Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

Nostalgie, buvau taip užsidegus, o jūs dabar mane nugesinsit biggrin.gif
Atsakyti
atsiprasau... tikrai to nesiekiau blush2.gif 4u.gif

tikrai taip nera baisu, jei labai norisi 4u.gif juk ir pati turiu.... ir gyva.... ir visai patenkinta,kad toj vietoj turiu, tik vargo truputi daugiau, nei su kokia nugara ar blauzda ax.gif

viskas priklauso, nuo to ar labai smarkiai norisi smile.gif
Atsakyti
Na, kadangi man tai būtų pirmoji, tai išvis, klausimš įvarių juk kyla smile.gif
Bet norisi. Labai. Netgi reikia, ne tai, kad norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 03 31, 23:59)
Bet norisi. Labai. Netgi reikia, ne tai, kad norisi smile.gif

o va cia svarbiausia rolleyes.gif vadinas ne taip smarkiai ir skaudes, vadinas dziaugsmo bus daugiau nei problemu smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi smile.gif
Žodžiu, dabar brandinu idėją smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 04 01, 00:35)
Na, odytė ten tikrai nestora, faktas. Dar buvau pamąsčius, kad ant abiejų pėdų noriu po tą patį, bet manau, dar reiktų pagalvoti apie tai...

as dariausi prie pedos kauliuko, tai faktas, kad labiau skaudejo, nei darantis kitoj vietoj. bet neemiau to i galva wink.gif paskaudejo ir praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 04 01, 08:49)
as dariausi prie pedos kauliuko, tai faktas, kad labiau skaudejo, nei darantis kitoj vietoj. bet neemiau to i galva wink.gif paskaudejo ir praejo smile.gif

o man tai pvaz netaip skaudejo prie kauliuko, palyginus su mentes dalimi rolleyes.gif
Atsakyti
Kiekvienas tą skausmą pernešam kitaip... Kiekvienas apskritai sąvoką skausmas suprantam kitaip...Aš kai pirmą ėjau daryt,net negalvojau apie jokius skausmus,pasišokinėdama su piešiniu rankoj iki meistro šokavau,džiūgavau,kad turėsiu pačią gražiausią pasaulyje tattoo,šypsnys buvo nuo ausies iki ausies... visi mes skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 04 01, 09:23)
Kiekvienas tą skausmą pernešam kitaip... Kiekvienas apskritai sąvoką skausmas suprantam kitaip...Aš kai pirmą ėjau daryt,net negalvojau apie jokius skausmus,pasišokinėdama su piešiniu rankoj iki meistro šokavau,džiūgavau,kad turėsiu pačią gražiausią pasaulyje tattoo,šypsnys buvo nuo ausies iki ausies... visi mes skirtingi  smile.gif

Tai čia kaip[ supratau tik kol nuėjai biggrin.gif ...O paskui? bigsmile.gif

Kolkas aš irgi taip nusiteikusi...Jau sutariau su meistru...Darysiuos pirmąją tatoo...Labai nooooooooooooooooooriu, labai.
O kaip juosmens dalyje? Kažkaip jaučiu, kad netaip ten skausmiga ane? ax.gif

Sveikutės 4u.gif
Senai skaitinėju žiūrinėju temą, tik pasisakyt nedrįstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 04 01, 10:23)
Kiekvienas tą skausmą pernešam kitaip...

teisingai, juk visi esam skirtingos asmenybes, bet kaip visos sako, kai labai nori ir skausmas nublanksta..
cia kai as dariausi antra tattoo, tao guledama galvojau, kad cia bus paskutine mano tattoo, bet va nepraejuys nei metams, pasidariau sekancia, ir vel kitos noriu....
ir tai niekas nezinojo, tik viena drauge ir Ch CH aisku, kad dariausi, tai galvojau kaip MB pasakyt...bet jo reakcija pamacius, buvau ziauriai nustebinta..viskas ciki... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 04 01, 08:41)
Tai čia kaip[ supratau tik kol nuėjai biggrin.gif ...O paskui?  bigsmile.gif
...
Senai skaitinėju žiūrinėju temą, tik pasisakyt nedrįstu  blush2.gif

O paskui.... nu...nebuvo labai smagu,bet aš gan pakanti skausmui... o ir meistras vis dantis užkalbinėjo... o ir gražus... reikėjo visą apžiūrėt blush2.gif

Drąsiau,junkis wink.gif Ką darysi?Kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 03 31, 22:25)
Laba  mirksiukas.gif  o tatoo perdarymas turbut brangiau kainuoja nei naujos darymas?

Sveika 4u.gif Jei tattoo nori visiškai naują darytis, t.y. uždengt senąją, tai kainuos kaip nauja tattoo, dėl tokių dalykų reikia konsultuotis su geru meistru, nes gerą cover'į ne kiekvienas padarys.. Gal turi foto to, kas jau nusibodo ir turi būti paslėpta? 4u.gif

QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 03 31, 23:18)
1. Klausimas yra tas -  ar ant pėdos viršaus darytis tatuiruotę yra pavojinga, ar čia tik "pezalai" internetiniai?
2. O dėl "kas" tai ieškosiu kokio nors žmogelio "prie meno", kad pasiūlytų,kaip tą dalyką gražia tatuiruote paversti smile.gif

1. Nesąmonė biggrin.gif
2. Pas meistrą reikia eit, o ne pas meniniką. Tie "prie meno" neretai prasilenkia su tuo, ką galima padaryti ant kūno mirksiukas.gif

QUOTE(Betukas @ 2010 04 01, 09:41)
O kaip juosmens dalyje? Kažkaip jaučiu, kad netaip ten skausmiga ane?  ax.gif

Senai skaitinėju žiūrinėju temą, tik pasisakyt nedrįstu  blush2.gif

Malonu, kad jungiesi 4u.gif O kuri vieta tiksliau, juosmuo juk eina aplink smile.gif

Beje, čia niekad nesu užsiminusi apie tokį dalyką, kad jaunos mergaitės, būtent negimdžiusios, kurios užsimano tattoo ant strėnų gerai pagalvotų, nes gimdymo metu, jei norėtų/prireiktų nuskausminimo, daktarai jo nedaro, jei dengia tą vietą kurioje reikia daryti dūrį. Tiesiog perspėju 4u.gif

Prie to paties:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Beje, mintis apie skausmą: jei pirma pagalvoji apie skausmą, o ne apie tattoo, vadinasi, tau tattoo dar nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti