Įkraunama...
Įkraunama...

INK Addicts...We're lovin' it...*26

o kokia tema bigsmile.gif kur as buvau anksciau smile.gif
tatoo mano svajone, kurios dar ir neisdrisau pasidaryti. noriu labai noriu, bet kazko bijau. net nezinau ar skausmo bijau, jai labai noreciau istverciau ir ji. g.gif
labai noreciau koki nedideli delfiniuka pasidaryti, bet nete niekur nesu uztikus tikrai grazaus paveiksliuko.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2010 02 17, 23:46)
Labai noreciau koki nedideli delfiniuka pasidaryti, bet nete niekur nesu uztikus tikrai grazaus paveiksliuko.
Pasižiūrėk čia My Webpage mirksiukas.gif Gal kas užklius už akies mirksiukas.gif

Paprasta ir gražu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 18 vasario 2010 - 00:15
Čiur, aš ta ant dviračio biggrin.gif Ji mano favoritė wub.gif Mustačio, kaip bebūtų, ne prastesnės, bet kitokios.. nėra pas mus nei tokių auskarų manjakių, ir dažna gatvėj atrodom dar blogiau nei "average"... unsure.gif Jau aš nekalbu apie tai, kad prieš objektyvą nė viena nenorėtų nusirengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 02 18, 08:39)
Čiur, aš ta ant dviračio biggrin.gif Ji mano favoritė  wub.gif Mustačio, kaip bebūtų, ne prastesnės, bet kitokios.. nėra pas mus nei tokių auskarų manjakių, ir dažna gatvėj atrodom dar blogiau nei "average"...  unsure.gif Jau aš nekalbu apie tai, kad prieš objektyvą nė viena nenorėtų nusirengt  biggrin.gif

nusirengt as galiu biggrin.gif ale vienas minusas, tai tattoo trukumas, o antras, nu abejoju ar daug bus norinciu i mane nuoga ziuret biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 02 18, 12:04)
nusirengt as galiu biggrin.gif ale vienas minusas, tai tattoo trukumas, o antras, nu abejoju ar daug bus norinciu i mane nuoga ziuret biggrin.gif biggrin.gif

Pripaisysi arba ish kramtoskiu priklijuosim hihihi.gif O antros dalies tai apsmesiu,kad nemaciau nono.gif

O, pas ta ant dviracio, banteliai kaip pas mane biggrin.gif Bet ash nepretenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 18 vasario 2010 - 12:16
aj tai galesit daug kramtoskiu suvalgyt, kad butu is ko klijuot biggrin.gif biggrin.gif

oj GIn, o is taves gera SG iseitu smile.gif as beveik isivaizuoju 4u.gif
Atsakyti
Nebloga tattoo galėtų būti bigsmile.gif

user posted image

O čia šiaip, akį patraukė ax.gif

user posted image
Atsakyti

Insa, ne ta turejau omenyje biggrin.gif Bo ch ch sake, kad ciur ji ta ant dviracio, o pas ja tattoo kai pas mane biggrin.gif Ar pas mane kaip pas ja biggrin.gif
Atsakyti
kaip tik neperseniausiai naršiau ir spėkit ką radau biggrin.gif

N-18
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2010 02 19, 13:30)
kaip tik neperseniausiai naršiau ir spėkit ką radau  biggrin.gif

N-18

Tai , kad senas bajeris cia smile.gif
Atsakyti
sveikutes:>
user posted imageuser posted image
Atsakyti
antradieni einu darytis antros tattoo bigsmile.gif bus ant pedos. paprasta, bet ne prasta biggrin.gif
Atsakyti