aš ir norėjau kažkada pėdučių, tik katino, nes be proto mylėjau savo kateniuką bet Ramas atkalbėjo ir padarė tikrą katiną
Kadangi vienos šuns veislės nenorėjau išskirt tai pasirinkau pėdutes
Taip...
QUOTE(mielka @ 2010 03 21, 16:28)
Kadangi vienos šuns veislės nenorėjau išskirt tai pasirinkau pėdutes
Turetu buti gražu pėdutės ... Aš vienu metu norėjau išsitatuiruoti škotų terjero siluetą, bet MB atkalbėjo . Vis tik manau, kad ateityje vis delto pasidarysiu. Beje, savo pirmąją tattoo irgi dariausi DŽ. Ilgai ir sunkiai gijo, be to, teko ryškinti...
Ten Eziukas-Fejus?
QUOTE(Fluctus @ 2010 03 22, 12:31)
o ką, Drakono ženkle nekokybiškai daro? kodėl toks atsiliepmias?
Girdėjau blogų atsiliepimų... Ir šioje temoje...
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 22, 17:01)
Laba
Vėl kreipiuos pagalbos, visai kvaištelėjau man dabar trūks plyš reikia tokios mažos mergytės ant savęs pamačiau tą piešinuką prieš gerą pusmetį, užsinorėjau, bet neradau pas save jai tinkamos vietos ir nusiraminau, dabar vėl stogas važiuoja, nenusiraminsiu, reikia man jos bet nieko kito neišmąstau, kaip tik kažkaip įakomponuoti ją ant savo kojos, tik nežinau kaip, turiu viziją, bet reikia kad kažkas tą mano viziją protingai ir gražiai įgyvendintų, kaip suprantu, tai jūsų meistriukas tą mano koją pamiršo, bet tikriausiai ne be reikalo nujautė kad dar kažko prisigalvosiu , ką patartumėt, pas ką kreiptis, kas turi daugiau fantazijos galėčiau ir į Vilnių dėl tokio reikalo nuvažiuoti
QUOTE(RėjKa @ 2010 03 22, 20:39)
Laba
Vėl kreipiuos pagalbos, visai kvaištelėjau man dabar trūks plyš reikia tokios mažos mergytės ant savęs
Vėl kreipiuos pagalbos, visai kvaištelėjau man dabar trūks plyš reikia tokios mažos mergytės ant savęs
Nepamiršo Aš pamiršau jam pasakyti praeitą kartą, dabar vos nicką pamačius iškart prisiminiau
Ar galit atsiųst tą mergytę ir koją, nebeturiu žinučių jau, pabandysim ryt pažiet kartu kas ten gautūsi