Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

na o as po truputi psichologiskai pradejau ruostis dideliai tattoo:> kurios seniai laukiu- noriu:> bet jinai speju bus po metu:> pradedama:> o po kiek laiko galima neuzsiklijavus tattoo vaiskcioti, man tie pleistrai labai oda erzina;DD?:>
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 02, 16:37)
na o as po truputi psichologiskai pradejau ruostis dideliai tattoo:> kurios seniai laukiu- noriu:> bet jinai speju bus po metu:> pradedama:> o po kiek laiko galima neuzsiklijavus tattoo vaiskcioti, man tie pleistrai labai oda erzina;DD?:>

Tai kad uz poros valandu jau galima 4u.gif padaro tattoo, atvaziuojat namo nuimat aptvarkot ir psio . O kas tattoo jums dare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 02, 16:52)
Tai kad uz poros valandu jau galima 4u.gif  padaro tattoo, atvaziuojat namo nuimat aptvarkot ir psio . O kas tattoo jums dare  4u.gif

Dare Danis:> labai patenkinta:> user posted image
Atsakyti
o jau plovete ja ? 4u.gif

Man nugara irgi niezti labai, noriu padidinti jau esama wub.gif

jei ne paslaptis ka sis uzrasas jums reiskia ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 02, 17:10)
o jau plovete ja ?  4u.gif 

Man nugara irgi niezti labai, noriu padidinti jau esama wub.gif

jei ne paslaptis ka sis uzrasas jums reiskia ?  4u.gif

ploviau ryte:> kaip noretumete pasididinti? bigsmile.gif ax.gif
reiskia "tikiu angelais" lotyniskai tik smile.gif smile.gif
Atsakyti
Nu va bigsmile.gif dar karta sveikinimai 4u.gif
Nu va ir as pagalvojau, kad po poros gal valandu nusiimt liepe, bet man taip neisejo, nes zyliojau iki isnaktu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas man panasi angelu, posakiu tema smile.gif tik cia nededu smile.gif

A as tai pirmu reikalu vaziavau namo ikalti lotuliukas.gif Nes 3h man savo dave, ranko jau drebejo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 02 kovo 2010 - 16:26
man tai kazkaip nesijuto nieko;DD labai ramiai as sedejau;DDD
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 02, 17:34)
man tai kazkaip nesijuto nieko;DD labai ramiai as sedejau;DDD

O kiek laiko dare ?
Atsakyti
valanda dare:> zinoma zymiai trumpiau:> bet vistiek kazkaip neskaudejo;D
Atsakyti
Del to ir neskaudejo smile.gif kai korekcija man dare valanda, ta irgi thumbup.gif viskas buvo 4u.gif bet ka tas skausmas, kazkaip negalvoju apie ji smile.gif
Atsakyti
Valenthe, tattoo reikia po 2-3val nuimti pleistrą, nuplauti šiltu vandeniu švariai, patepti su Bephanten plius kremu ir daugiau nebeklijuoti nieko. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti