Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Sky_diver @ 2010 02 21, 13:27)
1. Gal ne taip issireiskiau "nesimatys". Sake, kad ji susilies ir bus toks kaip blynas. Beje, darysiuos angistattoo.

Na ir ginčytis nebegaliu.. Angis sakė, angis žino.. biggrin.gif Matyt įsivaizduoju ją didesnę, nei nori tu smile.gif Ir žinok, dėl tattoo ir vietos jai niekad nėra pervėlu permąstyti. Skirk tam papildomai laiko, kad paskui nereiktų gailėtis ir nebūtų per vėlu 4u.gif

QUOTE(Dwiola @ 2010 02 21, 15:39)
o va kaip gyvai atrodo

OI kokia puiki lotuliukas.gif thumbup.gif Tikrai nuotaiką pakelia iškart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 02 22, 09:58)
Ir žinok, dėl tattoo ir vietos jai niekad nėra pervėlu permąstyti. Skirk tam papildomai laiko, kad paskui nereiktų gailėtis ir nebūtų per vėlu  4u.gif

vat butent tai ir darau dabar wink.gif nes kai dariausi pirma tattoo, tai tiksliai zinojau, ko noriu ir kur noriu. O dabar truputi dvejones atsiranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2010 02 21, 18:11)
... todėl aš nesuprantu, kodėl kai kurie išsitatuiruoja siabą keliančius piešinius - kaip randai, sudarkyti veidai, raganos, siaubūkai visokie ir pan.  doh.gif

na, jau tik ant siaubuku prasom ,,nevaziuot'' cia nono.gif

juokinga bite bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Koks gražutis wub.gif user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 22, 21:50)
na, jau tik ant siaubuku prasom ,,nevaziuot'' cia  nono.gif

juokinga bite  bigsmile.gif  hihihi.gif

nevažiuoju bebe.gif smile.gif na, man - dzidzėliausiam jautruoliui pasaulyje (psichologine prasme), atrodo kad kažkokia energija nuo tų siaubūkų sklinda - todė rodos, kad siaubūkus mėgsta tik siaubūkiški žmonės smile.gif kaip ten yra - nežinau, todėl nekonstatuoju jokių faktų - o tik pasakau savo suvokimą blush2.gif todė, jei pažinsiu ką nors su siaubūku, tik nebaubiško karakterio - tai sakysiu kitaip tongue.gif
O daba - kaip nėr draugo/-ės su siaubūkais ant kūno, taip nėr hihihi.gif
o jūs kažką tokio turit? bigsmile.gif gal Jūs mane į doros platesnį kelią atvesit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2010 02 23, 21:49)
o jūs kažką tokio turit?  bigsmile.gif  gal Jūs mane į doros platesnį kelią atvesit?  4u.gif

na, kazka panasaus turi, turit.....man jie kaip ir nebaisus..... tie kur ant manes gyvena......bet gal per tiek laiko pripratau g.gif biggrin.gif arba as tiek blogas zmogus, kad lyginant su manim anie meiluciai atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 23, 22:57)
biggrin.gif arba as tiek blogas zmogus, kad lyginant su manim anie meiluciai atrodo cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif smaikstuole biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 23, 23:57)
na, kazka panasaus turi, turit.....man jie kaip ir nebaisus..... tie kur ant manes gyvena......bet gal per tiek laiko pripratau  g.gif  biggrin.gif arba as tiek blogas zmogus, kad lyginant su manim anie meiluciai atrodo cool.gif

o ką turit? Gal kada jau rodėt, tai galėčiau paieškot (bet tingis hihihi.gif )
Tada tęsiu kamantinėjimą - o kodėl tas, o kodėl anas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwiola: 23 vasario 2010 - 23:00
QUOTE(dar viena mama @ 2010 02 23, 22:58)
lotuliukas.gif  smaikstuole  biggrin.gif

nail.gif

QUOTE(Dwiola @ 2010 02 23, 22:59)
o ką turit? Gal kada jau rodėt, tai galėčiau paieškot (bet tingis hihihi.gif )
Tada tęsiu kamantinėjimą - o kodėl tas, o kodėl anas  ax.gif

rodet...bet taip seniai, kad jau beveik ir neteisybe nail.gif neverta ieskot, nes nebus smile.gif jauciu moraline pareiga ginti saubukus nail.gif

man su galva negerai....pati nebezinau ka ant saves turiu hihihi.gif 3 drakonai, o ketvirtas paukstis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 23 vasario 2010 - 23:08
Sveikos,
ka galvojat apie sita? planuoju kazka panasaus darytis smile.gif
user posted image
Atsakyti

Na manau, kad puikus cover'is smile.gif bet ka kiti mano vistiek nera svarbu, juk ne ant kitu kuno piesinys gules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 02 24, 02:57)
Na manau, kad puikus cover'is smile.gif bet ka kiti mano vistiek nera svarbu, juk ne ant kitu kuno piesinys gules smile.gif

Tai zinoma. Manau tik spalvas biskis pakeist reiktu, siom man per tamsios, bent roze tai tikrai..
Atsakyti