Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

Fluctus, norint pavaizduoti meile nebutina butinai paisyti sirdutes biggrin.gif Juk gali ja tureti tiesiog idejoje/mintyse, kartu su kitais simboliai ir neisreiksti jos simboliniu pavidalu, o tik menamu ir tik tau zinomu mirksiukas.gif

Man pirmas variantas dailiausias smile.gif beto meile gali simbolizuoti ir dobiliuko forma , juk dobiliukas tai laime, o be meiles nebus ir laimes smile.gif

O del kuno vietos jau tikrai nori darytis tokioj matomoj vietoj? Nebijai, kad su darbu poto gali but problemu? Kad ir kiek tattoo populiarios, visdelto nedaugelis darbdaviu jas toleruoja renkantis darbuotoja turesianti dirbti su klientais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 08, 14:16)
Fluctus, norint pavaizduoti meile nebutina butinai paisyti sirdutes  biggrin.gif Juk gali ja tureti tiesiog idejoje/mintyse, kartu su kitais simboliai ir neisreiksti jos simboliniu pavidalu, o tik menamu ir tik tau zinomu  mirksiukas.gif

Man pirmas variantas dailiausias smile.gif beto meile gali simbolizuoti ir dobiliuko forma , juk dobiliukas tai laime, o be meiles nebus ir laimes  smile.gif

O del kuno vietos jau tikrai nori darytis tokioj matomoj vietoj? Nebijai, kad su darbu poto gali but problemu? Kad ir kiek tattoo populiarios, visdelto nedaugelis darbdaviu jas toleruoja renkantis darbuotoja turesianti dirbti su klientais smile.gif

Dvibalsiai nubalsuota hehe . įtikinot moteraitės Jūs mane smile.gif jaučiu kad prie pirmo ir pasiliksiu, o dėl viso kito tikrai su meistru teks kalbėtis.
Tokiu atveju Velykas manau pasitiksiu su nauja tattoo wink.gif ir prisijungsiu prie kasmetinio atsinaujinimo gerbėjų hihihi.gif
o dėl darbovietės klausimo - nepagalvojau iš karto. Ech tas entuziazmas jaunatviškas... nebent nusipirksiu koki didelį laikrodį su plačiu dirželiu ir pasislėps. Reiks pamąstyt.
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2010 03 08, 14:55)
Dvibalsiai nubalsuota hehe . įtikinot moteraitės Jūs mane smile.gif jaučiu kad prie pirmo ir pasiliksiu, o dėl viso kito tikrai su meistru teks kalbėtis.
Tokiu atveju Velykas manau pasitiksiu su nauja tattoo wink.gif ir prisijungsiu prie kasmetinio atsinaujinimo gerbėjų hihihi.gif
o dėl darbovietės klausimo - nepagalvojau iš karto. Ech tas entuziazmas jaunatviškas... nebent nusipirksiu koki didelį laikrodį su plačiu dirželiu ir pasislėps. Reiks pamąstyt.

4u.gif 4u.gif del paslepimo tai manau krempudra, arba kaip tu skai laikrodis:>
Atsakyti

Tai kam darytis tattoo jeigu ja poto teks kasdien slepti? Paprasciau parinkti ne tokia matoma vieta, pavyzdziui ant kaklo nugaros puseje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 08, 20:23)
Tai kam darytis tattoo jeigu ja poto teks kasdien slepti? Paprasciau parinkti ne tokia matoma vieta, pavyzdziui ant kaklo nugaros puseje  smile.gif

kur as turiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 08, 20:23)
Tai kam darytis tattoo jeigu ja poto teks kasdien slepti? Paprasciau parinkti ne tokia matoma vieta, pavyzdziui ant kaklo nugaros puseje  smile.gif

aš tai vietai ką kitą sumąsčius lotuliukas.gif
o dėl to slėpimo - tai tame ir esmė, kad noriu, kad man dažniausiai tas būtų po akimis - matyti ir vadovautis smile.gif nors čia priklauso dar kokį darbą dirbsiu - gal tokį, kur tolerantiškai į tai bus žiūrima smile.gif o jei ne - tai maskuosiu. Nors tikrai pritariu, kad tatuiruotės yra grožėjimuisi wink.gif
Atsakyti
O matau temoje pagyvejimas atsirado thumbup.gif
Tada gal netycia jei kas pamatys debesu, saule grazia ar spinduliuku imeskite cia, nes as ieskau, ieskau , tik 1 radau ir tai ne pati smile.gif va tokio tipo :
user posted image
nes man reik tik kokiu spinduliu, debesu g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image o va tokios pati noreciau:>>>
user posted image
irgi grazute:>
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kokios grazios spalvos, paziurejus cia nuotraukas ir kitu musu LT mestru taip spalvotos uzsinorejau 4u.gif
Atsakyti

Priespaskutine daili smile.gif
Atsakyti