Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

Insa, tai kam cia imetei? Trink greiciau, atai poto ne viena tokia vaiksciosi, nu gi negalima savais lobiais dalintis unsure.gif
Atsakyti
aj biggrin.gif googlej radau as, googlei ras ir kita biggrin.gif o trint jau velu unsure.gif vista as kartais bunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 03 16, 14:25)
cia visiskai man biggrin.gif INM biski kitokie neriniai smile.gif apsiseilejau zodziu

biggrin.gif biggrin.gif Nu kitokie, bet tinka, tinka biggrin.gif Bet nevogsiu, gaidi tobulinsiu biggrin.gif Gal ji kokiais neriniais aptrauksiu lotuliukas.gif
O jei rimtai, as noriu tokiu... plonesnem linijom neriniu. Sitos tau prie ramuniu tiks biggrin.gif
Atsakyti
mane vis prie angelu traukia smile.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Nelabai kokie cia ideti angelai g.gif ne vienas nepatiko schmoll.gif nors angelus myliu, ir viena turiu 4u.gif
Atsakyti

Nes pirmasis angelas kaip is raumenu anatomijos vadovelio biggrin.gif o antrasis seip prastas smile.gif
Atsakyti
o man tatuiruotes negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 03 17, 20:40)
o man tatuiruotes negrazu  schmoll.gif

Ne, nu man protas neišneša umn.gif Tai jei nepatinka, kokio *** lįst į tattoo temą ir aiškinti??? umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 17 kovo 2010 - 21:36

Turbut ir man reikes ilysti i kokia kotletu gamybos tema ir pradeti aiskinti kaip jie man neskanu biggrin.gif Na juk visgi zinuciu skaicius padideja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 17, 21:35)
Ne, nu man protas neišneša umn.gif

karsta.gif nu net ramiau pasidare. O as maniau, kad as viena tokia nesupratinga hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 17, 21:35)
Ne, nu man protas neišneša umn.gif

hihihi.gif reik nueiti i kokia manikiuro tema ir pasipasakot, kaip nekenciu ir slykstu yra kilometro ilgumo nagai nail.gif einu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 17 kovo 2010 - 23:11
QUOTE(Nostalgie @ 2010 03 17, 23:10)

O as is paskos. Paziuret biggrin.gif
Atsakyti