Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Gazelle @ 2010 02 21, 04:14)
Dwiola, o kokia pasidarei?  4u.gif

user posted image
užrašą ir dešiniąją bitę su gėle smile.gif
dabar manau, kad galėjau kitoj vietoj ir mažesnę daryt, na bet yra kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Kokia faina biggrin.gif Tokia visa patenkinta. Labai smagi 4u.gif Kazkaip matyt praziopsojau blush2.gif O kurioj vietoj pasidarei?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 02 20, 21:55)
Merginos, noreciau jusu patarimo. Noriu vat tokios tattoo ir noriu ant pedos. Galvojau daryti maza, bet salone meistras pasake, kad reikia didesnes, nes nieko nesimatys.

Aš vėl su savo smalsumu.. blush2.gif Kur čia tau taip pasakė? nes mane nužudė frazė "nes nieko nesimatys" doh.gif g.gif
Pagal foto to dydžio nenusakysi, bet:
1. tattoo apytiksliai 4cm ant 4-6cm (degtukų dėžutės dydžio) jau yra gan normali, nėra smulkių detalių, nieko ji nesusilies;
2. ant pėdos skauda, bet per 30-40min kol tau ją padarys ir įsijausti nespėsi;
3. pablukimo galimybė visada išlieka, bet jei ir pabluks, užgijus apsilankysi pas meistrą ir sutvarkys tau tą pablukimą (Nemokamai).

QUOTE(Dwiola @ 2010 02 20, 23:12)
1. Mano pažįstama darės tatu ant pėdos - tai žinok nusitrina jin greitai ir reiktų pastoviai atnaujint.

2. ir norėtųsi vienos dičkės, nugarinėj pusėj, bet numanau kad tūkstantėlį reiktų kloti?

1. Aš kažkaip manau, kad ji turėjo omenių ant viršutinės pėdos dalies, o ne ant pado mirksiukas.gif
2. Už tokią būtent tattoo galima sumokėt labai įvairiai. Kaina svyruotų nuo 600 iki 900lt.. Bet 900lt čia būtų pas brangininką meistrą ir pirmą kartą hihihi.gif

QUOTE(Dwiola @ 2010 02 21, 10:01)
dabar manau, kad galėjau kitoj vietoj ir mažesnę daryt, na bet yra kaip yra biggrin.gif

Oi kokia puikiiii, užskaitau!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir perdidelės tattoo niekada nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2010 02 21, 11:01)
user posted image

Faina bituke 4u.gif Gal as praleidau, bet kur ir kokio dydzio ji dabar yra, kad taip manai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 02 21, 11:29)
Aš vėl su savo smalsumu..  blush2.gif Kur čia tau taip pasakė? nes mane nužudė frazė "nes nieko nesimatysdoh.gif g.gif
Pagal foto to dydžio nenusakysi, bet:
1. tattoo apytiksliai 4cm ant 4-6cm (degtukų dėžutės dydžio) jau yra gan normali, nėra smulkių detalių, nieko ji nesusilies;
2. ant pėdos skauda, bet per 30-40min kol tau ją padarys ir įsijausti nespėsi;
3. pablukimo galimybė visada išlieka, bet jei ir pabluks, užgijus apsilankysi pas meistrą ir sutvarkys tau tą pablukimą (Nemokamai).

1. Gal ne taip issireiskiau "nesimatys". Sake, kad ji susilies ir bus toks kaip blynas. Beje, darysiuos angistattoo.
2. Na taip, as irgi manau, kad nespes isiskaudet, nes cia pakankamai maza tattoo. Ir planuoju darytis ne ant pedos apacios, bet virsutnej pedos pusej.
Manau, kad dar reikia geriau pagalvot ir del konkretesnes vietos ir del paties paveikslelio....
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2010 02 21, 11:14)
biggrin.gif  Kokia faina  biggrin.gif Tokia visa patenkinta. Labai smagi  4u.gif  Kazkaip matyt praziopsojau  blush2.gif  O kurioj vietoj pasidarei?

Negalėjai pražiopsot, nes aš neminėjau smile.gif 4u.gif
Tai nutupė jin pas mane vidinėj keirės rankos pusėj - per viduriuką nuo riešo ir sulenkimo smile.gif nžn kaip tiksliau paaiškint.

Dydis 5 cm x 2 cm smile.gif Dėl dydžio ir vietos konsultavaus su simpatišku meistru, tai matyt įsispoksojus į tą gražuolį net nemąsčiau ilgai biggrin.gif vėplužė aš.. na kartais 3/4 ilgio rankoves nepaslepia tai užrašo, tai visos duzgės... ir būna blink.gif troleibusuose ar šiaip kur..
o ir mes abidvi su ja dviprasmiškai žiūrimės biggrin.gif nes iš šono žiūrint aš dažnai atrodau pikta hihihi.gif vat ir vaikštau tokia pikčiurna boba su "bee Happy" užrašu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 02 21, 11:29)
1. Aš kažkaip manau, kad ji turėjo omenių ant viršutinės pėdos dalies, o ne ant pado  mirksiukas.gif
2. Už tokią būtent tattoo galima sumokėt labai įvairiai. Kaina svyruotų nuo 600 iki 900lt.. Bet 900lt čia būtų pas brangininką meistrą ir pirmą kartą hihihi.gif
Oi kokia puikiiii, užskaitau!!!  thumbup.gif Ir perdidelės tattoo niekada nebūna  biggrin.gif

1. aa, tai tada aišku smile.gif
2. jei tokia kaina - reiks visgi dietos prisilaikyt - ir taupyt pradėt..

o va kaip gyvai atrodo
user posted image
gaila, kad netyčia buvau dalį šašiuko nušarinus, todėl reiktų bitei korektūrą atlikt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwiola: 21 vasario 2010 - 15:40
Dwiola kokia miela bitute:>>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 21 vasario 2010 - 15:41

Dwiola, ta rankos vieta vadinama dilbiu biggrin.gif Labai grazi vieta tatuiruotei, o ir tattoo kokia smagi biggrin.gif
Atsakyti
ooo dilbis mano svajonių vietą tatuiruotei happy.gif
labai smagi,dwiola 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergikės už įvertinimą smile.gif
Kai sušiktadienis pasitaiko - tai ji man tikrai nuotaiką praskaidrina, gaila tik kad žiemos metu jos nesimato po drabužiais hihihi.gif tai ir poveikis nejaučiamas...

Bet ji galinga, žinot kodėl? Mano užkonservuotų pažiūrų mama ją pamačius, su šypsena paklausė - ar čia tikra? ir į TAIP reagavo tik galvos pakratymu (atseit, nu durnelė sumąstė biggrin.gif ). Turint omeny, kad ji bandė jėga ištraukt mano bambos pseudo piercingą, kai buvau 17kos, tai šitoks jos palingavimas - ganėtinai stebėtinas smile.gif

Jooo, tatuiruotės tikrai turi savotišką jėgą savyje... todėl aš nesuprantu, kodėl kai kurie išsitatuiruoja siabą keliančius piešinius - kaip randai, sudarkyti veidai, raganos, siaubūkai visokie ir pan. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2010 02 21, 15:39)
vat ir vaikštau tokia pikčiurna boba su "bee Happy" užrašu lotuliukas.gif
user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Fainuoliška ta tavo bitutė bigsmile.gif Baisiai baisiai smagi 4u.gif
Atsakyti
tikrai smaguole bitute, vercianti sypsotos 4u.gif
Atsakyti