Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(moonc @ 2010 03 28, 23:40)
Idomu ar daug tokiu, kurie poto gailisi pasidare tatuiruote?  g.gif

Reikia galvot ką darai, tada nebus ko gailėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 03 29, 00:57)
po ko po to?  biggrin.gif

jauciu ne sitoj temoj sito klausti reiktu  biggrin.gif cia dauguma gailisi, kad ner pinigu dar kokia vienai-kitai tatoo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif BUTENT biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2010 03 28, 12:04)
Mergaites, ar Paulius is Ramo studijos geras meistras? Uzsirasiau kitai savaitei pas ji, nes Ramas isvyksta iki geguzes ir dabar galvoju ar nepadariau klaidos  unsure.gif

ziauriai geras! jei dar eisiu tai tik pas ji! thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 28, 18:32)
O kur Ramas isvaziuoja  blink.gif  sad.gif

jugi kasmet wink.gif pupa wink.gif parvažiuos nebajok wink.gif

QUOTE(moonc @ 2010 03 28, 23:40)
Idomu ar daug tokiu, kurie poto gailisi pasidare tatuiruote?  g.gif

lotuliukas.gif
aš pritariu Nostalgie.
o šiaip gyvenime nutinka kažkas, ką nori įamžinti ir tuomet subrandini idėją piešinio pavidale ir eini pas meistrą, ir į tas tattoo vaje vaje kaip negali atsižiūrėti wub.gif
Atsakyti
norėjau paklaust, kiek maždaug atseitų miniatiūrinė širdutė? smile.gif iki 100lt. maždaug, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2010 03 31, 18:28)
norėjau paklaust, kiek maždaug atseitų miniatiūrinė širdutė? smile.gif iki 100lt. maždaug, ar ne? smile.gif

taškas 100lt kainuotų biggrin.gif apie dektuko dėž dydį orentacija 100lt nespalvota.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif o tatoo perdarymas turbut brangiau kainuoja nei naujos darymas? rolleyes.gif turiu viena, kuria noriu pakeisti, nes daryta buvo labai senai, gilioje jaunysteje ax.gif tik beda tame, kad nesugalvoju, kaip ir i ka noriu ja pakeisti,juk reikia (?) kad deretu su kitu labai mylimu piesiniu? smile.gif Buvau pas t eo seniau, tai tik pakraipe galva, o as ir tampausi tatatuske ant kupros jau kokius 5 metus, nes ner minciu ko daryt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į šią temą smile.gif

Man labai reikia tatuiruotės. Žinau ką ir žinau kur, tačiau "kas" atrodo neperdaug įspūdingai, o "kur" yra pėda. Pėdos viršus. Klausimas yra tas - ar ant pėdos viršaus darytis tatuiruotę yra pavojinga, ar čia tik "pezalai" internetiniai? ESu skaičius, kad nesuper gera vieta tatuiruotei, tačiau nesužinojau kodėl, tad klausiu čia smile.gif

O dėl "kas" tai ieškosiu kokio nors žmogelio "prie meno", kad pasiūlytų,kaip tą dalyką gražia tatuiruote paversti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 03 31, 23:18)
Sveikos, jungiuosi į šią temą smile.gif
ESu skaičius, kad nesuper gera vieta tatuiruotei, tačiau nesužinojau kodėl, tad klausiu čia smile.gif
O dėl "kas" tai ieškosiu kokio nors žmogelio "prie meno", kad pasiūlytų,kaip tą dalyką gražia tatuiruote paversti smile.gif

sveika smile.gif

del to kad pedos virsus pavojinga, tai nezinau is kur tokios zinios.... biggrin.gif kad skausmingiau nei ten kur daugiau mesos, tai - taip, bet isgyventi tikrai galima biggrin.gif o kad nelabai tinkama.... na, meistrui daugiau darbo, nes dazai turi polinki subegti i pedos odoje, esancias rauksleles.... o tai reiskia, kad vieno karto tikriausiai nepakaks ir teks taisyti, po to kai uzgis ir nusilups visi sasai smile.gif o tai reiskia, kad kojos savininkei daugiau skausmo biggrin.gif bet jei labai norisi, tai tikrai nuo to nemirstama biggrin.gif 4u.gif

o del ,, prie meno'' pagalbos, ar negeriau butu su tuo meistru, kuris tatoo darys is kart kalbet g.gif
Atsakyti
Na, odytė ten tikrai nestora, faktas. Dar buvau pamąsčius, kad ant abiejų pėdų noriu po tą patį, bet manau, dar reiktų pagalvoti apie tai...
Atsakyti
kad oda nestora, tai ne esme...beda tame, kad kaulas iskart po oda ir kai adata dauzo, tai dauzo tiesiai i kaula doh.gif

butu mano valia ka nors keisti, tai turbut nebesidaryciau ant pedos, nes laukia dar vienas taisymas, o net pagalvot apie tai bijau doh.gif nors siaip skausmui esu gana pakanti.....

nors geriau pagalvojus.... turbut daryciausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 31 kovo 2010 - 23:48