Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

Koks paukščiukas fainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 03 18, 23:07)
o tos fejos paskutines, pedos tokios dideles ir keistos.. nedera kazkaip prie kuno g.gif

Man isvis labai retai kada fejos atrodo proporcingai ir graziai padarytos, va isimtis Raidukes feja wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif patiko mintis su spyna prie bikini zonos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 19, 11:24)

user posted image
Atsakyti
nuspalvinta gražiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 03 19, 15:35)

laaabai gražiai spalvotai atrodo smile.gif manau puiki idėja (gal kada ir susigundysiu, kai nebus drovu pašaliniems bikini zoną rodyt hihihi.gif )
Atsakyti
Perdaug parkių man su bikini zona, kad ten tattoo darytis, nebent nebeauga plaukučiai, tada gal ir px.. g.gif
Atsakyti

O man si karta kaip tik graziau nespalvota, nors ir esu spalvotu tattoo megeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 19, 17:32)
Perdaug parkių man su bikini zona, kad ten tattoo darytis, nebent nebeauga plaukučiai, tada gal ir px.. g.gif

arba pasidaryt tokiam lygy, kad tik vos vos pasiektų pačius gaktos pkaukus g.gif
tada gal ir normalu bus..
Atsakyti

O kodel ten ta spyna kreiva? g.gif Kazkaip nei seip nei taip atrodo, kai visas piesinys simetriskas, o centras ne g.gif
Atsakyti

user posted image

Mintis nereali thumbup.gif thumbup.gif reik su Ramu pasikonsultuoti, visai noreciau panaudoti tokia minti, kazi padarytu g.gif
Atsakyti
Nu ką ir aš jau turiu papuošimą blush2.gif Kaip ir norėjau ir kažkada rašiau pėdučių (todėl, kad gyvenu šunimis smile.gif ) takelį ant sprando biggrin.gif

Darė man Drakono ženkle... žinau, žinau nieko gero, bet dovanotam arkliui į dantis nežiūrima... mano sesė man padovanojo gimtadienio proga blush2.gif

Paprašysiu kada, kad kas nufotkintu nes pačiai neišeina biggrin.gif
Atsakyti