QUOTE(Insa @ 2010 03 18, 23:07)
o tos fejos paskutines, pedos tokios dideles ir keistos.. nedera kazkaip prie kuno
Man isvis labai retai kada fejos atrodo proporcingai ir graziai padarytos, va isimtis Raidukes feja
nuspalvinta gražiau
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 03 19, 15:35)
laaabai gražiai spalvotai atrodo manau puiki idėja (gal kada ir susigundysiu, kai nebus drovu pašaliniems bikini zoną rodyt )
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 19, 17:32)
Perdaug parkių man su bikini zona, kad ten tattoo darytis, nebent nebeauga plaukučiai, tada gal ir px..
arba pasidaryt tokiam lygy, kad tik vos vos pasiektų pačius gaktos pkaukus
tada gal ir normalu bus..
O kodel ten ta spyna kreiva? Kazkaip nei seip nei taip atrodo, kai visas piesinys simetriskas, o centras ne
Mintis nereali reik su Ramu pasikonsultuoti, visai noreciau panaudoti tokia minti, kazi padarytu
Nu ką ir aš jau turiu papuošimą Kaip ir norėjau ir kažkada rašiau pėdučių (todėl, kad gyvenu šunimis ) takelį ant sprando
Darė man Drakono ženkle... žinau, žinau nieko gero, bet dovanotam arkliui į dantis nežiūrima... mano sesė man padovanojo gimtadienio proga
Paprašysiu kada, kad kas nufotkintu nes pačiai neišeina
Darė man Drakono ženkle... žinau, žinau nieko gero, bet dovanotam arkliui į dantis nežiūrima... mano sesė man padovanojo gimtadienio proga
Paprašysiu kada, kad kas nufotkintu nes pačiai neišeina