atsiprasau... tikrai to nesiekiau
tikrai taip nera baisu, jei labai norisi juk ir pati turiu.... ir gyva.... ir visai patenkinta,kad toj vietoj turiu, tik vargo truputi daugiau, nei su kokia nugara ar blauzda
viskas priklauso, nuo to ar labai smarkiai norisi
tikrai taip nera baisu, jei labai norisi juk ir pati turiu.... ir gyva.... ir visai patenkinta,kad toj vietoj turiu, tik vargo truputi daugiau, nei su kokia nugara ar blauzda
viskas priklauso, nuo to ar labai smarkiai norisi
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 03 31, 23:59)
Bet norisi. Labai. Netgi reikia, ne tai, kad norisi
o va cia svarbiausia vadinas ne taip smarkiai ir skaudes, vadinas dziaugsmo bus daugiau nei problemu
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 04 01, 00:35)
Na, odytė ten tikrai nestora, faktas. Dar buvau pamąsčius, kad ant abiejų pėdų noriu po tą patį, bet manau, dar reiktų pagalvoti apie tai...
as dariausi prie pedos kauliuko, tai faktas, kad labiau skaudejo, nei darantis kitoj vietoj. bet neemiau to i galva paskaudejo ir praejo
QUOTE(Sky_diver @ 2010 04 01, 08:49)
as dariausi prie pedos kauliuko, tai faktas, kad labiau skaudejo, nei darantis kitoj vietoj. bet neemiau to i galva paskaudejo ir praejo
o man tai pvaz netaip skaudejo prie kauliuko, palyginus su mentes dalimi
Kiekvienas tą skausmą pernešam kitaip... Kiekvienas apskritai sąvoką skausmas suprantam kitaip...Aš kai pirmą ėjau daryt,net negalvojau apie jokius skausmus,pasišokinėdama su piešiniu rankoj iki meistro šokavau,džiūgavau,kad turėsiu pačią gražiausią pasaulyje tattoo,šypsnys buvo nuo ausies iki ausies... visi mes skirtingi
QUOTE(Mustachio @ 2010 04 01, 09:23)
Kiekvienas tą skausmą pernešam kitaip... Kiekvienas apskritai sąvoką skausmas suprantam kitaip...Aš kai pirmą ėjau daryt,net negalvojau apie jokius skausmus,pasišokinėdama su piešiniu rankoj iki meistro šokavau,džiūgavau,kad turėsiu pačią gražiausią pasaulyje tattoo,šypsnys buvo nuo ausies iki ausies... visi mes skirtingi
Tai čia kaip[ supratau tik kol nuėjai ...O paskui?
Kolkas aš irgi taip nusiteikusi...Jau sutariau su meistru...Darysiuos pirmąją tatoo...Labai nooooooooooooooooooriu, labai.
O kaip juosmens dalyje? Kažkaip jaučiu, kad netaip ten skausmiga ane?
Sveikutės
Senai skaitinėju žiūrinėju temą, tik pasisakyt nedrįstu
QUOTE(Mustachio @ 2010 04 01, 10:23)
Kiekvienas tą skausmą pernešam kitaip...
teisingai, juk visi esam skirtingos asmenybes, bet kaip visos sako, kai labai nori ir skausmas nublanksta..
cia kai as dariausi antra tattoo, tao guledama galvojau, kad cia bus paskutine mano tattoo, bet va nepraejuys nei metams, pasidariau sekancia, ir vel kitos noriu....
ir tai niekas nezinojo, tik viena drauge ir Ch CH aisku, kad dariausi, tai galvojau kaip MB pasakyt...bet jo reakcija pamacius, buvau ziauriai nustebinta..viskas ciki...
QUOTE(Betukas @ 2010 04 01, 08:41)
Tai čia kaip[ supratau tik kol nuėjai ...O paskui?
...
...
O paskui.... nu...nebuvo labai smagu,bet aš gan pakanti skausmui... o ir meistras vis dantis užkalbinėjo... o ir gražus... reikėjo visą apžiūrėt
Drąsiau,junkis Ką darysi?Kur?
QUOTE(nerami @ 2010 03 31, 22:25)
Laba o tatoo perdarymas turbut brangiau kainuoja nei naujos darymas?
Sveika Jei tattoo nori visiškai naują darytis, t.y. uždengt senąją, tai kainuos kaip nauja tattoo, dėl tokių dalykų reikia konsultuotis su geru meistru, nes gerą cover'į ne kiekvienas padarys.. Gal turi foto to, kas jau nusibodo ir turi būti paslėpta?
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 03 31, 23:18)
1. Klausimas yra tas - ar ant pėdos viršaus darytis tatuiruotę yra pavojinga, ar čia tik "pezalai" internetiniai?
2. O dėl "kas" tai ieškosiu kokio nors žmogelio "prie meno", kad pasiūlytų,kaip tą dalyką gražia tatuiruote paversti
2. O dėl "kas" tai ieškosiu kokio nors žmogelio "prie meno", kad pasiūlytų,kaip tą dalyką gražia tatuiruote paversti
1. Nesąmonė
2. Pas meistrą reikia eit, o ne pas meniniką. Tie "prie meno" neretai prasilenkia su tuo, ką galima padaryti ant kūno
QUOTE(Betukas @ 2010 04 01, 09:41)
O kaip juosmens dalyje? Kažkaip jaučiu, kad netaip ten skausmiga ane?
Malonu, kad jungiesi O kuri vieta tiksliau, juosmuo juk eina aplink
Beje, čia niekad nesu užsiminusi apie tokį dalyką, kad jaunos mergaitės, būtent negimdžiusios, kurios užsimano tattoo ant strėnų gerai pagalvotų, nes gimdymo metu, jei norėtų/prireiktų nuskausminimo, daktarai jo nedaro, jei dengia tą vietą kurioje reikia daryti dūrį. Tiesiog perspėju
Prie to paties:
Beje, mintis apie skausmą: jei pirma pagalvoji apie skausmą, o ne apie tattoo, vadinasi, tau tattoo dar nereikia