Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

QUOTE(Sky_diver @ 2010 02 19, 15:57)
antradieni einu darytis antros tattoo  bigsmile.gif  bus ant pedos. paprasta, bet ne prasta biggrin.gif

dziugu thumbup.gif jeigu bus noro parodyt, nepamirsk kad noresim pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 02 19, 16:57)
antradieni einu darytis antros tattoo  bigsmile.gif  bus ant pedos. paprasta, bet ne prasta biggrin.gif

:> sveikinu:>>
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 18, 12:15)
O, pas ta ant dviracio, banteliai kaip pas mane biggrin.gif Bet ash nepretenduoju biggrin.gif

Agha, visai neseniai pastebėjau, kad pas Candee tokie pat kaip pas tave smile.gif

QUOTE(Valenthe @ 2010 02 19, 15:49)
sveikutes:>

Uch, matyta, bet vistiek puiki

QUOTE(Sky_diver @ 2010 02 19, 15:57)

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

kazkaip brr
Atsakyti
Tokia skaudi vieta ir tiek spalvinta... unsure.gif ne ne, nesiduočiau, nors tu ką.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 19 vasario 2010 - 17:38

Man tai tas ryklys toj vietoj netinka, ne bent mano nuomone, nes man viena graziausiu vietu yra ciurna ir jos tas issokes kauliukas, o kai ji uzspalvina tai koja kaip kalade ima atrodyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 02 19, 16:59)
dziugu thumbup.gif jeigu bus noro parodyt, nepamirsk kad noresim pamatyt smile.gif

aha, butinai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 02 19, 20:09)
Man tai tas ryklys toj vietoj netinka, ne bent mano nuomone, nes man viena graziausiu vietu yra ciurna ir jos tas issokes kauliukas, o kai ji uzspalvina tai koja kaip kalade ima atrodyti  unsure.gif

Sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, noreciau jusu patarimo. Noriu vat tokios tattoo ir noriu ant pedos. Galvojau daryti maza, bet salone meistras pasake, kad reikia didesnes, nes nieko nesimatys. Bet pagalvojau, kad kazin, ar tokia tattoo didesne graziai atrodys unsure.gif ka jus manot? g.gif

user posted image
Atsakyti

Reikia darytis ne mazesne nei paveikliuke - miestras sako, reiskias zino - mazos tattoo turi savybe su laiku lietis smile.gif
Atsakyti
Mano pažįstama darės tatu ant pėdos - tai žinok nusitrina jin greitai ir reiktų pastoviai atnaujint. O ir skauda ganėtinai - ten juk tiek nervinių galūnių.
Ir kodėl ant pėdos? smile.gif

Eh, tiek pas jūs temoj gražių idėjų įdėta.. vieną pasidariau, tai dabar vis knieti ką pripaišyt dar biggrin.gif bet bijau kad ūsiu vėliau kaip ta anegdotinė mačiūtė lotuliukas.gif
ir norėtųsi vienos dičkės, nugarinėj pusėj, bet numanau kad tūkstantėlį reiktų kloti?
jei pvz tokio dydžio būtų
user posted image

user posted image
user posted image

O čia jau ne į temą, bet man gražu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwiola: 20 vasario 2010 - 23:25

Dwiola, o kokia pasidarei? 4u.gif
Atsakyti