Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Ziuuuurke?! Ant saves?! Pabludo
Labai simpatiškas meškutis
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 04, 18:09)
Tada tas bičas bus nebemadingas
Nu gal jis tą mergą įsimylėjo, ir jam reikėjo ją pasidaryt, kaip pvz.: Insa sakė, kad jai reikia to mėlyno
Nu gal jis tą mergą įsimylėjo, ir jam reikėjo ją pasidaryt, kaip pvz.: Insa sakė, kad jai reikia to mėlyno
O ten merga? Galvojau vyriskos lyties gyvis
O ta ziurke tai jo Jeigu butu ta miela laboratorine ir dar gerai padaryta, tai ispudis manau geras butu, o dabar kai tokia rusine pasidare, tai ir ispudis atitinkamas
hehhe ziurke kad prajuokino nu nafik o aguonos tobulos
Cia is kitos temos atitempiu - bet kaip seksovai man ta tattoo dalis atrodo, nors seip man tattoo ant slaunu kazkaip nelabai, bet paziurejus i sita foto pagalvojau, kad visai nieko Aisku nieko tos tattoo nesimato, bet uztat kaip idomu pamacius tik dali suzinot kas ten pavaizduota, va kaip reikia vyrus viliot
Gazelle, tai nesvarbu kurioj vietoj tattoo, bet jei matosi dalis tik, tai visada atsiranda tokiu, kurie nori visa pamatyt ir klausineja Sakau ish savo patirties
O tattoo ant slaunies pas mane bus, nors dabar irgi yra, bantukai, bet ju beveik niekad nesimato, nes trumpu sijonu nenesioju, tai bus ir su ta kita, kur bus priekyje, kad beveik niekad nesimatys Gal irgi koks galas kyshtels
O tattoo ant slaunies pas mane bus, nors dabar irgi yra, bantukai, bet ju beveik niekad nesimato, nes trumpu sijonu nenesioju, tai bus ir su ta kita, kur bus priekyje, kad beveik niekad nesimatys Gal irgi koks galas kyshtels
Aha, turbut tiesa
kažkoks triušiukas iškišęs nosytę
aguonos
manau ir man reiks toki "viliojimo buda " kadanors panaudot
manau ir man reiks toki "viliojimo buda " kadanors panaudot
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 05, 14:47)
Va sita tai jamu tik mano atveju ten kitos geles bus