QUOTE(Fluctus @ 2010 03 15, 12:21)
Man irgi patiko
tačiau pasižiūrėjus į moterytę su gėlės ornamentu ant kaklo vidurio, man kilo klausimas - kur galėtų dirbti taip išpuoštos asmenybės?
Niekaip jų neįsivaizduoju kaip ofisinių daruotojų reiks vaizduotę pasitelkt
tačiau pasižiūrėjus į moterytę su gėlės ornamentu ant kaklo vidurio, man kilo klausimas - kur galėtų dirbti taip išpuoštos asmenybės?
Niekaip jų neįsivaizduoju kaip ofisinių daruotojų reiks vaizduotę pasitelkt
Cia ir yra jos darbas O be to cia LT, cia pas mus cia kazkas ohoho, o kitur laisviau manau i tai ziurima. Gali gi laisvai atidaryti savo versla ir viskas , nieks jai nieko nepasakys
Ale dailumas mergelkų
Graži teta
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 15, 12:25)
Turbut vienintelis egzistuojantis darbas yra ofisinis, daugiau jokiu darbu nera Be to, ten deimantas pavaizduotas, kiek ash iziuriu Net neabejoju, kad ji dirba modeliu, o ar dirba kanors be to, tai nezinau
o vėplužė nepasižiūrėjau atidžiai, užmečiau akį ir jau sapaliojau kad gėlės ornamentas ką daro miego trūkumas.
Num aišku, ofisinis darbas ne vienintėlis bet pirma šovė į galvą
dabar mąstau, kad reikės ieškotis kokio meniškesnio darbo su savo tatuškėm (kurių kol kas viena, bet ne paskutinė )
nium, kas norėtų tokio kostiumėlio?
va čia tai tikrai addicted
(Julie Becker)
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 15, 15:05)
Et, kaip kolega sakė, nuvarytume amerikonijon, tai būtume "average", o čia iškart klausimas kyla, iš kokio cirko mes.. ech...
tiesos zodziai
bet tos mergikes tai tikrai liux
velniskai grazu
tikrai labai graziai atrodo cia lietuvio darbas?
Oj kokiu puikiu moteru imetei Ch Ch
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 16, 13:58)
Insa, čia tau arba INM tinkama
cia visiskai man INM biski kitokie neriniai apsiseilejau zodziu