Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 24, 00:04)

man su galva negerai....pati nebezinau ka ant saves turiu  hihihi.gif 3 drakonai, o ketvirtas paukstis  biggrin.gif

aa, drakonai ir paukštis tai kad normalu. Aš vat turėjau omeny raganas, trolius, elfus, baisūnus ir pan. Nu bet ne esmė smile.gif tai drakonus kolekcionuojat? smile.gif
Atsakyti
Papildyta:
user posted image

Ši labai įdomi tattoo, tokio piešinio gal ir nesirinkčiau, bet pati atlikimo technika super!!!
Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 02 24, 02:15)
Tai zinoma. Manau tik spalvas biskis pakeist reiktu, siom man per tamsios, bent roze tai tikrai..

Spalvos čia tamsios, nes cover'is, kitaip ir būt negali. Jei geras meistras, perpaišys pagal poreikius ir pageidavimus, ir bus liuks mirksiukas.gif

AidaBajar, man irgi labai šita patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 02 24, 00:23)
Sveikos,
ka galvojat apie sita? planuoju kazka panasaus darytis smile.gif
user posted image

Gaila persmeigtos kregzdutes smile.gif
Atsakyti
na jo..biski gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2010 02 24, 08:31)
aa, drakonai ir paukštis tai kad normalu. Aš vat turėjau omeny raganas, trolius, elfus, baisūnus ir pan. Nu bet ne esmė smile.gif tai drakonus kolekcionuojat? smile.gif

aga, kolekcionuoju, bet po trecio pagalvojau, kad pasaulyje kokiais dviem trim gyviais daugiau nei drakonai, tai nusprendziau plest akirati... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2010 02 24, 09:31)

Man tai elfai ir raganos toli grazu ne baisunai tongue.gif Na tokie mieli pabaisiukai wub.gif Troliai ne tokie simpatiski, bet iki baisunu jiems dar toli smile.gif

Kelios tikrai baisuniskos tattoo biggrin.gif :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

user posted image
Atsakyti

user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
mano draugės sūnus (9m) darėsi Turkijoj tą laikiną tatu, ir dabar randai likę... reakcija gavosi...
Atsakyti