Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(mrs Shirley @ 2010 03 01, 21:36)
mano draugės sūnus (9m) darėsi Turkijoj tą laikiną tatu, ir dabar randai likę... reakcija gavosi...

bet tai cia nemazai tokiu atveju , jie primaiso i ta tcha visokiausiu briedu, kad ryskiau butu ir iseina sh... o seniai taipo buvo ? nes tokie straipsniai su perspejimais seniai pasirode
Atsakyti
sveikutes:> na pasigirsiu:> siandien man padare pirmaja tattoo:>
Atsakyti
Nugis sveikinimai 4u.gif thumbup.gif Gal gali issamiau pasigirt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2010 03 02, 00:28)
Nugis sveikinimai  4u.gif  thumbup.gif  Gal gali issamiau pasigirt  bigsmile.gif

na galvoju issamiau pasigirti kaip sugis:> o seip urasiuka ant peciu pasidariau:>
Atsakyti
eik idomiau girtis kai dar sviezia biggrin.gif

o man jau vasara arteja, reiks tattoo biggrin.gif tradicija daryt reiks biggrin.gif kas met po viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 03 02, 11:05)
o man jau vasara arteja, reiks tattoo biggrin.gif tradicija daryt reiks biggrin.gif kas met po viena biggrin.gif

Tradicijos yra gerai biggrin.gif galesi paskui laukt kasmet, kaip Kaledu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2010 03 02, 11:12)
Tradicijos yra gerai  biggrin.gif  galesi paskui laukt kasmet, kaip Kaledu  biggrin.gif

aha biggrin.gif
Atsakyti
Valenthe, sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Insa @ 2010 03 02, 11:05)

Rokas grįžo biggrin.gif
Atsakyti

Insa, pas mane irgi panasiai gaunasi biggrin.gif Kad kas metai po viena biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
;D as irgi masciau kas met po viena darytis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jei taip tradiciskai, kasmet... Tai man tada dar geras pusmetis iki "kaledu" laukt liko biggrin.gif
Atsakyti