Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

aš ir norėjau kažkada pėdučių, tik katino, nes be proto mylėjau savo kateniuką wub.gif bet Ramas atkalbėjo ir padarė tikrą katiną cool.gif
Atsakyti
Kadangi vienos šuns veislės nenorėjau išskirt tai pasirinkau pėdutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2010 03 21, 14:50)

Vilniaus Drakono ženkle darėtės tatoo?
Atsakyti
Taip...
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2010 03 21, 16:28)
Kadangi vienos šuns veislės nenorėjau išskirt tai pasirinkau pėdutes smile.gif

Turetu buti gražu pėdutės wub.gif ... Aš vienu metu norėjau išsitatuiruoti škotų terjero siluetą, bet MB atkalbėjo blush2.gif . Vis tik manau, kad ateityje vis delto pasidarysiu. Beje, savo pirmąją tattoo irgi dariausi DŽ. Ilgai ir sunkiai gijo, be to, teko ryškinti...
Atsakyti
biggrin.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2010 03 21, 14:50)
Darė man Drakono ženkle... žinau, žinau nieko gero, bet dovanotam arkliui į dantis nežiūrima... mano sesė man padovanojo gimtadienio proga  blush2.gif

o ką, Drakono ženkle nekokybiškai daro? kodėl toks atsiliepmias? g.gif smile.gif
Atsakyti

Ten Eziukas-Fejus? biggrin.gif
Atsakyti
Femme, panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2010 03 22, 12:31)
o ką, Drakono ženkle nekokybiškai daro? kodėl toks atsiliepmias? g.gif  smile.gif

Girdėjau blogų atsiliepimų... Ir šioje temoje...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 22, 17:01)

Laba 4u.gif
Vėl kreipiuos pagalbos, visai kvaištelėjau doh.gif man dabar trūks plyš reikia tokios mažos mergytės ant savęs doh.gif pamačiau tą piešinuką prieš gerą pusmetį, užsinorėjau, bet neradau pas save jai tinkamos vietos ir nusiraminau, dabar vėl stogas važiuoja, nenusiraminsiu, reikia man jos wub.gif bet nieko kito neišmąstau, kaip tik kažkaip įakomponuoti ją ant savo kojos, tik nežinau kaip, turiu viziją, bet reikia kad kažkas tą mano viziją protingai ir gražiai įgyvendintų, kaip suprantu, tai jūsų meistriukas tą mano koją pamiršo, bet tikriausiai ne be reikalo biggrin.gif nujautė kad dar kažko prisigalvosiu biggrin.gif , ką patartumėt, pas ką kreiptis, kas turi daugiau fantazijos g.gif galėčiau ir į Vilnių dėl tokio reikalo nuvažiuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2010 03 22, 20:39)
Laba  4u.gif
Vėl kreipiuos pagalbos, visai kvaištelėjau  doh.gif man dabar trūks plyš reikia tokios mažos mergytės ant savęs 

Nepamiršo schmoll.gif Aš pamiršau jam pasakyti praeitą kartą, dabar vos nicką pamačius iškart prisiminiau blush2.gif doh.gif
Ar galit atsiųst tą mergytę ir koją, nebeturiu žinučių jau, pabandysim ryt pažiet kartu kas ten gautūsi 4u.gif
Atsakyti