Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 02, 21:37)
o stai ir manoji tattoo smile.gif

user posted image

Cia kaip suprantu ant kojos? smile.gif Smagi smile.gif

Katiniukas irgi fainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 02, 19:16)
user posted image

Mano tokia plaukuosena buvo lotuliukas.gif tik be dažytų sruogų biggrin.gif .............Sky,o tu ne su daugiau detalių planavai darytis? g.gif .....Patiko užrašas tikiu angelais wub.gif ......o kačiukas man biški kažkas ne taip,ar čia dėl to kraujo,ar kad viena koja kažkokia nedabaigta g.gif ir aplamai nelabai suprantu ar čia ji priekiu ar iš nugaros g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 02, 20:16)

Oj net balsu suzvengiau laugh.gif Jau mimika tai nereali pas moteriske laugh.gif

Sveikinu Valenthe su tattoo, uzraso prasme grazi wub.gif

Sveikinu ir Kasik su katuku smile.gif

Na ir Sky_diver, tik as ne taip kaip Gin, norejau klausti ar ji ant rieso? lens.gif Dabar isiziurejus gal ir koja atrodo, zodziu pasimeciau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gazelle: 03 kovo 2010 - 15:55
man tai aiskiai labai matosi, kad ant kojos, net tapke matau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 03, 14:18)
Cia kaip suprantu ant kojos? smile.gif Smagi smile.gif

aha, ant kojos, pedos kauliukas matosi ax.gif ji nedidele - 5 cm ilgio, tad nufotkinau, kad pritraukciau paveiksleli, bet tada nesimato visumos. Reikes idet geresne nuotrauka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 03, 17:02)
man tai aiskiai labai matosi, kad ant kojos, net tapke matau  4u.gif

aha, ir tapke matosi biggrin.gif
Atsakyti

o man ta dalis, kur sone kailiukas atrode kaip rankos dalis, t.y. pirstai uzsilenke doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 03 03, 18:08)
o man ta dalis, kur sone kailiukas atrode kaip rankos dalis, t.y. pirstai uzsilenke  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif na taip, gal ir yra tas panasumas, kadangi nelabai aiski nuotrauka ideta smile.gif

Atsakyti
Dekui smile.gif
bet man tas kaciukas primena kate;D tai ant kitos kojos reikia katinuko:>> tada taip mielai;D jau pavasaris tai meile- seile mano galvoj;DD
Atsakyti
Nera cia geros tattoo pvz, bet idomu vistiek :
user posted image

Papildyta:
O cia gal buvo deta g.gif
user posted image
Atsakyti

Jau avataru mada prasideda doh.gif biggrin.gif O kas bus jei po 10 metu jis jau nebebus madingas? biggrin.gif
Atsakyti
Tada tas bičas bus nebemadingas lotuliukas.gif
Nu gal jis tą mergą įsimylėjo, ir jam reikėjo ją pasidaryt, kaip pvz.: Insa sakė, kad jai reikia to mėlyno biggrin.gif
Atsakyti
nu jo biggrin.gif bet dar ne tiek reik,kad ant nugaros issitatuiruociau biggrin.gif biggrin.gif jeigu jau susisuktu stogas taip, tai manau atrasciau geresniu personazu kuriuos norec ant saves iamzint wink.gif
Atsakyti