasminti. Kadangi jis yra specifinis, man pirma reikėtų mintimis pasidalinti su žmogum, katras žino, ką tas simbolis reiškia, kaip būtų galima jį pateikti ir t.t. (pati esu dar giliuose ieškojimuose). O tada eiti pas mestrą ir kad jis padėtų iš to kažko padaryti/sukurti tatuiruotę smile.gif

O apie skusmą ne taip aš galvoju. Klausiau labiau apie vietą, o ne apie skausmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 01, 10:16)
CH CH, ash galvojau, kad cia mitas del tos tattoo ant stuburo, reiktu klausti tatuiruota nugara ir gimdziusiu su epiduru  g.gif

ne mitas.
jeigu tie slaksteliai kur daro epidūrą (ten tarp kažkurių duria, nežinau kelinti) nuspalvinti, nedaro, na neduria tiesiog.
arba ieško "plyno laukelio" biggrin.gif

taigi jei nusispalvins visa stuburą nuo juosmens į viršų kokius 5cm (atrodo panašiai ta vieta), - gali būt rami - gimdysi tik natūraliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 01 balandžio 2010 - 11:04

Kazkaip labai neramu pasidare, ypac kai nezinau tikslio vietos, bet tai tada su coveriu geriau palauksiu, vis mazesnis plotas ir mazesne tikimybe bus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
kažkur sprindis nuo skeltuko pradžios į viršų bus ta vieta - vizualiai galiu parodyt nebent kadanors smile.gif

va mazdaug ta vieta kur tarp rodyklių
user posted image

man anesteziologė sakė, jei mano tattoo būtų aukščiau galėjo nedaryt,
asmeniškai ji, vienai moteriai nedarė nes buvo tattoo būten toje vietoje. ir nebuvo tikros odos plotelio.

o kažkas kalbėjo apie kojas, tai man skaudžiausia ta vieta kur lankstosi koja, na iš priekio žiūrint.
ir apie kauliuką doh.gif

bet viskas pakenčiama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 01 balandžio 2010 - 12:42

doh.gif Pas mane panasioj vietoj ir yra, tam idubime, kur tamsiausias seselis krenta doh.gif Bet gerai, kad ji ne aklina pas mane, o su tarpais visokiais..Ai, ka ash cia panikuoju anksciau laiko, gal neprireiks niekad biggrin.gif Uzklausiau dar vienos merginos, kuri medicina studijuoja smile.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 01, 10:16)

Nu čia jau žiūriu apkalbėjot, taigi tiesa, ginekologė ir perspėjo, nes prieš tai ir aš maniau, kad mitas. O nedurti gali, nes 1. Nepataikyti galima, 2. Rašalu užteršto audinio patekti į stuburo smegenis.. Bendradarbei pažiūrėjo, o pas ją net ne ant nugaros, o ant šono ir pasakė, kad nedurtų jokiu būdu. Tipo nerizikuotų. (aišku, įdėjus į kišenę visur durtų, net neabejoju), bet daktarė kaip normalus žmogus paaiškino, kad tai pavojinga.

QUOTE(Betukas @ 2010 04 01, 10:39)
Sutariaus su Deniu...

Kas toks? g.gif

QUOTE(GinCherry @ 2010 04 01, 11:11)
Kazkaip labai neramu pasidare, ypac kai nezinau tikslio vietos, bet tai tada su coveriu geriau palauksiu, vis mazesnis plotas ir mazesne tikimybe bus  g.gif  biggrin.gif

Ko tu pergyveni? Net vaikų neplanuoji, o dėl dūrių panikuoji biggrin.gif
Atsakyti