Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 07, 00:59)
Ai, Femme, prašei įmest foto kur gėlė ant šono: va, pabaigta. Meistras: Aivaras, Totemas tattoo  wub.gif

Na kad gerai nutusuota ir puikiai atlikta tai tikiu, tik del pacio piesinio tai paziurejus nepasakyciau, kad pagal ana foto daryta unsure.gif Man jie asmeniskai tik tema ir tattoo vieta siejas, medzio kompozicija aisku gali buti visai kita, bet man ten net geles visai skirtingai atrodo g.gif Na bet manau pati kliente toki piesini issirinko jai tiko ir patiko ir viskas puiku smile.gif
Atsakyti

Labai graziai padaryta good.gif Man iki pilno grozio tik saknu daugiau truksta, bet tai cia jau klientes pageidavimu matyt smile.gif
Atsakyti
man vis dar pavasariu kvepia 4u.gif 4u.gif user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image ojazau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ooo košmarėli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 03 07, 22:27)

tikrai baisi doh.gif doh.gif
Atsakyti

Paziurejau i ta pagal Burtono filmuko tattoo ir pagalvojau, kad tuoj ir Alisos tattoo pasirodys biggrin.gif

O ta porele tai jooooo.... bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo sladkaja paracka doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Su Kovo 8 moteriskaites! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 07, 18:55)

Dieve dieve, tiek vietos be reikalo sugadinta umn.gif

QUOTE(ramzyte @ 2010 03 07, 20:15)

Miela wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergyčos smile.gif
Turiu kėblumą, noriu pasidaryti tattoo su "faith, love, hope" simboliais ir daba mįsliju kurią būtent ir kur smile.gif
dėl vietos - maniau kur arčiau delno dešinės rankos,
dėl dydžio - gal šįkart mažiukę pasidaryt?
dėl minties - noriu kad man visada primintų kuo vadovautis gyvenime smile.gif
dėl paveiksliuko:
1. pirminė idėja. Vilties simbolis - žalia spalva, kryžius aiškus, bet vat meilės negaliu įterpt smile.gif
user posted image
paskui sumąsčiau va tokio kryžiaus pavyzdžiu
user posted image
tokius du variantus
2. user posted image
Ta čia antram variante meilę vaizduotų tos dvi pusės, panašios į širdutes smile.gif
3. o gal visai - trumpai iš aiškiai be visokių paslėpimų?
user posted image

Nium, pakonsultuokite, jei negaila smile.gif Jūs visko mačiusios, viską girdėjusios, proto daugiau ir patirties turit smile.gif būtų malonu išgirsti Jūsų patarimus ar šiaip požiūrį smile.gif

Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 07, 17:44)
Labai graziai padaryta good.gif Man iki pilno grozio tik saknu daugiau truksta, bet tai cia jau klientes pageidavimu matyt smile.gif

Jum šaknų, o man lapelių smile.gif nium bet pripaišyti visada galima bus wink.gif geriau per mažai, nei per daug smile.gif
Atsakyti
Fluctus,man atrodo tu pati žiūrėk,kuri labiausiai lempa g.gif gali tušinuku nusipiešti ant rankos ir žiūrėti kaip jautiesi smile.gif galiausiai nunešk meistrui,gal pas jį net dar įdomesnių minčių bus 4u.gif
Atsakyti