na o as po truputi psichologiskai pradejau ruostis dideliai tattoo:> kurios seniai laukiu- noriu:> bet jinai speju bus po metu:> pradedama:> o po kiek laiko galima neuzsiklijavus tattoo vaiskcioti, man tie pleistrai labai oda erzina;DD?:>
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 02, 16:37)
na o as po truputi psichologiskai pradejau ruostis dideliai tattoo:> kurios seniai laukiu- noriu:> bet jinai speju bus po metu:> pradedama:> o po kiek laiko galima neuzsiklijavus tattoo vaiskcioti, man tie pleistrai labai oda erzina;DD?:>
Tai kad uz poros valandu jau galima padaro tattoo, atvaziuojat namo nuimat aptvarkot ir psio . O kas tattoo jums dare
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 02, 16:52)
Tai kad uz poros valandu jau galima padaro tattoo, atvaziuojat namo nuimat aptvarkot ir psio . O kas tattoo jums dare
Dare Danis:> labai patenkinta:>
o jau plovete ja ?
Man nugara irgi niezti labai, noriu padidinti jau esama
jei ne paslaptis ka sis uzrasas jums reiskia ?
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 02, 17:10)
o jau plovete ja ?
ploviau ryte:> kaip noretumete pasididinti?
reiskia "tikiu angelais" lotyniskai tik
Nu va dar karta sveikinimai
Nu va ir as pagalvojau, kad po poros gal valandu nusiimt liepe, bet man taip neisejo, nes zyliojau iki isnaktu
Nu va ir as pagalvojau, kad po poros gal valandu nusiimt liepe, bet man taip neisejo, nes zyliojau iki isnaktu
Pas man panasi angelu, posakiu tema tik cia nededu
A as tai pirmu reikalu vaziavau namo ikalti Nes 3h man savo dave, ranko jau drebejo
A as tai pirmu reikalu vaziavau namo ikalti Nes 3h man savo dave, ranko jau drebejo
man tai kazkaip nesijuto nieko;DD labai ramiai as sedejau;DDD
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 02, 17:34)
man tai kazkaip nesijuto nieko;DD labai ramiai as sedejau;DDD
O kiek laiko dare ?
valanda dare:> zinoma zymiai trumpiau:> bet vistiek kazkaip neskaudejo;D
Del to ir neskaudejo kai korekcija man dare valanda, ta irgi viskas buvo bet ka tas skausmas, kazkaip negalvoju apie ji