Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 22, 20:44)
Nepamiršo  schmoll.gif Aš pamiršau jam pasakyti praeitą kartą, dabar vos nicką pamačius iškart prisiminiau  blush2.gif  doh.gif
Ar galit atsiųst tą mergytę ir koją, nebeturiu žinučių jau, pabandysim ryt pažiet kartu kas ten gautūsi  4u.gif

al man reiktų pačiai ateiti ir daug maž papasakoti ką įsivaizduoju? aš tik labai bijau, kad ta mano mergytė labai mažytė, o ji tokia mažytė ir turi būti wub.gif , jei bus didesnė bus nebe mano blush2.gif unsure.gif tuoj nufotografuosiu ir atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif si niuru vakara mane patrauke fantastika, siaubas:>>
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 22 kovo 2010 - 22:13
lotuliukas.gif Siaubingiausias aisku tas priespaskutinis
Atsakyti
Fėja su "Gargoilu" visai nieko g.gif:
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2010 03 22, 20:00)
Girdėjau blogų atsiliepimų... Ir šioje temoje...

o tiksliai kokių? jūsų atvėju tas pasireiškė?
klausiu nes kitą tatu planuoju ir vėl DŽ darytis, tai gal pakeisiu nuomonę g.gif

PS gal kas turi iidėjų dėl vietos už ausies? smile.gif ką ten galima pakūrti įdomaus?

beje, pasirodė šmaikštu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 24 kovo 2010 - 12:11
QUOTE(Fluctus @ 2010 03 24, 12:55)
o tiksliai kokių? jūsų atvėju tas pasireiškė?
klausiu nes kitą tatu planuoju ir vėl DŽ darytis, tai gal pakeisiu nuomonę  g.gif

QUOTE(Gomerta @ 2010 03 21, 19:22)
[...] Beje, savo pirmąją tattoo irgi dariausi DŽ. Ilgai ir sunkiai gijo, be to, teko ryškinti...

Pas mane dar kaip ir viskas normaliai... ir gražiai nupiešė ir gan greit ištatuiravo... žiūrėsim kaip gis... blush2.gif
Atsakyti
va blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Man asmeniškai DŽ nepatiko,nes viskas vienoj patalpoj daroma,man vėrė auskarą,o gale mano kojų atseit už pertvaros darė tatoo doh.gif nepatiko ir tai,kad savo internetiniame puslapyje publikavo tattoo foto,visai kito meistro,kuris pas juos nedirba 4u.gif teko girdėti,kad dėl pinigų daro bet kokias tattoo,žodžiu net ir visokius pleybojaus zuikučius ir t.t svarbu pionigus mokėtum. Teko nemažai girdėti atvejų,kad tattoo nelygiai sugijo,nuėjo plėmais spalvos ir t.t 4u.gif Aš ten neičiau,nes manau yra tikrai geresnių meistrų,kurie ir nedaug ima,ir eilės nėra didelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 24, 16:31)
Aš ten neičiau,nes manau yra tikrai geresnių meistrų,kurie ir nedaug ima,ir eilės nėra didelės  smile.gif

Ramzyt, jei gali - pašnibždėk į AŽ tų meistrų kontaktus, jei jie Vln? smile.gif

o dėl to viskas-vienoj-patalpoj, tai gal dėl to kad pas juos tas saloas mažas. Mane kai puošė, tai ir tatūškę darė, ir auskarą vėrė hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2010 03 24, 15:14)

žavinga smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2010 03 24, 15:51)
Ramzyt, jei gali - pašnibždėk į AŽ tų meistrų kontaktus, jei jie Vln? smile.gif

o dėl to viskas-vienoj-patalpoj, tai gal dėl to kad pas juos tas saloas mažas. Mane kai puošė, tai ir tatūškę darė, ir auskarą vėrė  hihihi.gif

tai,kad ne paslaptis tie meistrai,pirmam puslapyje berods yra. Man rodos DŽ valanda 130lt,kiek ir pas Eddy,aš laukiau savo eilės gal kokią savaitę,o penktadieniais jie priima ir neužsirašiusius iš anksto 4u.gif Kiek ima Ramas,tai negaliu pasakyti,teko girdėti,kad Angis brangininkas 4u.gif ......nu man kažkaip nepasiteisinimas čia blush2.gif ir tikrai nejauku buvo savo pilvą prieš veidrodį apžiūrinėt,kaip man už nugaros spoksojo kiti žmonės blush2.gif
Atsakyti
ogo DZ kaip brangu doh.gif isvis pirma kart girdziu kad imtu uz h suma, as visada galvojau kad ima uz viska bendrau sudejus smile.gif Nes nu jeigu uz h, tai ka mano geles ant kojos butu kainave apie 300? biggrin.gif afigiet
Atsakyti
Insa,čia aš esu skaičius apie valandinį kai daro nemažai valandų g.gif ,mažesnėms kiti tarifai,o ir info gali būti pasenus,nes domėjausi prieš pusę metų 4u.gif
Atsakyti